Спортна БГ-Мамма – обща тема за коментари за всякакъв спорт

• 50 320
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За баскетбол - в сайта на федерацията https://basketball.bg/, най-отдолу има календар и като се натисне датата излизат всички мачове във всички възрастови групи.

# 616
  • MJF
Ивет Лалова - радиоинтервю.

# 617
Много хубав влог/подкаст на Деян Веселинов в канала му SportCast, за Александър Везенков. Има дълъг разговор между двамата в Пирея, клипове от атмосферата преди, по време и след мачовете на Олимпиакос с Реал и Барселона, интервюта с треньора и съотборниците му. Препоръчвам този един час, за спортните фенове:

https://www.youtube.com/watch?v=Ceb9euZyo3k&ab_channel=SportCast

# 618
  • Някъде там
Не знам дали видяхте, поредната драма която е спретнала Елвира. Този път на арменците.
Поздравявам ги, че поне те не си мълчат, какво представлява това момиче.
И не не е проблема майката само и не са виновни от федерацията, че тя не оцени шанса който й дадоха. Елвира има отвратителен характер с който никой не може да се справи.
Доста стоически го изтърпяха българските й съотборнички и треньори. Но, винаги когато съм се опитала да кажа, че не Сашка е единствената  виновна, никой не вярваше и всеки повтаряше, че майката проваля таланта а всъщност Еля е свикнала всичко да и се поднася на тепсия и когато  нещо не е по волята й, става страшно.  Това беше видно още когато си тръгнаха първият път.
Радвам се, че арменците не си премълчаха. Добре, че се отървахме.
https://m.youtube.com/channel/UCvb30rZRwqUuQ8Hq4n-dYPg/community

# 619
  • Далечният изток
Сложен характер била... Според мен има някакви психични проблеми.

# 620
За щастие, тя вече не е наш проблем и дано нашата федерация не им се върза повече на номерата.

Имаше всички шансове да покори върховете в гимнастиката Елвира, но при тази слава не виждам кой вече ще се хване да работи с нея.

# 621
  • Някъде там
За щастие, тя вече не е наш проблем и дано нашата федерация не им се върза повече на номерата.

Имаше всички шансове да покори върховете в гимнастиката Елвира, но при тази слава не виждам кой вече ще се хване да работи с нея.
Няма да й се вържат, щом и Кесарова я нареди вчера.
Тя и не иска да се състезава, затова са тези циркове. Не им изпълниха целта да участват на ОИ да си вземе премията и да се откаже, както плануваше. Но понеже не стана а все още е под опеката на мама, която се нуждае от парите на Елвира, им се наложи да търсят други алтернативи. Няма да забравя как месец преди да стане ясно, че се отказва започна да реве по телеграма майката че бебето
има  здравословни  проблеми, подготвяйки почвата. И после измисли, че заради него си тръгват, което пък дъщерята отрече. Не знаеха коя какво и кога лъже. Много тъжна и жалка история.
Аз и за голям талант не я намирам,  но за това няма миродавно мнение. И да вече не е наш проблем. Дано и никога не става отново.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 16:45 от daviz

# 622
Днес започва сезонът в биатлона с двете смесени щафети.
Програма и резултати на живо тук:
https://www.biathlonresults.com/#/datacenter

# 623
  • София
В момента тече световното по щанги в Бахрейн ако не знаете, ама се съмнявам да не знаете... Wink
Пряко по РИНГ.

Карлос Насар ще вдига в сряда от 19:00 ч. за нова поредна голяма титла (засега има олимпийска титла ; световна титла ; две европейски титли)
Имаме общо 10 човека (3 жени и 7 мъже) на световното.

Иначе се радвам много, че започна същинския сезон в любимите ми зимни спортове. Simple Smile
Навсякъде си имам хора за които да викам.
В алпийските ски съм за Марко Одермат и Петра Влъхова (за съжаление влачи още контузията от предния сезон, очаква се да се завърне този месец ; бтв: чакаме победа номер 100 на Мика Шифрин ; бтв2: Марсел Хиршер се завърна ; бтв3: чакаме завръщането и на легендата Линдзи Вон).
-
В биатлона съм за Йоханес Тингес Бьо (нещо не е във форма, ама въпреки това е на броени точки от първото място ; бтв: заложил съм за титла на Елвира Йоберг при жените и то срещу висок коефициент, хаха, а момичето кърти засега, букитата пак подценяват хитрото д/г'яволче 😋😉 ).
-
В ски бягането съм за Йоханес Клаебо (ще му е тежко този сезон с машината Амундсен, но вярвам, че ще го пребори ; бтв: великата Терезе Йохауг се завърна).
-
В ски скоковете съм за камикадзето, Рьою Кобаяши (чакам пак да изригне на четирите шанци, хаха ; бтв: Пашке как ги е подкарал този сезон :о)
-
В северната комбинация съм за Ярл Магнус Рибер (и той не е във форма ама пак е в челото ; бтв: за него всичко или нищо на зимните олимпийски игри 2026, защото е престъпление най-великия комбинатор да няма злато).

Simple Smile

# 624
  • Някъде там
Двете големи новини в ХГ днес.
Любимата Боряна официално приключва кариерата  си.
https://www.instagram.com/p/DDW8TFNRz0v/?igsh=MXJlaG5teXhrMXd0aw==
И новият състав на НО жени индивидуално.

# 625
За Боряна беше ясно отдавна, въпреки че не го беше обявила. Отреже ли си гимнастичка косата, натам отиват работите. Буба я спукаха от мастър класове след олимпиадата, а подготовката за новия сезон вече е започнала.

Огромен респект към това момиче, което ми донесе толкова много рядост. Дали ще остане в гимнастиката или не не зная, но аз лично я виждам да се занимава с танци и танцови спектакли. Буба е емоция, на нея някак не и отива да смята трудности с калкулатора.

В биатлона Йоханес малко отстъпва от обичайната си форма, но в началото на сезона не е страшно. Важното е да е във форма за световното.

Много, много добър старт за Владо Илиев, който стреля нула в спринта за първи път от незнайно кога и се класира в двайсетицата. Дано да е успял да пребори пушката и все така да ни изненадва с чисти стрелби.

# 626
  • Пловдив
Карлос с нов световен рекорд от 183кг!
https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/multimedia/video/izvy … orda-video-821384

# 627
  • София
Феноменален Карлос! 😊
Втора световна титла с два световни рекорди. В изхвърлянето и в общия двубой. 5 от 6 успешни опита.
В отдена галактика е Насар в сравнение с конкуренцията.

# 628
  • Някъде там
Браво на Карлос.
Пожелавам му, това да не е последният път в който взима олимпийска, европейска и световна титла.

# 629
  • MJF
Eвала на такава безапелационност! Да си пръв на всички големи, вкл. О, турнири в своя спорт в рамките на 1 година /сезон. Това е Голяма работа.

Общи условия

Активация на акаунт