Спортна БГ-Мамма – обща тема за коментари за всякакъв спорт

• 50 341
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Баскетбола еволюира!!!! Дебатите в НБА дали се въведе стрелба за 4 точки, от още по голямо разстояние от тази за 3,  в близките години, заради зачестилите успешни стрелби за 3, от доста по далеч от линията за 3 точки, може да приключат с успех за въвеждането на 4 точкова стрелба. Тъй като идеята вече е реализирана в турнира за Купата на Губернатора под егидата на ПБА.

Първият официален баскетболен мач в историята, в който действаха правила за реализиране на 4 точки наведнъж, вече се изигра, и експеримента е оценен като успешен. С двубоя между "Магнолия" и "Мералко" бе открит турнирът за Купата на Губернатора, който е под егидата на PBA.

Мачът, игран в "Аранета Колизеум", в най-големия филипински град Кесон, завърши 99:94 за "Магнолия", а в средата на втората четвърт гардът на "Мералко" Банкеро, стана първият баскетболист в историята реализирал официален кош за 4 т.

# 571
  • MJF
Мне, не се задържа дълго 6,25 м.
Днес  на диамантената лига стана 6,26

Satisfied
Tamberi

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 22:37 от Шошулчо

# 572
  • София
Имаме си нов тапет. 😊
Благодаря на Бубанка за съдействието!

# 573
Слав Киров спечели бронзов медал на световното по спортно катерене за юноши и девойки в Гиянг, Китай в дисциплината боулдър, а в дисциплината трудност зае 6 място.

Първото място е за е Ритсу Каятани (Япония), а второто за Яник Нагел (Германия).

# 574
  • MJF
Брей , браво на Слав. В първия момент се зачудих кой по-точно е той , че с тези различни протоколи по награждаванията по света и федерациите....Ама съзрях орлите на горнището в ляво та се ориентирах , че наш Киров е със зеленото такова.
WinkSmiley

# 575
  • MJF
Както обещаха на О:

# 576
# 577
  • Далечният изток
Утре волейболният ни отбор на мъжете до 20 г. играе полуфинал. Завършиха първи в груповата фаза в тяхната група.
Ще играят с Украйна от 19 ч. Мачът ще се предава на живо в Ютюб и по Max sport 2.

# 578
  • Далечният изток
Оказа се, че след моя, мога да пусна нов пост Grinning
Започва волейболният финал. България срещу Франция на Евроволей за мъже до 20 г. На живо по Max sport 2 за когото е интересно.

# 579
  • MJF
Браво на младежите, хайде стискам им палци.
Любопитно ми е с тези младежи и девойки с успехите им напоследък какво ще се получи тепърва.

Чух днес радиоинтервюта с Петър Стойчев и с Владо Николов-треньор на тези младежи във волея.

# 580
  • София
Владо Николов е помощник треньор от по-малко от месец на тези младежи. Аз имам особено мнение за цялата гарнитура, много силно положителни неща и доста мътни и отрицателни. Но браво за среброто!

# 581
Какво се случва с художествената ни гимнастика? Девойките с изцяло нов състав, Елвира ще се състезава за Армения.

# 582
Не знам какво повече искат Елвира и майка и. Получиха повече от която и да е друга дебютантка, а майката не спря да плюе и по Боряна, и по Стили. Като гимнастичка е разкошна, но не ни трябва такава отрова в отбора. Много съм разочарована.

Мистериозно отказване на ансамбъла. След като наскоро заявиха, че продължават до Лос Ангелис, вече има нова селекция, а от състава от Париж само София Иванова тренира в момента. Каквото и да се е случило, едва ли някога ще разберем, но има нещо мътно и тук.

Гледах днес интервю на Боряна, говори за пътя си в гимнастиката, за всички препятствия и колко е трудно да израснеш. Прекрасна е, тихо, възпитано, интелигентно момиче. Да е жива и здрава.

# 583
  • in Wonderland
Много ми е тъжно за цялата ситуация около Елвира. Направо сърцето ме боли, толкова много исках да я гледам в нашият НО, но явно не е било писано. За мен това им решение ( на семейството ѝ) е абсолютно погрешно. Даже и да тренира в Русия, както се чу, Армения какви позиции има в ХГ? За съжаление всички знаем, че колкото и да си талантлив, нямаш ли стабилно лоби зад гърба, е трудно да пробиеш. Но предстои да видим. Все пак Кипър пратиха гимнастичка на ОИ....
В Ансамбъла и там мистерия. Гадаем от снимки и постове на момичетата, а Федерацията си пуска честитки за РД и рекламни снимки на спонсорите си. За тях всичко е точно.

# 584
  • София
А Стиляна остава ли?

Нещо не разбирам какво се случва там....

Общи условия

Активация на акаунт