Раздяла с властна жена

• 5 463
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
Лори, целта на темата - тя е лоша, а аз колко съм добричък, велик, перфектен. И се очакваше всички да запеем тази песен...

И щедър. Оставил кола, за да ходели децата на училище. Пари не каза дали е оставил - то за кво са ѝ, нали има кола?

Явно си търси нова жертва, чул е за форум бг-мамма и решил да тръгне на лов.

# 76
  • Далечният изток
Не, не, Папа, искаше да се убеди, че е прав в тези отношения, а тя колко е долнаааа...

# 77
crazyfen, минали са 7 месеца. Трябва вече да си свикнал с мисълта, че нещата са приключили. Намери начин да общуваш с децата си и забрави кой какво е казал и направил преди. Няма вече връщане назад. Не вадете при всеки изникнал въпрос аргументи от миналото, съсредоточете се в/у интересите на децата и гледайте напред. Ще срещнеш жена, с която ще си паснете и ще създадеш друго семейство. И си извади поука от приключилата вече връзка. Да, и малкото, и много работа водят до дисбаланс. Трябва да откриеш златната среда, за да можеш след работа като всички нас и да сготвиш понякога, и да чистиш, и да гледаш децата. Залитането в крайности винаги води до напрежение.

От подробния разказ виждам, че и двамата сте работили преди децата, събирали сте пари, имали сте мечти и планове. Не виждам някой от двамата да е седнал да чака другия да го издържа. След появата на децата е нормално единият от вас да започне работа като детегледачка. Много вероятно и на нея да не ѝ е било много кеф, но такъв е животът. Някой от двамата трябва и тази работа да вземе. Не се вглеждай в парите. Ако беше работила за друго семейство и с парите плащахте ваша детегледачка, нямаше ли да е същото? Не го разглеждай като 0 принос. Това е добре платена професия, но за съжаление, когато се изпълнява от родител се принизява като клатене на крака...

Това, че лятото разнообразява ежедневието на децата е хубаво. Радвай се, че имат възможност да са на морето. Не го приемай, че е на почивка. Да гледаш 2 деца, едното от които бебе, не е точно почивка. Да ти кажа, 100 пъти ще ми е по-лесно да работя, да боядисам, да поправя нещо веднъж в годината...

# 78
Аида, това на чия страна е форумът с какво го топли? Това често се питам и за други автори на теми, но както и да е...

При хипотезата на Папа Панда стратегията е супер погрешна. Кой тръгва да се рекламира с обявление, че има две малки деца? Grinning

# 79
Аида, това на чия страна е форумът с какво го топли? Това често се питам и за други автори на теми, но както и да е...

При хипотезата на Папа Панда стратегията е супер погрешна. Кой тръгва да се рекламира с обявление, че има две малки деца? Grinning

Този, който с първи пост показва колко не му пука за децата и заявява, че ще прибере БЛАГИНКИТЕ - телевизори и плейстейшън. Върхът на успеха на българина гастарбайтер.

# 80
Ето секунда по секунда какво прави жена ми.
7:00 започва да звъни алармата звъни така до към 7:20
7:30 става пуска кафе машината прави си кафе и отива да пуши
8:20 спира с кафето и цигарите започва да буди децата (ако не съм го направил аз в 7:00)
До към 8:40  стават с много мрънкане
Оправя малкия или аз, защото е на детска градина от 8, а вече е близо 9.
9:00 излиза на работа
15:00 се връща вкъщи тоалетна, обяд
15:30 цигара с кафе до към 16:30 - 17:00
След това или излиза с други квачки или гледа турските серияли на запис.
21:00 цигара преди лягане до към 22:00
23:00 лягане

# 81
  • Далечният изток
НСЧ, те са били 7 месеца разделени, сега са заедно пак, а той обмисля раздяла отново. Така разбрах ситуацията.

Лори, да не пуска теми, няма смисъл, той нали си е наясно, че е прав. Айде холан...

Леле, авторе, това е пързалка, нали? Сега и турски сериали вкара Joy

# 82
  • волно калдъръмче
Ето секунда по секунда какво прави жена ми.
7:00 започва да звъни алармата звъни така до към 7:20
7:30 става пуска кафе машината прави си кафе и отива да пуши
8:20 спира с кафето и цигарите започва да буди децата (ако не съм го направил аз в 7:00)
До към 8:40  стават с много мрънкане
Оправя малкия или аз, защото е на детска градина от 8, а вече е близо 9.
9:00 излиза на работа
15:00 се връща вкъщи тоалетна, обяд
15:30 цигара с кафе до към 16:30 - 17:00
След това или излиза с други квачки или гледа турските серияли на запис.
21:00 цигара преди лягане до към 22:00
23:00 лягане
Това сега, а преди да почне да рАботи? Ти ли ги кърмеше? Режимът е бил много различен със сигурност.

# 83
Викаш жените Квачки, а Ти, героят българин у чужбина - умник, с доста правописни грешки, обаче.
Майка ти и тя ли е квачка? По оня лаф - всички жени са к... майка ми само не е, ама и тя е жена.

# 84
  • Пловдив
Автора на темата е изключително немъжествен. Но не е женствен, защото жените обичат децата си и си тръгват от неуспешните бракове с децата си. Той заяви, че ще си тръгне БЕЗ деца, но с каквото бил КУПИЛ. Все едно тия деца не са негови. Няма достатъчно обидни думи за подобно поведение.

# 85
JoyJoy
А тия деца сами се гледат, нали? Тя само пуши по няколко часа.
И ние тука вярваме. Много ясно.
А тръгнах да пиша, че искам и аз да боядисвам, стига да има къде да го мушна малкия звяр, о кеф.

# 86
Мнението на околните няма да му помогне с нищо. Трябва да има свое мнение по въпроса, да.

Ако се търси жена - версията трябва да бъде изискан и платежоспособен ерген. Може да каже, че е в чужбина. За деца ни дума.

# 87
  • Далечният изток
Хора, пързалка е това... Турски сериали Joy  Божееее...

# 88
Автора на темата е изключително немъжествен. Но не е женствен, защото жените обичат децата си и си тръгват от неуспешните бракове с децата си. Той заяви, че ще си тръгне БЕЗ деца, но с каквото бил КУПИЛ. Все едно тия деца не са негови. Няма достатъчно обидни думи за подобно поведение.
Защо трябва да отделям децата от майка им? За мен няма проблем ще си ги взема, но това ще доведе до куп проблеми и циркове. И къде видяхте, че ще си взема всичко? За Лични неща става дума гащи, бръсначки, чукче и наковалня...

# 89
Ааааа, значи моя грешка, мислех, че сте още разделени.
От режима ѝ виждам, че работи. Това ме изненада, досега звучеше сякаш си стои вкъщи...
А кой готви, чисти, простира, сгъва дрехите, глади, зарежда/вади миялната, къпе децата, извежда ги на разходка, води/прибира от градина/училище?

Общи условия

Активация на акаунт