Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 441
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
kakichka, добре дошла в отбора!
Радвам се на вашия успех след дългото чакане! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно здраво и красиво бебче накрая!  Hug

# 196
Добре дошли в отбора на новите мами,дано все повече да се увеличаваме smile3503
Аз скоро не съм писала,само ви чета,последния път ви се похвалих,че съм по-добре ,но ето че сега не съм..пак започна да ми прилошава и да ми се вие свят,а и у нас правим ремонт и просто главата ми ще гръмне..дано скоро всичко да се оправи  love001
а колкото до шестото чувство,надявям се и си мисля за момиченце stork-girl,а дано newsm51

# 197
  • София
ЧРД с малко закъснение на рожденичката Simple Smile И добре дошли на новите попъления.

Аз напоследък не пиша много ама нямам много време.
На видеозон съм на 3ти. Не съм ходила от 27.09. Също като Ива_Д не ми се иска да прекалявам. Много е вълнувщо да си го гледкам бебето, но все пак предпочитам да става когато доктора каже.

# 198
ДОБРА ВЕЧЕР Бъдещи  Мами   Sunglasses,
извинете ме за намесата  във  вашата тема , но  мисля , че  и вие можете да се  включите -

Момичетата от ПЛОВДИВ - утре  смятаме да се  събираме на срещичка , ако има някоя желанието  да  дойде , да заповяда

от    14.00  часа  пред   ДНА  

Засега сме  три  АПРИЛКИ

# 199
Здравейте,

аз съм от априлските бъдещи мами ,но често наминавам и към вашата темичка защото термина ми е 30.04.

Luminosa Относно скрининга ти е още рано, прави се между 15-19г.с. и се носи смимка на бебо максимум до 3 дни от както е направена.В Майчин дом се палща 22 лева. Най-добре е да отидеш към 16 седмица и аз тогава ще ходя. И моят лекар ме прати към 11г.с , но ме върнаха от там, защото било още много рано.

Лек ден

# 200
Luminosa Относно скрининга ти е още рано, прави се между 15-19г.с. и се носи смимка на бебо максимум до 3 дни от както е направена.В Майчин дом се палща 22 лева. Най-добре е да отидеш към 16 седмица и аз тогава ще ходя. И моят лекар ме прати към 11г.с , но ме върнаха от там, защото било още много рано.

Здравей, аз в петък, когато мисля да ми го правят ще влизам 14 седмица, но бебо е по голям от нормалното, затома си мисля, че няма да ми е рано.
Мислех да ми го правят във Фемина, но там явно е доста по-скъпо отколкото в Майчин дом. Надявам се качестваото да е горе-долу едно и също, м?! Thinking

# 201
Здравей,

доколкото знам всички изседвания се изпращат в МАЙЧИН ДОМ, тъй че това не трябва да те притеснява. След като отидеш би ли описала каква е точно процедурата или ми пиши на лични. Междо другото и моето бебе върви по голямо и въпреки това, след като вчера бях на преглед пак ми казаха 16 седмица да го направя.

Успех

# 202
Най-много и мен да върнат. Grinning
А как да си запиша час за там?! И много ли се чака за час?!
Непременно ще пиша за процедурата! Peace

# 203
Добро утро на всички Laughing
Извинявайте, ако ви прозвучи тъп въпроса ми, но тези изследвания с направление ли се правят или е препоръка от наблюдаващия лекар?

# 204
Luminosa

не се записва, а направо отиваш там на 14 ет./от там ти взимат кръв/, май ти дават някаква бележка и после те изпращат на касата която е в поликлиниката/не съм много сигурна дали е така, но за всеки случай преди да платиш отиди да не би да те върнат/.

asiasia

Това което ми каза Бонева от 31 кабинет е , че това изследване е желателно да се направи от всички бъдещи майки, а за тези над 35 е задължителна аминоцентеза /незнам дали правилно го написах/

Лека ден

# 205
Здравейте! Отдавна не съм чела и писала тук, затова пък днес отделих 1 час да изчета всичко. Добре дошли на новите майчета! На тези които са напуснали редиците ни - знам как се чувствате, милички! Всичко ще е наред, не се тормозете!
На мен ми се наложи 4 дена миналата седмица да стоя права по 8-9 часа на ден - бях на изложение - но всичко мина успешно! newsm44 В сряда ми се стори, че усетих бебето, а от тогава усетих същото още 1-2 пъти. Тогава бях в 13-та седмица newsm78
За протокола  зодия лъв съм, с таткото рак имаме едно рогато - козирог и сега чакаме още едно, но този път телец. Мисля, че пак ще си имам момиченце, даже като говоря за бебчо все казвам "тя" hahaha Но каквото такова - няма да го връщам Wink

# 206
Леле, момичета, сега като си гледам лентичката, че ние 1/3 от бременността минахме newsm68

# 207
Зравейте, момичета-кокичета!

Добри дошли на новите мамчета!
И да са ни живички и здравички малките сладурани-рожденнички!
Мили момичета, като прочетох какво ни е писала Мериана ми стана много мъчно, направо се втресох от ужас. Дано тя да ни чете от време на време, защото трябва да знае, че ние й стискаме палци в най-скоро време отново да се запише по форумчетата.

А сега да докладвам!
В петък ходих на ултразвуков скрининг в МЦ Фемина при д-р Димитрова. Това, както бях ви писала бил скрининг за ранно откриване на хромозомни аномалии. Дано всичко бъде наред - изчисли ми риск 1:1475 при наистина голям риск от 1:280 за моята възраст. Видях пръстите на ръчичките на бебо и тя ми каза, че то било седнало по турски Simple Smile Стана ми малко смешничко, защото и аз като малка обичах все по турски да седя.

Може ли някоя от вас, която се е женила в скоро време да ми даде информация за ресторанта, в който е била, за стойността на куверта и т.н.? Аз тук се мотая като муха без глава, звъня нагоре-надолу и все ми се струва, че е скъпо. На всичкото отгоре още не сме си запазили дата в гражданското, не съм си купила сватбен тоалет, а смятаме сватбата да бъде след 4 седмици. Ужас!!! Вчера така се бях вкиснала, че чак се разплаках, защото коремът ми продължава да расте, а на мен всички рокли дето ми харесват не се знае дали ще ми станат след месец. Най-накрая роклята, която харесах се оказа, че струва 540 лева и това тотално ме довърши (на мен това ми се вижда неоправдано висок разход за нещо, което ще облека веднъж в живота си).

Вие, прясно жененките, какво ще споделите???

Поздрави
Тони

# 208

Благодаря ви мацки за приятното посрещане.
Здрасти Тони, аз не съм прясно женена, но миналата година бях кума, а сега на 04.11 женя сестра си. Та ще ти кажа да тичаш към гражданското да си избереш дата и ритуална зала, защото определено това е най-важното. Сестра ми искаха на друга дата, но нямаше часове, макар че отидоха 2 месеца преди това / но нейната сватба е в Плевен де/. Иначе ние миналата година бяхме в ресторант Крали Марко в зала Фестивална, и определено стана хубава сватба. Цените им бяха прилични, куверта беше около 20 лв, като доста неща позволиха да се внесат допълнително. Но все пак си зависи колко човека ще ти е сватбата, какъв ресторант търсиш, в кой район и подобни. Има готини сватбарски форуми, може там да прочетеш по-прясно инфо.
А колкото до роклята, аз моята си я взех под наем, и не съм съжалявала нито за миг.  Blush Излезе ми доста пари /около 350 лв наема преди 4 години/ но пък беше страхотна.   Laughing А сега сестра ми си купи българска за 250 лв, доста по-обикновена, но тя си я хареса. Проблема с шкембака обаче остава, при нея оставиха големи резерви та ако и стане тясна да има накъде да се отпуска.  Wink
Ако имаш конкретни въпроси, питай, аз в момента съм яко на сватбена тема Simple Smile

# 209
Аз преди 2 години бях на сватба в този ресторант(Крали Марко). Хубаво беше, но след сватбата половината от гостите заедно с бременната булка и младоженеца се тръшнаха с разтройство вероятно заради развалена кайма Sick

Общи условия

Активация на акаунт