Ваканцията след ОСМИ клас - част 6!

• 25 969
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Бисе, честита красива рожденичка! Да е жива и здрава, обградена от добри приятели и обич, щастлива, мечтаеща, сбъдваща мечти(те си) 💝

# 511
  • София
Честити да са ни и Моника, и Бисето!
Наборът финишира на Vitosha Enduro и сме много горди. Най-малък е във възрастовата група до 21 години и за разлика от другите състезания, където има само спускане, тук имаше сериозно въртене нагоре. Засега е с 4ти резултат, но вероятно ще падне надолу. След случилото се миналата седмица цял ден сме на тръни, но ММ беше категоричен, че не бива да подхранваме страховете, а да сме сигурни, че е максимално добре екипиран.

# 512
  • София
Бисе, честита да е девойката! Да сбъдва мечтите си с хъс и ентусиазъм! Да е много здрава, щастлива и удовлетворена!💝

Грийн, разумен мъж имаш! ✌

# 513
  • София
Допълвам се - запазил е 4то място и има награда за най-млад състезател. Отдавна не го бях виждала толкова доволен.

# 514
  • София
Колко много рожденици този месец Simple Smile 🤗 Бисе, честита да е и твоята! Жива, здрава, щастлива! Много късмет, успехи, усмивки да има! 🌺🍀🎂🌞🌷

# 515
Честит рожден ден на Моника!
Грийн, браво и на твоето момче. Съгласна съм с мъжа ти. От много неща ни е страх, има опасносности, но просто трябва да се разчита на добра екипировка, умения, правилна преценка на собствените сили и възможности и напред.

# 516
  • София
Бисе, да ти е жива и здрава Моника, да расте обичана, щастлива и удовлетворена! Birthday Balloon
Грийн, браво на младежа. Трудно решение е това вашето. Радвам се, че нашият младеж не е екстремен и не ми се налага аз да вземам подобни Relaxed.

# 517
  • Sofia
Бисе, честита да е поредната Лъвица! Здраве, късмет, успех и  удолетворение!

# 518
  • София
Бисе, да ти е жива и здрава красивата Мони! Да е все такава гордост на мама, весела, щастлива и с късмет! Весел празник!

Грийн, браво на младежа! Разумен е баща му, да е разумен и той.

Наборът ме тормози и иска да си ходи в София. Вуйчо му е тук и утре си тръгва и може да го прибере. Много се колебая, клоня към удовлетворение на неговото желание, ама ще видим до утре какво ще измисля.

# 519
  • Между гори и планини
Честит празник на рожденичката! Да е здрава! Всичко останало се купува!
Да надмогнеш страха си е най-голямата победа, особено след случилото се наскоро.

# 520
  • Някъде в Европа...
Бисе, честита да е! Здрава и много щастлива! А че ще е успешна - зодията (ми) го предполага 😉
Грийн, ухуу, браво, 4-то място! Супер постижение! Ендурото си е сериозно каране..Нашето колело обаче е само за DH..Синковецът си го предпочита, при ендуро много се въртели педали😁...Трагедията е голяма наистина, но от друга страна добре, че продължават да се организират състезания.  По-добре явно, с осигуряване и застраховки, отколкото инкогнито да се събират....Аз съм абсолютно на мнението на твоя ММ. (гледах снимки на починалото дете..по снимките е с цялостна екипировка дори и с яка на врата 😢)

Изненадващо днес ми сервираха, че синковецът ще се прибира вторник. Баща му заминава за чужбина пак и няма да има кой да го докара с колелото, а с влак няма да може, защото има жп ремонти около Чирпан и до СЗ се превозват с автобуси пътниците. Аз не съм готова да го посрещна 😁..В оная стая дето правя ремонт, днес започнах да боядисвам порталната врата. Утре остана да мина и с лака. Апартаментът е с краката нагоре и мирише на разредител, спирт и бои навсякъде. Синковецът ще бъде командирован в родителите ми за няколко дни, нямам време и него да обгрижвам сега 😃
 И като капак шефът ми, големия, утре щял да бъде на работа и иска да съм отидела сутринта, нищо чудно да ми спре двата дни отпуска 😈😈😈...

# 521
Честит празник, Бисе! Да ви е жива и здрава рожденичката! Късмет, успехи, верни приятели и сбъднати мечти!

Грийн, поздравления за младежа! Смел и разумен да е!

Моя младеж от днес е с ново колело. Притесненията ми са за таткото. Дали ще оцелее? Няма такова треперене, да не им се случи нещо (семейна черта и свекървата е същата). Такова вълнение, все едно заминава за фронта. Ама те са момчета. Трябва да са смели, и разумни, да си преценяват възможностите. От нас се иска да ги подготвим, а не да ги спираме.

Днес бяхме на село. Колелото дойде, колата ми е пълна, място за него няма. Голям проблем (за младежа)! Как ще закараме колелто? Разгеле,  братовчед ми пътува за Плевен, с бус,  та щастливия младежа
 и колелото заминаха за София. Заминаха и ключовете от моята кола (младежа ги оставил в своя джоб, докато качвал багажа си)
Сега аз имам проблем! Седя, като Мечо Пух и чакам Помощ! А утре ще имам и други проблеми - ще успокоявам таткото, ще лобирам за младежа...

# 522
  • София
ММ вложи доста усилия да убеди синковеца, когато избира колело да е enduro точно, за да става за въртене нагоре. Той си има двама авери от квартала, с които въртят по Витоша. Днес на състезанието се е запознал с още едно момче на 17, с което явно са се сприятелили и пак за каране из Витоша сега се говори. Наваксването на ненаучените думи отиде на кино, но предвид какво очаквам да е есента, да кара сега.

# 523
  • София
Бисе, честита да е рожденичката! Здрава и с много късмет! Тортата е едно малко бижу!

# 524
  • Някъде в Европа...
ММ вложи доста усилия да убеди синковеца, когато избира колело да е enduro точно, за да става за въртене нагоре. Той си има двама авери от квартала, с които въртят по Витоша. Днес на състезанието се е запознал с още едно момче на 17, с което явно са се сприятелили и пак за каране из Витоша сега се говори. Наваксването на ненаучените думи отиде на кино, но предвид какво очаквам да е есента, да кара сега.
Моят не иска да кара нагоре, затова и си държеше на "мекица" колело. Сега по нанагорнищата (че във ВТ хич ги нямаме 😁) го тика.
 Хич не се коси за ученето. Да кара сега, като ги затворят вкъщи, ще учи...Аз не смятам въобще да го натискам, докато не свърши ваканцията, дори и на 3.09 ако се съгласи, ще замине и с моите родители на Созопол за 10 дни ...Както е тръгнало, уч. година пак ще е "ден да дойде, друг да мине"

Общи условия

Активация на акаунт