Истанбул [тема 55]

• 64 920
  • 826
  •   1
Отговори
# 150
Беличке,да Илядиш!:heart:HugHeart

Абе,Асамарисче,направо се влиза бе,душа,на мен не ми иска регистрация..

Ааа,Ема Удхаусче,добре сте си завърнали.
Баирче,нали!:joy: Какво сервират в този ресторант,какво в гощаваха с групата?

Напразно коря мамашките.Отразили са ресторанта,има си хас,ги,хи,хи.
Поразгледах някои заведения,някой питаше за закуска скоро.Около 65-80 лири цяла кахвалтъ с всичките му табиети.
И гледка на Босфора.Отделно има и други цени,може да си вземете само Менемен,само омлет,видове сирена..

Аз питах Simple Smile Кое ресторантче препоръчвате?

# 151
  • Варна и...духом на Босфора

Поразгледах някои заведения,някой питаше за закуска скоро.Около 65-80 лири цяла кахвалтъ с всичките му табиети.
И гледка на Босфора.Отделно има и други цени,може да си вземете само Менемен,само омлет,видове сирена..

Моля,на ти.
Не знам как да дам линк,това е сложно за мен.
Istanbul Hisar&Kafe Restoran.
Това е на Sahilioly,на крайбрежната,ЕЧ
До втория мост.Видях го от Геджеманските места.Като напишеш и ти излиза.Има си рейсове,всичко.Снимки, менюто,цени,можеш да разгледаш.Към 85 лири за двама човека е закуска.Доколкото ми е известно,все още я сервират до 12 ч,но може не навсякъде да е така.Товс е едно от многото,и на другия бряг пък отсреща е Учителското,което съм посещавала,и то е с уникална гледка.
Сега дали е отворено,не знам.

Марбъл Бийч,ти гледаш ли някой сериал или преди гледала ли си?
Можеш да си харесаш и ти от линка на Вещичката.

# 152

Моля,на ти.
Не знам как да дам линк,това е сложно за мен.
Istanbul Hisar&Kafe Restoran.
Това е на Sahilioly,на крайбрежната,ЕЧ
До втория мост.Видях го от Геджеманските места.Като напишеш и ти излиза.Има си рейсове,всичко.Снимки, менюто,цени,можеш да разгледаш.Към 85 лири за двама човека е закуска.Доколкото ми е известно,все още я сервират до 12 ч,но може не навсякъде да е така.Товс е едно от многото,и на другия бряг пък отсреща е Учителското,което съм посещавала,и то е с уникална гледка.
Сега дали е отворено,не знам.

Марбъл Бийч,ти гледаш ли някой сериал или преди гледала ли си?
Можеш да си харесаш и ти от линка на Вещичката.
Благодаря ☺️ ще разгледам предложенията в гугъл мапса .. И без това изчакаме малко да се оправи положението с чакането по границите и нямаме точна дата на пътуването. А сериалчета не гледам. Обикновено чета за някакви места, набелязвам няколко от тях за посещение т.е задължителен минимум и останалите посещаваме импровизирано според настроението. Сега за един уикенд съм избрала долмабахче, водохранилище (новото ще е май, че старото е затворено), малко пазар по истикляр (защото не знам къде да търся турски магазини по кварталите), корабче и май това е..
За закуска бях си набелязала Arada Cafe от един клип в ютуб - близо е до кула Галата

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 08:57 от Marble_beach

# 153
  • София
Вметвам само, че когато поръчвате обща турска закуска, цената е обявена на човек и обикновено искат поне двама човека да закусват. Това, което аз съм опитвала е било между 70 и 90 лири на човек.

Arada Cafe ми прилича по-скоро на арабско(май е ливанско), което не е лошо де.
Аз бих избрала заведение с гледка в този сезон.

# 154
Вметвам само, че когато поръчвате обща турска закуска, цената е обявена на човек и обикновено искат поне двама човека да закусват. Това, което аз съм опитвала е било между 70 и 90 лири на човек.

Arada Cafe ми прилича по-скоро на арабско(май е ливанско), което не е лошо де.
Аз бих избрала заведение с гледка в този сезон.
А може ли конкретно предложение - за заведение с гледка и пак с такъв тип поднасяне на закуската като Arada Cafe Simple Smile

# 155
  • София
...
А може ли конкретно предложение - за заведение с гледка и пак с такъв тип поднасяне на закуската като Arada Cafe Simple Smile
Около Сюлеймание повечето кафета имат гледка. Била съм в няколко, ще се опитам да открия имената: Kubbe-i Aşk, Mimar Sinan Teras Cafe, Giriftar Cafe, но и много други има, които сигурно пропускам.

Bera Cafe & Patisserie Kız Kulesi - срещу Девичата кула също става.

В Истанбул кафета/ресторанти с гледки има много.

# 156
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Моля, препоръчайте ми ресторант с гледка в Кадикьой.

# 157
Моля, препоръчайте ми ресторант с гледка в Кадикьой.
Ами той Кадъкьой е голям.
Като бях в Йедитепе,Университетската болница,тя е близо до Бостанджъ,на височко е:joy:Joy,ходихме на обяд в съседно заведение с прекрасна гледка към Мармарадениз и островите.
След Бика,посока стадиона на Фенербахче,в уличките пък сме хапвали много хубав ляхмаджун на втория етаж на едно от многото заведения в района с гледка към пристанището. Но лично аз бих отишла в Чия софрасъ.Ами всички отидоха от 24Kitchen,Рик Стайн,Ник и също покойния Антъни Бурдейн.

# 158
Никога Арда тур. Пристига от Солун, напърден, насмърден, дублирани места. Че и в Хасково трябвало да се прексчваме на друг автобус. Вече закъснява да тръгне с 30 минути.

# 159
Никога Арда тур. Пристига от Солун, напърден, насмърден, дублирани места. Че и в Хасково трябвало да се прексчваме на друг автобус. Вече закъснява да тръгне с 30 минути.
Ами питай бе,жена.
В Австрия бая бой изяли шофьорите,че и криминални истории имало,50 часа до София пътували,колеги са ми разправяли.
Къде аджеба ши АйманосфатИ,ако мога да попитам така?:Kissing HeartВ кои райони,сериали?

# 160
Ами питай бе,жена.
В Австрия бая бой изяли шофьорите,че и криминални истории имало,50 часа до София пътували,колеги са ми разправяли.
Къде аджеба ши АйманосфатИ,ако мога да попитам така?:Kissing HeartВ кои райони,сериали?
.    Дидито тъй рече. Само Арда тур. Ся и готвя сладко отмъщение.
За сериали не съм подготвена, че самата аз съм  сериал. Чакам идеи. Искам само да гледам и гледаааааам.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 14:36 от Dragmirа

# 161
На предната страница питах дали може да препоръчате агенция за организирано пътуване, дано сега някой може да сподели отзив.

# 162
  • София
На предната страница питах дали може да препоръчате агенция за организирано пътуване, дано сега някой може да сподели отзив.

Тази бих препоръчала аз - Травел Клуб България.

# 163

Ето изглед от сериално място, където съм била.
CamVadisi Kafe на Анадолукаваъ.
Сервират и закуска."Карадайъ,Г-жа Фазилет и дъщерите и",а може и други дизита да са снимани тук.
Може да се комбинира с Йороскалеси, крепостта.
Като фен на колоезденето ви казвам,че баира е голям,наклона убийствен,но си струва, защото комбинирах със Саръйер,слизане там,разходка,обяд,после до Анадолу Каваъ с корабчето,разходка по брега,чай,симит.

Тази агенция Травел Клуб България има много интересни предложения и програми.
И до Бурса,Измил,мисля и Чанаккале.

# 164
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ами...то е въпрос на късмет. От една агенция аз бях страшно недоволна, друга потребителка пътувала със същата агенция, но с друг водач беше страшно доволна. Принципно програмите са стандартни, понякога агенциите се групират и пълнят заедно автобусите.
По-скоро си избери някоя програма, която те устройва и може да се изкоментира тук на база опит и оптималност на изразходване на времето.

Общи условия

Активация на акаунт