Раздяла с властна жена

• 5 449
  • 127
  •   1
Отговори
# 105
  • Далечният изток
А този важен проблем как го пропуснахме?! И секс не правят... Ама тя ли не дава, той ли не може?!
Е, ти би ли правила секс с желание с някой подобен на автора? Ама честно?
Абсурд... Тоя няма да го доближа на 20 метра, камо ли да му стана жена, пък да му родя 2 деца и т.н.

# 106
  • Пловдив
НСЧ, а стига бе, то много мъже са по-добри от автора, не се иска много. Твоя мъж съм сигурна, че е по-добър.
Моя е по-добър. Например в момента, по време на лятната си отпуска е сам с трите деца на вилата, за две седмици. Гледа, готви, чисти. Всичко. И даже представи си, не го прави на въпрос, като автора. Защото е мъж.

# 107
Крейзифен, просто си си пуснал темата при квачки също като твоята и очакваш съпорт 😅
По същество - писнало ти е, чувстваш се недооценен и не можеш повече така. Няма и смисъл щом не можеш. Разделяте се, ако може цивилизовано и с кауза децата да са добре. И продължаваш живота си. Случват се такива неща. Тъжно е за децата, разбирам но и няма как да живееш вечно по начина, по който се чувстваш. Опитал си втори път - не става.

# 108
  • Далечният изток
Авторе, моля те кажи защо приемаш нейното отношение като властно. Питаха те и други, какво, кое всъщност е властното на тази жена? Ами не успяхме да разберем... По принцип ако единият в двойката е властен, другият пък е изпълнителен. Ти толкова години изпълнява, как ти дойде смелост  да се опълчиш на властта, че и да си тръгнеш?!

# 109
crazyfen, аз ти вярвам, защото имам такъв мъж вкъщи. Но ти не искаш да кажеш какво правиш. Попитах за основните неща вкъщи кой ги поема.
А кой готви, чисти, простира, сгъва дрехите, глади, зарежда/вади миялната, къпе децата, извежда ги на разходка, води/прибира от градина/училище?
Когато съм вкъщи аз правя тези неща,дори и да не съм свободен отново повечето неща аз правя. Не мога да разбера защо трябва някой да чака на друг да му исзпере гащите или да измие чашата от бира или кафе? Защо трябва някой да ми казва да заредя пералнята? Защо да не сготвя на децата ми или да им измия дупетата? Вие ми отговорете. Не мога да търпя мръсни чинии в мивката или пълен кош за пране... Не го правя на въпрос. Проблем е, че не оценява тези неща, говори за съседа как простирал а в същото време аз правя същото, а за мен упреци и скандали.

# 110
  • София
Взимам те. Колко пари викаш?

# 111
.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 22:45 от Lorelada

# 112
Заключи си темата и никога не споделяй в женски форум и не се оправдавай. Явно тук жените не са виждали всеотдаен мъж, а те самите са точно такива като жена ти. Затова застават веднага като ужилени на нейна страна.
Съветът ми е да си вземеш поука, никога не оставяй жена да те командори. Почне ли да го прави, вече не те обича и най-вероятно си е намерила вече нов, на който също ще стъжни живота.

# 113
crazyfen, ами точно това питаме. Ти работиш много, прибираш се късно. Децата стоят мръсни, гладни, чакащи да им сготвиш? Тичаш да ги прибираш и водиш на училище, защото тя иска да си пуши цигарата?
Ако е така, нещата са много зле. Наистина ли ще си спокоен да тръгнеш, да ги оставиш и да не се обръщаш за тях?

# 114
Абеее таман да ти се вържа, ама с турските сериали попресоли манЖата. Моите извинения към момичетата, прави сте.

# 115
  • Пловдив
Заключи си темата и никога не споделяй в женски форум и не се оправдавай. Явно тук жените не са виждали всеотдаен мъж, а те самите са точно такива като жена ти. Затова застават веднага като ужилени на нейна страна.
Съветът ми е да си вземеш поука, никога не оставяй жена да те командори. Почне ли да го прави, вече не те обича и най-вероятно си е намерила вече нов, на който също ще стъжни живота.
Напротив, някои от нас имат всеотдайни мъже и те не приличат на автора. Той не е всеотдаен.

Аз отивам да спя, утре съм на работа. Дано темата не е заключена да се разпиша утре вечер пак.

# 116
Крейзи, като ти гледам правописа, ми е ясно кво прайш... сменяш историята през страница. За друго надали те бива. Общак в някой склад. Язък за жената - не е случила на шугардади.

# 117
crazyfen, ами точно това питаме. Ти работиш много, прибираш се късно. Децата стоят мръсни, гладни, чакащи да им сготвиш? Тичаш да ги прибираш и водиш на училище, защото тя иска да си пуши цигарата?
Ако е така, нещата са много зле. Наистина ли ще си спокоен да тръгнеш, да ги оставиш и да не се обръщаш за тях?
Вече не работя много и това сега й е проблем. Чистя, пускампералня, гледам децата... И пак не е доволна. Онзи ден се скарахме, защото искаше да подрежда гаража където стоят главно мой неща, като инструменти, косачка и тн...

# 118
Добре, ок. Имаш ужасна жена. Какво мислиш да правиш?
Да кажем всички ти съчувстваме. И?
Кво от туй?

# 119
Не мога да разбера защо трябва някой да чака на друг да му исзпере гащите или да измие чашата от бира или кафе? Защо трябва някой да ми казва да заредя пералнята? Защо да не сготвя на децата ми или да им измия дупетата? Вие ми отговорете.

Общи условия

Активация на акаунт