Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 439
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
здрасти, каке  Laughing хе-хе гледам те тия дни, че надничаш в темата, ама се чудех 'наша' ли си или си просто любопитна. айде, добре дошла!
сватбените неща минаха край мен доста отдавна. а и както съм казвала, моята сватба не мязаше много-много на сватба, така че и наскоро да беше пак нямаше да мога да помогна. важното е да е весело, а другото - все тая...

# 211
Здрасти, Какичка!
И аз се опитвам да съм яко на сватбена вълна, но май ще трябва да си взема отпуск, за да отметна работата, иначе ще ходя по дънки на собствената си сватба, ако естествено ми станат на дебелото д..пе hahaha
Разгледах сайта на Крали Марко. Кувертите им са малко по-евтини от тези на други ресторанти, но не предлагат алкохол към куверта и само едно безалкохолно, което дефакто сваля цената. Май ще се плащат пари и тва си е! Кофтито е, че ние с бъдещия татко ще си плащаме кажи-речи сами сватбата и се втрещихме, когато направихме първоначална калкулация, че може да ни излезне няколко хиледарки.
Другият вариант е да ходим да се подпишем без много шум и после да се натряскаме с кумовете в някоя кръчма, ама тогава ще има сърдита рода до девето коляно Simple Smile

# 212
чудех се какво още исках да кажа по повод сватбите и се сетих - изобщо не се прищипвайте, ами си направете списък с вещите, които бихте искали да имате в дома си, и когато някой бъдещ гост на сватбата ви попита какъв подарък бихте искали, просто си поръвайте. иначе ще съберете 2 фритюрника, 2-3 микровелета, 4 гювеча, няколко тоста и т.н. въпреки че бяхме разпределили подаръците, ние пак имахме дублажи. а това вече е тъпо. и в общи линии - стойността на подаръците, които получихме превишаваше стойността на разходите по сватбата, които включваха и плзщане на хотел за гостите. това беше изненада за нас - бяхме се настроили за яко еднопосочно цакане и набутване от гледна точна на пари, а не стана така.

# 213
Здравейте,
крайно време е и аз да се включа, а не само да ви чета. Моят термин е 12.05. На всички пожелавам лека бременност.

# 214
  • София
Момичета, имате ли представа освен тест на алфа-фето протеин, дали биохимичният включва тест на нивата на ЧХГ и естриол?

# 215
В петък ходих на ултразвуков скрининг в МЦ Фемина при д-р Димитрова. Това, както бях ви писала бил скрининг за ранно откриване на хромозомни аномалии. Дано всичко бъде наред - изчисли ми риск 1:1475 при наистина голям риск от 1:280 за моята възраст. Видях пръстите на ръчичките на бебо и тя ми каза, че то било седнало по турски Simple Smile Стана ми малко смешничко, защото и аз като малка обичах все по турски да седя.

Аз имам в петък час, при същата д-р Димитрова - бях го писала по-назад. Grinning Май петък ще ми е ден за изследвания. Crazy Стискайте ми палци всичко да е ОК. Praynig
Тони, каква е цената на ултразвуковия скрининг?! Че нали аз се бях подготвила за 3Д. ooooh!

А Майчин дом нали е сградата, която се намира до Св. Екатерина, пада се срещу едно училище - мисля, че беше 22 СОУ?! Thinking И е между бул. Витоша и Прага?! За същата става дума, нали?! newsm78
Кой ли ще успее да ми проследи мисълта!? Crazy

# 216
kakichka: Добре дошла и от мен:) и аз ходя на ЖК в Шейново...можем да държим контакт:) и аз незнам дали е добър вариант, но пък ми е удобно, защото е до работата ми:)

Хм относно сватбите тази година бях на 8...не ме питайте как се издържа с финансите Laughing защото всичките бяха на близки хора и не исках да отбивам номера:))) имаше и хубави и не дотам...общо взето знам, че в СФ кувертите почват от 30 лв. нагоре.... но всичко е въпрос на уговорка със управителя на съответния ресторант, а пък ако имаш и някаква връзка, ммм може да се надяваш и на отстъпки Naughty Най - яката няма какво да си кривя душата беше в Радисан хм хм хм ...е жестоко е, всичко е като в приказките....10 по 6-балната и давам на тази сватба....но момчето бачка там и се сещате, че мина по тънко...
Хм за гражданското не сте ли закъсняли малко? Thinking знам че с месеци по рано се ангажира...

Аз не се навих на сватба сега, оставихме го за след бебо живот и здраве... но те поздравявам за решението и ти пожелавам това да е един от незабравимите дни в живота ти:)Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Междудругото от една седмица съм по родните пътища (по работа) и чак тази вечер съм седнала и докато изчета всичко свят ми се Simple Smile)))))зави:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Моят термин е на 15.05:))) и нямам търпение от сега...и аз искам да видя пола, но незнам дали ще може като отида на 4.11 при Доки Thinking

# 217
  • София
Здравейте късно вечер...

На новите мами добре дошли  Hug  Hug  Hug

Тони, според мен е най-важно ти какво искаш - в смисъл, че сърдити и мрънкащи роднини винаги ще има дори да направите най-голямата и хубава сватба... Просто съм убедена, че няма угодия...
Честито за хубавите резултати на скрийнинга  Praynig

Лека нощ от мен!

# 218
  • София
Някой знае ли къде се загуби Тихабяла?!?!  newsm78

# 219
  • София
Ирини, смени лентичката на Йоанка Wink

Аз забравих броихме ли се вече бракувани и не бракувани? Освен Тони, някой друг ще стяга ли сватба? Simple Smile Ние все още не сме се женили, но по принцип го плануваме в неясното бъдеще... Simple Smile

Iva_D, нямам представа какво включва...

# 220
ирина - уви, тихабяла също отпадна миналата седмица.
луминоса - да, там е - висока сграда е.

# 221
Добро утро!Момичета необходимо ли е да се правят толкова изследвания,незнам но си мисля,че щом майката се чуства добре и бебо ще е добре.Това е мое мнение аз не мисля да се потлагам на нещо което доки не ми го препоръча.Чуствам се прекрасно само се измарям много бързо и ме се спи ужасно много. Joy JoyАз съм на ултразвук на 7.11 до тогава спокойствие и силна храна.Ще имаме ли нова темичка тази седмица?Лек ден пълен с усмивки!  bouquet

# 222
аз също имам пълно доверие на доки. така и трябва да е. когато ме изпрати някъде - отивам, когато не ме изпрати - не отивам. звучи сякаш съм безмозъчно, но наистина така правя Simple Smile

# 223
Здравейте на всички, аз досега ви четох.То събнота и неделя било много интересно при вас. Аз през почивните дни не искам да виждам компютър. Simple Smile)))

# 224
  • София
Добро Утро  момичета  Hug
Аз събота и неделя го ударих на спане и разходка с малкия и затова не съм писала.
Сега го мисля къде да мръдна да се разходя малко, ама много гадно времето днес.
Ако искате мога да пусна следващата тема и без това само се мотам.

Общи условия

Активация на акаунт