Ваканцията след ОСМИ клас - част 6!

• 25 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бисето ако обича да се връща веднага, да не се разпея и аз. Grinning

# 76
  • sofia
Моите вчера бяха сварили сладкото от сини сливи, днес имат задача да смелят трите кофи домати, които набраха снощи.
vesi1, това децата ли?
Да. Вчера баща им ги е изюркал, че си беше вкъщи, но днес са сами. И за днес е дал задачи на големия по двора нещо да оправя, а малкия се бори с доматите... поне това ме осведомиха последно. Половината да смели, пак ще е добре.
Простряли са и пералнята, която пуснах преди да изляза, но за всичко трябва изрично указание. Самоинициативата относно битовизми им е чужда Satisfied

От два месеца работя с една платформа на МОН и нямаше грижи.... е, какво пипнаха онзи ден, направо ще полудея. Всичко работи на принципа "тука има-тука нема", ще го запазя, няма да го запазя, ще генерирам документа, няма да го генерирам.... разбира се няма никаква, обратна връзка от мейла, който са дали за връзка с администраторите на платформата.
Ма пуснете едно събощение: Творим простотии, моля да ни извините!

# 77
  • у дома

за всичко трябва изрично указание. Самоинициативата относно битовизми им е чужда Satisfied

Колко до болка познато...Бях казала да прибере прането-е,прибрал го е от простора и го е оставил на пейката на терасата-моя е вината,че съм била казала само да се прибере,а не да се прибере вътре...
Бисе,идвай,щото аз няма да запея,а ще заплача...

# 78
  • у дома...

О Бисе, върнииииии се Hug.
И ако няма рима, хвАни удари ма...

# 79
Aхаха, а аз пиша бележки със задачи и ги подпъхвам под мишката или клавиатурата за да съм сигурна, че ги е видял Simple Smile
За мъж всичко трябва да е подробно описано, 20год работя почти само с мъже и "Ама това го няма написано в заданието.. " вече знам кога ще го кажат

# 80
  • софия
Цитат
Към обучение в е-среда ще се преминава само в краен случай и най-вече на локален принцип - отделен клас, отделно училище или училища в отделно населено място. Първо към дистанционни уроци ще преминават най-големите ученици от 8-ми до 12-и клас. След това онлайн ще излизат учениците от 5-ти до 7-ми клас и най-накрая тези от начален етап от 1-ви до 4-ти клас - и то в краен случай при обективна невъзможност обучението за тях да продължи присъствено.
https://segabg.com/hot/category-bulgaria/purvi-kum-onlayn-uroci- … r79N8q2fUtIwmjM1w

# 81
Не разбрах защо Бисето реши да се махне, явно вчера не съм чела с разбиране или сте си изтрили постовете.
Бисе, липсваш:heart:
Мони, аз също спя много малко..., по пет часа през лятото. Тази рецепта:joy: скоро ми я каза.

# 82
Ей, опасни сте! ❤
Човек веднъж да яхне метлата и след тези топли думи, да му стане неудобно, че се е държал инфантилно!🙂😊
Ами, не мога без вас и туй- то!

Хепи, няма за какво да се извиняваш! Както си го усетила, така си го написала🙂 Пределно ми е ясно, че сме шарени и харесваме/ не харесваме различни неща.
И добре, че е така, иначе би била голяма скука🙂

# 83
  • София
Чета ви ,но няма да се включвам по темите.Адмирирам инициативите за действия срещу ДО.Всякакви!Ще съдействам както мога.По журналистическите и телевизионни теми много имам да кажа,но НЯМА!!! Simple Smile
Наслаждавам се на Родопите и се зареждам на макс

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 15:25 от sssani

# 84
Днес сме се отдали на мързелив ден заради прогнозата за силни дъждове и бури следобед. Вече минава 15ч и само е облачно, дъждът се бави и прогнозата май ни излъга. Направихме си само една сравнително кратка разходка из ниските части на Рила. За утре сме планирали Урдините езера, уж прогнозата е за стабилно време. В петък се прибираме към къщи Sad Най-щастливо май е кучето - да търпи напред-назад по баирите и да плува в езерата.
Опитвам се все още да не мисля за началото на учебната година. Не искам да се ядосвам предварително.

# 85
  • Между гори и планини
Аз съм във ваканция до първият учебен ден, не искам да го мисля от сега. Всяко нареждане е предпоследно, утре тиквичките може друго да сънуват. На вълна буркани съм, почистване на чесън, лук, и ядене в промишлени количества на летни плодове и зеленчуци. Вече започнах да се радвам на слънцето, не е толкова горещо. Преди няколко часа дори беше хладно и прокапа леко. Нощите определено са хладни, но пък как пеят щурците! Сякаш са ми в ухото 😊 И ми става носталгично, лятото си тръгва по терлици, тихо, тихо...

# 86
  • у дома...
Личен апел-молба към дамите, занимаващи се с журналистика. Не ви ли трябва чирак в редакциите? Или момиче за всичко? Нещо там да ви подрежда, перфорира, телбодира... Догодина лятото мога да ви осигуря един брой.

# 87
  • о`майна лунна нощ е
Ей, опасни сте! ❤
Човек веднъж да яхне метлата и след тези топли думи, да му стане неудобно, че се е държал инфантилно!🙂😊
Ами, не мога без вас и туй- то!
....

И какво стана сега?! Тъкмо заграчихме в хор и ти прекъсна концерта Joy
Всеки има право на своите 5 минути тишина от темата. Само да не се повтаря, че пишем неизвинени. Да се знае.

Наборът кулинарства в нас. Пече лазаня полуфабрикат, за да се изхранят с гостенчето.
Други домашно-битови дейности не се извършват импровизирано. За всичко се иска предварителна заявка да бъде извършено, дори когато с конклудентни действия ясно съм показала, че искам да се направи. Простичък пример е да отворя пералнята и изсипя прането в леген, който поставям така, че да възпрепятства достъпа до тоалетната. Сиреч - ако не го подместиш /тежък е/, или прескочиш - изисква ловкост и умения, че е голям, няма да стигнеш до мястото, което от тригодишен посещаваш сам. Но не! Не съм казала, не съм написала, респ. - връщам се и установявам, че цял ден са прескачали легена, без да проснат прането.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 15:59 от `ТуиГ

# 88
За съжаление аз мога да предложа на децата работа с езици и спорт...в кол център. Поне парите са добри. Не е мечтана работа, но пък амбициозните се издържат така докато постигнат мечтите Simple Smile

# 89
  • София
Хепи,за догодина ще знаем Wink В медиите постоянно търсят стажанти.Особено безплатни

Общи условия

Активация на акаунт