Спортна БГ-Мамма – обща тема за коментари за всякакъв спорт

• 48 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да, хубав мач беше. Иска ми се и до Бургас да ида да ги гледам след няколко дена.
Мони е номер едно на сервис до сега във VNL. Вени игра добре, Пухи също е на ниво, Преслав много ме радва. Само за едното Руси с новия си пост ми е чудно, но важното е да бият.
Довечера и момичета под 19 са на финал на Балканиада. Ще играят с Турция, вече я биха 3:1 в групата. Много ми е странно, че традиционно супер силна Сърбия на тази възраст точно с този набор е дупка. Вчера и румънките не ми харесаха изобщо, но пък играха срещу нашите, та вършеха работа.

# 721
  • MJF
Овчарски скок мъже.

6,28м от наш Мондо. Само нагоре.

# 722
  • София
Всичко отдавна е казано за Мондо. Simple Smile
Свръхчовек.

Май пази 6.30 за световното през септември. Дано скочи някъде 6.29, хаха, че той винаги вдига с 1 см. само. Wink

# 723
  • MJF
"Пълзим" с 1 максимум 2 см. Този път съм поне в мир щото "облиза" летвата. Когато скочи при опит за нов рекорд с аванс от няколко см над нея мърморя. Wink

# 724
  • София
Мъжете волейболисти паднаха от Канада, момичетета под 19 спечелиха Балканиадата. Интересни са заглавията в пресата, мен това също ме вълнува, цялата атмосфера и политика за развитие в този спорт (а това включва и рекламата на спорта и отбора). При победа определени имена водят отбора, при загуба - целият отбор е споменат. Съответно реакцията в социалките е разнопосочна.

# 725
  • Out of the Mix
Мачът с Канада беше на абсолютен кантар, точка за точка плътно.

2-ма от играчите на Канада изиграха мача на живота си, има такива моменти.

Видя се, че без сервис в съвременния волейбол си заникъде. А техният влизаше с безумно висок процент.

# 726
  • София
Много важен мач за нашите лъвици. 3-2 срещу Тайланд.
Това беше много важен мач за нас, дори от чисто психологическо естество. Да се сложи край на таиз черна серия от 4 поредни загуби след знаменития успех над Сърбия. Остават и известни шансове за класиране във финалната лига. Не съм оптимист, но надеждата умира последна.
Остават ни мачове срещу Бразилия, Франция, Република Корея и Полша. Мача с Франция ще е бруално важен. Корейците задължително трябва да ги бием и ако успеем да измъкнем нещо я от Бразилия, я от Полша ще е голям бонус.

# 727
  • София
Нещо става в тоя отбор. Дано Зетова успее да се справи. Лошото е, че в третата седмица на ВНЛ се говори, че Нася и Елица няма да са част от състава.

# 728
  • София
Абе трябваше да си затворим с 3:0 ама какво стана? Чисто психологически бъгнаха нещо. Водехме с 11:5 в третия гейм ако не се лъжа и дойде това безумно прекъсване от над 10 минути и всичко се обърна с главата надолу.

# 729
  • MJF
Скокове във вода

Видях на запис синхро кула жени руското национално. 7 дуета на брой. Прилично ниво. 3 от дуетите бях с конкурентна/медална  сложност. Последния скок за старта се получи много добре. Със съдиите не бях в съпадение на доста моменти и не съм много доволна от тях. Но състезателите ми харесаха. Качили са ми  в ютуб и други от дисциплините , пък аз иначе си ги бях приготвила във вк да ги изгледам през идната седмица , та стана добре цялата работа SmileWink
 Анна Конаныхина и Александра Кедрина спечелиха този старт и с тяхното първо място съм напълно съгласна.
От цялата тази работа се сетих за първи път този сезон за https://eurovisionsport.com . Миналата година по едно време съвсем се бе сдухал този сайт. На няколко машини го пробвах тогава  и не и не,  хубава картина именно на скоковете във вода. Леката атлетика нямаше проблем. Сега пробвах няколко от миналите старта в скоковете във вода и картината я бива. Ха да видим на Сингапур как ще е .

Волейбол
А защо е имало такова 10 минутно прекъсване по никое време?

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 19:26 от Шошулчо

# 730
  • София
Питай съдиите. Нещо с резултата се замотаха и не е ясно какво стана. Гледайте сега Турция - Бразилия. Ана Кристина прави уан уоман шоу. А турската публика е уау.

# 731
  • Out of the Mix
Айде, приятели, готови ли сте за довечера? Simple Smile

19.30 с Япония.

Нестандартни са и последните години се опъват на всички, имат добър отбор.

Но машината ни, ако заработи, очаквам да ги смачкаме на сервис и блокада.

В интервюто на отборите, Клевено похвали родители на братята какво са направили за българския волейбол.

Всички са респектирани.

Изключително приятно ми е да гледам как всички момчета дават интервюта, колко са позитивни, колектива, харесват си работата с Бленджини, раздават се. Това е пътят към успехите.

Все си мисля, че твърдо можем да влезем в 8-цата тази кампания, което само по себе си би било грандиозен успех и крачка напред.

Като нищо можем да направим 3 победи тази седмица. На 2 ще съм ок, 4 ще е върхът.

# 732
  • София
Ще излъчват ли някъде? По бнт 3 има футбол по това време.

П.С. Намерих - по Макс 2.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 12:00 от elita

# 733
  • Далечният изток
По Max Sport 2.

# 734
  • Out of the Mix
Цялата Лига само по Max Sport 2.

Аз гледам през gledaitv.live.

Общи условия

Активация на акаунт