Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 10

• 80 932
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен
Ако сушилнята има програма за вълна,риска е минимален,особено за чорапи.Последно си суших късо вълнено палто,излезе без повреда,само се наложи да му доизсуша подплата на парното.
За памучни чорапи с ликра,ако са качествени няма да мръднат след сушилня.Суша ги на програма памук.Сушилнята ми е АЕГ 4 годишна.

# 346
  • Бургас
Значи, аз вълна, фини материи, по-скъпи дрехи(тениски) не душа в сушилнята.
В нея се събират материите като памук, смес с памук, затова една част ги простирам да съхнат на въздух.Не всичко минава през машината.
И аз така. Няма шанс да пусна в сушилня тениските на синовете, като знам колко пари са дали за тях. Ежедневните - да, но скъпите - не.

# 347
Значи, аз вълна, фини материи, по-скъпи дрехи(тениски) не душа в сушилнята.
В нея се събират материите като памук, смес с памук, затова една част ги простирам да съхнат на въздух.Не всичко минава през машината.
И аз така. Няма шанс да пусна в сушилня тениските на синовете, като знам колко пари са дали за тях. Ежедневните - да, но скъпите - не.
Да се разбира “суша” 😄

# 348
Как съхранявате коледната украса и по-специално топките? Повечето ми са чупливи. Може би ще е подходяща някаква кутия с отделения, които се регулират според размера, но от къде?

# 349
  • Пловдив
В пластмасови кутии като чупливите увивам с бабъл фолио

# 350
Съхранявам в кутии (пластмасови или от плътен и здрав картон)- за повечето чупливи използвам "методът на майка ми", т. е. слагам ги между гирлянди. 🙂 Някои играчки са купувани в кутии и си имат разделители или специални отделения и съм ги запазила.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 15:49 от dolce miele

# 351
И нашата украса е в кутии, нищо че е пластмасова - имам котка Laughing
Тези които са с брокат, увити в хартия, да не се драскат.

# 352
Брокатените увивам в хартия, но не заради драскането, а за да не пада брокат от тях по другата украса. 🙂

# 353
  • София
Топките, а и други играчки, съхраняваме в кутии от бутилки (уиски например), идеални са за целта.

# 354
  • Пловдив
В такава кутия

Има прегради по начесто и сортирам играчките по големина на редовете. Купувана е преди 10+ години от предшественика на Меркари. Тогава продаваха основно домашни потреби, а не дрехи и обувки. От там имам доста полезни органайзейри и домакински джаджи.

# 355
Ох, точно навреме ми идва тази информация.
В средата на ноември, при украсата на къщата, оригиналната кутия на едните коледни топки се разкъса. Едва 5 години издържа. (Донесох си ги от моето вкъщи, при събирането ми с ММ, тъй като са уникални топки, в чиито цвят и блясък съм влюбена)...

# 356

Дали са удобни. Някой има ли?

Интересувам се и от сгъваемият гевгир.

# 357
Имам сгъваем гевгир-не го ползвам.

# 358
А аз много ползвам сгаваем гевгир. Прецеждам спагетите през него, мия плодове и зеленчуци, оставам плодове и зеленчуци да се изцедят в него.
И го мия в миална - не е мръднал.

# 359
А аз много ползвам сгаваем гевгир. Прецеждам спагетите през него, мия плодове и зеленчуци, оставам плодове и зеленчуци да се изцедят в него.
И го мия в миална - не е мръднал.
От къде е закупен?

Общи условия

Активация на акаунт