Обрив бебе

• 878
  • 6
  •   1
Отговори
Скрит текст:

Здравейте мамчета имам нужда от съвет от няколко дни ни мъчат много зъби мажа я с дентинокс и в много критични ситуации мажа венците и с нурофен и давам chamomila бебчето е на 5 месеца от скоро пробваме с захранването но не е нашето нещо май на този етап и вече може би седмица не е яла нищо ново одеве като се събуди беше с този обрив за мен в къщи не е много топло но когато спеше не беше изстудена стаята преди това с климатика беше отворен прозореца вчера късно се наложи да я намажа пак с нурофена и погрешка към намазала с този на големия ми син които е 6+ според вас дали е алергична реакция или може би загрята спи цялата увита педиатърката не ми вдига в момента и съм притеснена

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 13:34 от AnMary

# 1
  • София
Може да се е обринала заради Нурофена. Спрете го и вижте дали няма промяна.

# 2
  • София
Можеш ли да пратиш тези снимки на педиатърката?

# 3
Пратих я но не ми е отговорила както и звънях няколко пъти те така прави после връща обаждане какво мислиш за обрива

# 4
  • София
Не съм лекар, не смея да давам мнение, особено за малко дете/бебе. Изчакай педиатъра, дотогава не давай нурофен или храна, която може да е алерген.

# 5
  • Terra incognita
Имало ли е бебето температура преди обрива?

# 6
Не нямаше въпреки че ми се виждаше 2 дни доста загрята мерих я доста често но нямаше 36.7 беше но е възможно да е претопляне защото  след хладния душ почнаха да се успокояват и сега може да се каже че нищо няма но пак бледнее нещо по кожичката и

Общи условия

Активация на акаунт