Спортна БГ-Мамма – обща тема за коментари за всякакъв спорт

• 50 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
То по принцип по това време започва подготовка за новия сезон, който започна чак февруари-март, така че не е много фатално точно сега да смени съчетания. Има достатъчно време да се направят нови и да се изработят.
По прекратяване на договора ли се съди, че правата и няма да бъдат спрени? Тя прекратява едностранно, федерацията няма ли право в такъв случай да се противопостави на трансфера?
Доколкото разбирам, ако двете федерации не постигнат споразумение, в такъв случай състезателката изчаква една година. Какво пречи на нашата федерация да поиска достатъчно голямо обезщетение, което да откаже другата страна.

# 601
Освен, че са ограничени и санкционирани, с тази репутация оттук нататък (независимо къде) няма да им е много прав пътят, ще продължават да се спъват!

# 602
То по принцип по това време започва подготовка за новия сезон, който започна чак февруари-март, така че не е много фатално точно сега да смени съчетания. Има достатъчно време да се направят нови и да се изработят.
По прекратяване на договора ли се съди, че правата и няма да бъдат спрени? Тя прекратява едностранно, федерацията няма ли право в такъв случай да се противопостави на трансфера?
Доколкото разбирам, ако двете федерации не постигнат споразумение, в такъв случай състезателката изчаква една година. Какво пречи на нашата федерация да поиска достатъчно голямо обезщетение, което да откаже другата страна.
Да, да, не се замислих честно казано. Така е.  Според мен те ще и поемат евентуалните санкции, надали не са го очаквали.

Елвира е казала, че сама е взела решението. Таткото в коментари се вихри.
Из Фейса се пише, че веднага след Олимпийските са подписали, което ще рече, че преговори са водили преди тях и въпреки, че са имали намерение да се местят, това не ги е спряло да си пътува до олимпийските с нашата делегация. Колко “доблестно” от тяхна страна, направили са си труда ,час изглеждат заинтересовани от България. 😀

# 603
Съди се при неизпълнение на клаузите при прекратяването на взаимоотношенията между федерация и спортист, главно плащането на обезщетението при прекратяване, която обичайно новата федерация плаща на старата. Рядкост е предишната федерация да се запъне и съответно състезателят да няма право да се състезава. В повечето случаи нещата се случват мирно, тук с предишното отношение......знае ли човек Grinning

# 604
  • Някъде там
Roman Polev е майката. Пише от профила на сегашният си мъж, умишлено.
Бащата на момиченцето което има аутизъм е това. Имат още едно детенце момченце, семейството.
Бащата на Елвира се казва Тимофей Краснобаев и онзи ден си търсеше момиче да обикаля с него из Швейцария...🤐😀
Сашка заявява, че отиват да лекуват бебето в Русия и затова се местят, а Елвира не искала да остава тук сама.При положение че баща ѝ също живее във Варна. Тук не иска, но в Армения иска.🤔😀

Голям цирк са и изобщо не помнят коя какво е казала и майката и дъщерята.
Ансамъла ѝ те си сменят мнението като носни кърпи..

# 605
По изредените санкции и наказания съдя, че деятелките във федерацията са вбесени и с право. Бранимира Маркова е била бясна и е настоявала за възможно най-тежки санкции. Илияна каза още нещо много важно, че няма да позволи на никого да се подиграва със страната ни. Какво по-силно предупреждение от това да провалят или поне сериозно да спънат кариерата на една блестяща гимнастичка. Една година без състезания е много време, особено в гимнастиката, където състезателките приключват на 22-23 години.

Елвира е непълнолетна и нищо не може да реши сама. Решението е на родителите.

Раева направо издаде, че Буба ще се откаже. Гледах няколко интервюта на Боряна тези дни и никак не звучи като да е пред отказване.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 22:07 от Дидичка

# 606
Roman Polev е майката. Пише от профила на сегашният си мъж, умишлено.
Бащата на момиченцето което има аутизъм е това. Имат още едно детенце момченце, семейството.
Бащата на Елвира се казва Тимофей Краснобаев и онзи ден си търсеше момиче да обикаля с него из Швейцария...🤐😀
Сашка заявява, че отиват да лекуват бебето в Русия и затова се местят, а Елвира не искала да остава тук сама.При положение че баща ѝ също живее във Варна. Тук не иска, но в Армения иска.🤔😀

Голям цирк са и изобщо не помнят коя какво е казала и майката и дъщерята.
Ансамъла ѝ те си сменят мнението като носни кърпи..

Абсолютно и аз това казах. Първо ще го лекуват от аутизъм, явно в Русия са открили лек. Майката е най-лошият съветник на това дете. Лошото е, че и Елвира сякаш е с този манталитет. Толкова лъжи дрънкат, че не успяват да си ги следят.

# 607
  • sofia
Елвира е на 16 г., по-близо до 17 г. и искала да е със семейството ...Тя и сега не е със семейството,  защото е в София с треньорката си. Загърбва шанс за олимпийска изява и медал за да е със семейството, реално зачерква всичко до тук в професионален спорт, а я  дели  година и малко от пълнолетието, не е малко уязвимо дете.
     Или майката и пастрокът  я ползват като източник на доходи, или някой ги подкокоросва отвън, или са нереално глупави.

# 608
След една от най-добрите школи (БГ) и емблематични като трудност и артистицизъм композиции, които са разпознаваеми в целия свят... ще отиде да се забучи в Армения с илюзорната перспектива да бъде примата на местно ниво. А на световно? След всички тези проблеми и имидж как ще се позиционира и утвърди? Никак. И в един спортен свят на жестока конкуренция то си печели известност и позволява бъдещето му да се определя от някакви семейни битовизми, с които да занимават жълтата преса и личните си социални профили.
То е толкова нереално тъпо, че дрънчи.

# 609
  • Някъде там
Не стига, че две думи не може да върже, та се налага тоя мазьоч да и подсказва какво да каже ами и звучи супер нагло. Този и е голям фен и във всички интервюта я изкарваше божество.

# 610
Здравейте!
Приятно ми е да се запиша в темата. Имам едно супер странно питане. Никога не съм била човек на спорта, изпитвала съм възхищение към постиженията на спортистите, но само дотам, просто винаги съм имала други интереси. В последната 1-2 години започнах да обръщам повече внимание на спорта, и сега ми се иска да започна да ходя на някакви спортни събития, но не знам къде и какви има. Изключвам футболните мачове, защото не знам дали ще се чувствам окей сама жена да отида там. Може ли да ми дадете някакви предложения и да ми кажете, къде да следя за информация? Бих отишла на баскетболен или волейболен мач, но и не само.

# 611
  • София
Къде живееш? За волейболни мачове мога да ти подавам инфо, но не знам за къде да гледам.

# 612
  • София
За съжаление, обикновено за повечето спортни събития се разбира след като са приключили. Никаква реклама никъде, с малки изключения.

Ето нещо интересно, което се прави за първи път: биатлон, но не на сняг - бягане и стрелба:
https://www.facebook.com/events/840702488026570

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 17:11 от elita

# 613
Къде живееш? За волейболни мачове мога да ти подавам инфо, но не знам за къде да гледам.

В София. Благодаря, много ще ми е полезно!

# 614
  • София

В София. Благодаря, много ще ми е полезно!

Веднага давам за този уикенд. Simple Smile
Тази събота и неделя - Супер купа на България, мъже. Най-добрите четири отбора от миналия сезон от Ефбет лигата.
Провежда се в залата на Левски, Гаритидж парк, на Околовръстното над Младост, ул. "Донка Ушлинова" 2. Ходи се с кола (има платен паркинг), метро и малко пеша или автобус, не помня кой.
https://levskisofiahall.com/
Събота, 12.10. - полуфинали: Левски София - ЦСКА от 16:30 ч. и Дея спорт Бургас - Нефтохимик 2010 от 19:30 ч. Неделя 13.10. ще е финалът, не знам още от колко часа.

За волейбол гледай в сайта https://bgvolleyball.com/, има секция програма и резултати долу на първата страница.Wink

Общи условия

Активация на акаунт