Любители на кучета - 121

• 31 900
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Възмутена съм. Дано намерите кученцето.

# 586
Моля ви споделете във фейсбук чрез линка, нека стигне до повече хора, за да има по-голям шанс да намерим Бенджи 😭🙏🏼

# 587
Милото пуделче, милите му хора...От сърце се надявам тази ужасна история да приключи благополучно ...Съчувствам за кошмара, през който минавате.Сили, не се предавайте.../ Разбира се, че ще споделим!/

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 23:03 от Roo Roo

# 588
  • Sofia
Ivana Ivanova, споделих! Милото кученце! Дано бързо да се намерите, моля се от все сърце!

Black Cat, от Зоомания в Мол България сме купували същата. Даже скоро си говорихме дали да не я обявим за продаване. Ако не намерите, може са ми пишеш.

# 589
Дано се намери кученцето! От сърце ви го желая!

А тая фирма щях със сигурност да я съдя, носят отговорност за животинката и още как, че пък и нагли били.. Rage

# 590
Здравейте не знам кучето ми каква порода е .. Взехме го от една жена каза ни че майката била пинчер .. 🙂

# 591
  • под тепетата
Ох, ревнах само докато четях за Бенджи! Стискам всичко и се моля да се намери по-скоро!
Разгласете коя е тази "фирма", че да няма и други пострадали.

# 592
  • София
Това е ужасно. Дано има късмет кученцето. Пуснете във ФБ. И да, кажете коя е фирмата.

# 593
Фирмата се казва БАЛКАН ХОРН

# 594
  • sofia

Добро утро!!!
Дано се намери пуделчето!!! Наистина ужасяваща безотговорност от страна на тази фирма!

# 595
  • София
споделих за Бенджи и направо ми се доходи до Варна, да ги питам тези как си позволяват да разбиват семейства Sad Дано се намери навреме момчето! Дано!
Щях да ги съдя и ако отнеме твърде дълго или не получат задоволително наказание, щяха да претърпят много щети. Много...

Кришка, събуждате се с бодра песен или показвате здрави зъби? Simple Smile

Фюлия, няма никакво значение каква порода е кученцето. Ако няма да го обичате безпородно, по-добре го дайте на някой, който ще го обича.

# 596
Стискам палци да намерите Бенджи! ❤
Пълна безотговорност е това от страна на фирмата. И как ви предлагат пари за “ново куче”… какво значи ново куче?!? Сякаш не стават част от семейството, а са просто предмети. Кошмар! Силно се надявам скоро да сте заедно отново, Ивана ❤

# 597
От сърце се надявам кученцето да се намери. Как изобщо е възможно да бъдат толкова безотговорни. Cry

# 598
  • София
Стиснати палци за милия Бенджи, ще споделя във фейса!
Аз да ви покажа една къпана и напуфена Зара

Имама въпрос за храненето-според таблицата колко трябва да даваме. Тя е на 3 месеца в момента, активна е, ще започнем да я извеждаме другата седмица. Като възрастна ще е около 7 кг. Храната е за пъпита.

# 599
Здравейте не знам кучето ми каква порода е .. Взехме го от една жена каза ни че майката била пинчер .. 🙂
 Сладост!Чаровно бебе!Гледайте си го с обич, пък и вълчак да стане...

Общи условия

Активация на акаунт