Раздяла с властна жена

• 5 449
  • 127
  •   1
Отговори
# 90
Пич, много си мек и добричък, те и за тва тук във форума ти скочиха веднага. Режеш и поставяш на място, това е рецептата и с жена ти, и в живота като цяло.

# 91
  • волно калдъръмче
Тоз въобще ако е наясно какво може да прави една жена с малки деца, по-добре да се гръмне. Няма да издържи и ден с тях.

# 92
  • Пловдив
Автора на темата е изключително немъжествен. Но не е женствен, защото жените обичат децата си и си тръгват от неуспешните бракове с децата си. Той заяви, че ще си тръгне БЕЗ деца, но с каквото бил КУПИЛ. Все едно тия деца не са негови. Няма достатъчно обидни думи за подобно поведение.
Защо трябва да отделям децата от майка им? За мен няма проблем ще си ги взема, но това ще доведе до куп проблеми и циркове.
Защото така ти е по-лесно. Защото и да ги вземеш не можеш да ги гледаш. Защото никога не си се грижил с дни за децата си. Защото няма да се справиш.

Но много е по-лесно да ги оставиш. И си свободен и ерген отново.

# 93
Защо трябва да отделям децата от майка им?
Е, защото очевидно тя не ги гледа, по това което написа. Как така защо?

# 94
От режима ѝ виждам, че работи. Това ме изненада, досега звучеше сякаш си стои вкъщи...
А кой готви, чисти, простира, сгъва дрехите, глади, зарежда/вади миялната, къпе децата, извежда ги на разходка, води/прибира от градина/училище?

Аз, аз. Бял роб ме държат в мазето.

Според мен жена му е потребителка на форума и той пуска тази тема с надеждата тя да попадне на нея и да го изрита, щото той няма смелостта да си тръгне.

# 95
  • Далечният изток
Мен ме интересува от 16.30 -17.00 ч. до 21 ч. какво прави жената.
Този диапазон защо ни беше спестен?!

# 96
Автора на темата е изключително немъжествен. Но не е женствен, защото жените обичат децата си и си тръгват от неуспешните бракове с децата си. Той заяви, че ще си тръгне БЕЗ деца, но с каквото бил КУПИЛ. Все едно тия деца не са негови. Няма достатъчно обидни думи за подобно поведение.
Защо трябва да отделям децата от майка им? За мен няма проблем ще си ги взема, но това ще доведе до куп проблеми и циркове.
Защото така ти е по-лесно. Защото и да ги вземеш не можеш да ги гледаш. Защото никога не си се грижил с дни за децата си. Защото няма да се справиш.

Айде бе, сериозно ли? Не знам, защо си мислите, че не правя нищо, аз даже, не, съм казал, какво и как го правя.

# 97
Режеш и поставяш на място, това е рецептата и с жена ти, и в живота като цяло.
Въпросът е да си намери жена, която е съгласна да бъде поставена на мястото си - с парцала, до печката.

# 98
Айде бе, сериозно ли? Не знам, защо си мислите, че не правя нищо, аз даже, не, съм казал, какво и как го правя.

Щом жена ти не може да те търпи, явно зле го правиш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
  • Пловдив

Да, нищо не правиш. Имам деца и мъж, та на фона на моя мъж.. ти просто...  не те бива. Меко казано. Ако кажа каквото мисля модераторите пак ще ме изтрият.

Не е съвсем нищо да не правиш, просто е жалко и малко.

# 100
  • Далечният изток
А този важен проблем как го пропуснахме?! И секс не правят... Ама тя ли не дава, той ли не може?!

# 101
  • Пловдив
А този важен проблем как го пропуснахме?! И секс не правят... Ама тя ли не дава, той ли не може?!
Е, ти би ли правила секс с желание с някой подобен на автора? Ама честно?

# 102
Бай Ганьо съм в чужбина с бачки с бърша задника да, а вие тука не вярвате, че един мъж може да гледа децата си, да готви, да работи, да чисти и да ремонтира колата си, а когато не го оценят той да си тръгне, но това не било мъжко казвате Grinning мъжко е бай Иван да ходи на работа от 8 до 5 и от 5:30 до 10 вечерта да пие ракия със салатка в 11 да удари един к"" на жена си и да си легне миришещ на под и ракия....... Мечта

# 103
Ако туй нещо, представящо себе си за идеалния мъж, ми е в къщата, с кеф ще го убия и излежа. Егати досадния истееик.

Авторе, как мирише поД?

# 104
crazyfen, аз ти вярвам, защото имам такъв мъж вкъщи. Но ти не искаш да кажеш какво правиш. Попитах за основните неща вкъщи кой ги поема.
А кой готви, чисти, простира, сгъва дрехите, глади, зарежда/вади миялната, къпе децата, извежда ги на разходка, води/прибира от градина/училище?

Общи условия

Активация на акаунт