Гордо пъчиме кореми и към МАЙ вървиме без п&#

• 12 421
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен! И аз се помотвах тези дни, но ви чета редовно. Междувременно си купих още една книжка за бременни и сега не се откъсвам от нея. Както някой каза по-горе ще станем направо АГ специалисти Simple Smile.

За ресторант за сватбата - Тони защо не видиш в Парк хотел Москва - там са прилични цени. А и майчето е права, направи си списък, какво ще искаш отгостите. Ние например мислим още "по-грубо" да подходим и да им кажем приемаме само три вида подаръци - кеш, на ръка и в брой  Laughing. Просто с приятеля ми живеем от три години заедно и сме се напълнили с най-необходимите неща.

Иначе, на 7-ми съм на преглед. С нетърпение чакам да дойде. Нещо последните дни от време на време ме хваща шубето и само броя дните до тази заветна 12-та седмица, ох а те хич не са малко. За изследванията мисля и аз да питам първо докито ми и тогава да се записвам.

Успешна седмица на всички!

# 226
А ето и аз да хелпна с идейка за новата тема "Дядо Мраз подарък майстори и през Май на нас ще го дари"

# 227
Добър ден на всички:) МОже ли някои да ми обясни, защо всички на публикации имате някакво число, а при мен стои постоянно 0?? нещо не правя както трябва ли? Thinking Blush

# 228
  • София
Добър ден на всичкиSimple Smile МОже ли някои да ми обясни, защо всички на публикации имате някакво число, а при мен стои постоянно 0?? нещо не правя както трябва ли? Thinking Blush

Ами нямаш, защото в отчетните и в определени под форуми не се отчитат мнения.Мале ама как го обясних дали ме разбра  Blush
Ето тука пише по ясно от мойто обяснение Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 229
Ясно, разбрах:) много ти благодаря  bouquet, сега ще продължа да се мъча с лентичката ми, защото имам чувството че не е мн актуална Naughty Simple Smile в калкулатора ми казва, че на 31 минавам 12-те седмици...а пък лентичката отчита друго:)))) аиде стига съм се оплаквала...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 230
  • София
Ето двете идей за новите теми избирайте коя от двете и да правя новата тема
1. Златна есен вън царува, МАЙ-ско бебче в коремите кротува!
2.Дядо Мраз подарък майстори и през Май на нас ще го дари

# 231
  • София
Ясно, разбрах:) много ти благодаря  bouquet, сега ще продължа да се мъча с лентичката ми, защото имам чувството че не е мн актуална Naughty Simple Smile в калкулатора ми казва, че на 31 минавам 12-те седмици...а пък лентичката отчита друго:)))) аиде стига съм се оплаквала...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Абе тези лентички малко не са в час и аз първоначално пробвах с такава ама нещо не ми допадна как отмерва времето и за това сега съм с такава

# 232
 Здравейте и успешна седмица на всички!
Тони нашата сватба беше на преди 1 месец и половина. Да изберем ресторанта беше най-трудното, защото и ние започнахме да търсим един месец преди сватбата и по-хубавите бяха заети. Накрая се спряхме на ресторант "Юниор" до английската гимназия. Куверта беше 20лв. и менюто беше много хубаво. Ресторанта е за 100-110 човека. Неприятното беше, че в деня на сватбата ни поискаха по 24 лв. на куверт и ни поставиха пред свършен факт. Отделно допълнителните кафета и напитки които са си поръчвали гостите са си ги плащали, а след това и ние сме ги платили, при положение че се бяхме разбрали с персонала че ние ще ги платим. Та незнам дали да ти го препоръчвам този ресторант. Като изключим това стана страхотен купон, а и храната наистина беше на ниво  Heart Eyes

# 233
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден със закъснение на майчета и малките сладурчета, които празнуват тези дни!  bouquet

Не съм писала отдавна, но откакто се върнах миналата седмица от малкото ни пътешествие се опитвам да наваксам с прочитането на всичко, което сте изписали (направо си е удоволствие човек да ви чете, спор няма!) и с понатрупалата се работа.

Трябва да си призная, че пътуването, което преживях, ми беше доста тежичко. Сред проблемите беше сутрешното повръщане, след което започваше голямото обикаляне по забележителности. Най-големият обаче беше самият път. Тъй като ходихме до Италия с рейс, връщането от 24 часа ми стопи лагерите. Като се замисля сега, сигурно пак бих тръгнала, но определено с много повече едно на ум. В петък ми е първият преглед след прибирането и честно казано малко ме е страх дали всичко е ок с бебока. Надявам се, че няма да има проблеми, но то ирационалните страхове на бременните май са пословични.  Rolling Eyes

Хубав ден на всички ви. Слънчицето започва да се прокрадва, така че може и да е стане и за разходка.  Simple Smile

# 234
Добро утро, момичета!

Искрено благодаря на всички за помощта и съветите за ресторанти, рокли и сватби.
Аз може би съм се ошашкала, защото бъдещият татко ме е оставил почти сама да се занимавам с всичко това и ако аз не му кажа "я, ела да влезнем в този магазин, я пробвай този костюм, да помислим за кумове и т.н.", той със сигурност ще си пропусне и датата на сватбата Simple Smile
На всичкото отгоре и двамата не можем да играем хоро като хората, затова си търсим кумове, които да могат, хи-хи (ако знаят какво ги чака...)  hahaha
Днес мисля да ходя да резервирам дата в гражданското, ако все още са останали след толкова много размотаване и разтакаване от наша страна  Joy
А що се касае до подаръците, и ние си имаме кажи-речи всичко, та затова ще препоръчаме на гостите нещо от сорта на "подаръците в пари, а парите в лева/долари/евро)  Money Money Money.

Поздрави!
Т.

# 235
  • България
Здравейте и лека нова седмица ви пожелавам. Честито на рожденоците с малко закъснение. да са живи и здрави и да радват мама и татко  bouquet
 Относно сватбите - ние с нашия татко ще сключим брак тази седмица на 2-ри. Така си решихме, няма да вдигаме сватба. Само ние 2-та с 2-ма наши приятели за свидетели. Ще подпишем и после отиваме да се почерпим. Вече си купихме халки и това е. Дори няма да сме с официални дрехи.
 А бебо смятам да отиодем да го видим на 1-ви защото вече нямам търпение. Все още не сме чули сърчицето. Миналия път било рано ( то беше преди месец , де но така ми казаха и изпълнявам) Вие всички имате ли си снимка на бебчето, защото аз още си нямам .
 А за пола- таткото е сигурен, че е момче -то вече и аз. В началото имах колебания , но сега все повече си мисля, че е мъж. Но да са живи и здрави: момиченца , момченца Simple Smile

# 236
Тони Бонбони, играла съм 14 години народни танци, да дам някои урок по комшийски:)))))) няма страшно, ако си с дълга рокля никой няма да види какво правиш,  marriedно младежа да му мисли:))))) moresmile

# 237
Тони, и ние не можехме да играем хоро, да не говорим че и 90% от гостите не можеха, та всички хора ни бяха "прави", а ти ако си с дълга рокля...дреме ти..нищо не се вижда:))Simple Smile))

# 238
Тони, да не те притесняват никак хорцата.

Преди две седмици бях на една сватба на много близка приятелка, която беше поръчала DJ-ят да пуска всякакви хора, много от които бяха доста далеч от заветното за средния "хоро-танцьор" право хоро. Тя е танцувала от години народни танци и искаше да се забавлява. Но от прекрасната й рокля никой не виждаше сложните стъпки, така че единственото, което можехме да забележим беше дали се движи в ритъм или не.  Laughing

Най-лошото обаче беше, когато казаха: "А сега, един специален поздрав за приятелките на булката!". И ни извиха едно хоро, в което за мен нямаше една стъпка еднаква на друга.  #Crazy  Повечето приятелки бяха с панталони, така че хаосът беше пълен. Един на там, друг насам, малко сбутване тук-таме, може някой и да се попрепъне, да не говорим, че трябва да внимаваш да не пометеш обръчите на булката... Но пък важното е да е весело! Имаше един пич който скачаше предимно нагоре и някак едновременно с това леко в кръг и настрани, мяташе краци в неочаквани посоки и не се движеше много с цялото хоро, но пък му беше весело от сърце... Важното е да се забавлявате.

# 239
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Майче, не знам как съм пропуснала за Тихабяла, аз нищо от темата не пропускам?!?!? Много много мъчно ми стана  Cry А и така нетактично да попитам - ужас...

Янче, благодаря ти, че ми напомни за лентичката - изобщо нямаше да забележа какъвто съм заплес...

Да споделя за хората - аз главно ходя на македонски сватби (приятелите ни са там) и не мога да ви опиша с думи за какво става въпрос... Първо, сватба под 200 човека не се брои за нищо. Второ, всички знаят по 10 вида хора и тропкат все едно цял живот само това са правили. Право хоро на сватба пускат само за почивка и от време на време - иначе са едни заплетени... И винаги съм била единствената, която не ги умее сложните хора - голям срам  #Crazy

Аз смятам този път да отида на преглед към 15-ти (да мине поне месец от последния). Но нали ходя паралелно при две лекарки (една на ЖК и втора на частно) пак ще направя двойно посещение в една седмица...

Много хубав и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт