Любители на кучета - 121

• 31 894
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Стискам палци да сте скоро пак с Бенджи и повече да не се плашите така! Тези от фирмата са за публичен линч.

Бом би бом, около 120 гр. трябва да ѝ давате спрямо таблицата ( дневна дажба, разделена на няколко хранения) Wink

# 601
  • София
Пинчерчето има нещо тъпомуцунесто в него. Много е сладко.

# 602
  • София
По 120 грама сега, а после трябва да намляме ли, гледам до 80 гр към 10 месец. Защо е така?

# 603
  • София
Ivana Ivanova Споделих и аз, дано се намерите!!!
Поздрави на всички от тематааа Blue Heart и нови, и стари муцунки - радваме ви се!

# 604
По 120 грама сега, а после трябва да намляме ли, гледам до 80 гр към 10 месец. Защо е така?

Защото няма да расте толкова активно според менн

# 605
  • тук-там
Аз за това давам БАРФ - там ако се увеличат кг, се увеличава и дажбата. Проста работа, без много разсъждения! С тези таблици и аз се обърквах!
Ако имате възможност, съдете фирмата, която е изгубила Бенджи! Не бива да оставят ненаказани подобни престъпления! Дано се намери сладурчето! Той социализиран ли е? Ох, представих си как щях да откача на ваше място! Много съжалявам за преживяването!
Малко късно лято от нас:

# 606
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения?

Той е ягдтериер на 3м, тежи 3 750 /очаква се да достигне 9-10кг/ и според таблицата на неговата храна дневната дажба е 200гр
Скрит текст:

# 607
  • под тепетата
Може да е късно, ама си е лято Wink
Дано да имат документ, договор нещо, че иначе и да искат е само на думи.
Привет на ягчето! А има ли си име авджията?

# 608
  • София
Дано се популяризира и никой никога да не ги ползва. Отвратително безхаберие. Аз моето куче не пускам без каишка близо до път хем той е залепен до мен и слуша.

# 609
Днес Айк става на 9 месеца. Седем от които ни даде толкова много обич. Гледам муцунката малка и си мисля какво пухче колкото шепа беше. А сега не се побира в леглото си и скоро ще му търсим ново. Heart Малко ме тревожи, че не иска да си хапва гранулките. Ако добавя яйчице или маслото от сьомга няма проблеми. Не отказва кашкавалче, рибка или бисквитка за дип, но без екстри купичката стои пълна. Трети път сменяме гранули, ще го следя седмица още и ще търсим нови. Тежи 3.700 кг, но не е от най-дребните за породата му и не знам колко реално трябва да е. Иначе си изглежда добре, щурее навън и вътре все след топката си тича. Галски, припомни ми вашият красив портокал колко тежи?

# 610
  • София
И моя Мъри е/беше много злояд на гранули, само https://www.platinumbulgaria.com/%D1%81%D1%83%D1%85%D0%B0-%D0%BA … latinum-dry-food/ яде с голям кеф, не знам при вас има ли ги. Алфа- спирит също, но не са му чак толкова любими - говоря за полусухите,  платинума също са нещо като полусуха
Като твоя е, но е 2.400.

# 611
Олее, много е красив! Защо съм пропуснала досега присъствието му в темата? Може ли да помоля за още снимчици. ❤
Ще проверя още утре предложените дали са налични. Благодаря за бързия отговор!

# 612
  • София
Защото ви чета и не пиша Grinning
Благодаря! Ето го

Физиономия “ най- обичам да ме гушкат”

# 613
  • Bарна, морето, сините вълни
Милата душичка Бенджи! От сърце ви пожелавам скоро да се гушнете!!!
Що за изроди са тези?! Дано намерите начин да получат заслуженото си, такива въобще доживот нямат право да поглеждат куче...

# 614
  • София
Предложили им пари да си купят друго. Просто губя човешкото в мен и искам да ги ритам и изхвърля някъде.

Общи условия

Активация на акаунт