Любители на кучета - 121

• 31 884
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Деспи, как си?
~Étoile~, как може да тази красота да не я споделяш с нас? Това е егоистично. Simple Smile

# 616
  • под тепетата
mariat, а твоят Макс как е? Съгласна съм за Мъри!
Скрит текст:
 Заплюла съм си една дата за Despi, пък да видим дали ще позная Wink

# 617
  • София
О, залагания ли организирате?

# 618
  • тук-там
Ако е планирано секцио, няма да участвам Wink

# 619
Макс е добре. Дивее. Все още си продължаваме лечението за лаймската болест, но на външен вид нищо му няма. След повече от 2 месеца свършва лечението и после ще правим изследвания.

# 620
  • под тепетата
А, мен не ме търсете по залагания,. Ако трябва да тегля билет, все ми се пада геврека с най-голямата дупка Satisfied Нещо отвътре ме чопли. За Ели нищо не казвам, защото тя  сигурно ще е със секцио.
Радвам се за Макс!

# 621
  • Бургас
И аз споделих за Бенджи. Вярвам, че ще го намерят! Ивана, дръж ни в течение!

# 622
~Étoile~ на две, три снимки припознах нашият глезльо - с гушкането сме като вас, винаги, по всяко време. ММ казва пак се е разтопил. Много се радвам, че ни го показа. Тук всички кучовци са прекрасни без значение порода, размери и цветове. Надявам се отново да се включваш ❤

# 623
  • София
И аз се включвам в залагането Heart Eyes
Много ми харесва числото 1 Kissing Heart

# 624
  • под тепетата
А, ми що ми го  взе? И аз го бях заплюла Smile

# 625
  • София
MagniM, Чарли е 3,700 в момента. 🤭 Да знаеш,че и той чат пат не си иска гранулите. Пропусне примерно 1 ядене, но после пак яде. Кога му пълно коремчето, кога му се е разстроило... знам ли го. Те сами се регулират.

~Étoile~, страхотна малка "лисичка" си имате! 😍 Показвай го по-често!

Не искам да коментирам за кученце Бенджи, защото ще ме баннат 🤬. Дано се намери.

А ние сутрин сме така...

# 626
  • София
Искам малко куче, да мога да го гушкам. Много са сладки рошльовците пом.

# 627
  • София/Севлиево
А, мен не ме търсете по залагания,. Ако трябва да тегля билет, все ми се пада геврека с най-голямата дупка Satisfied Нещо отвътре ме чопли. За Ели нищо не казвам, защото тя  сигурно ще е със секцио.
Радвам се за Макс!
М,да,със секцио за 1.10,ама ако устискам дотогава,че от понеделник съм в болницата...
И аз споделих поста за Бенджи и се надявам да го намерят.

# 628
  • под тепетата
Ето значи защо ме човърка числото едно Stuck Out Tongue Стискам палци, Ели, всичко да минава по вода!

# 629
  • София
То там винаги вода има 🤣

Общи условия

Активация на акаунт