Любители на кучета - 121

• 31 908
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дано се отваря клипчето с езика - много се смяхме с ММ и исках и вас да разсмея. https://www.facebook.com/andy.winther/posts/10158772766828208

Добре дошъл, Макс, сладкишо! НЕ учи от кака ти Елза отношение към дамските обувки Simple Smile Обичам Елза, няма такова изобретателно (и способно!) диване Heart

# 571
  • под тепетата
Подозирам, че за Елза не е имало подарък от Истанбул!
В Лидл другата седмица пускат гумени боти , много удобни за разходка в предстоящите дъждовни дни.
Привет, Макс!
Завидех на холивудската усмивка Sweat Smile
ValentinaP, хубава новина за края на работната седмица! Добре е, че си намерила свестни хора, на които да го повериш.

# 572
  • Sofia
Елза като истинска жена сменя обувките често Blush

Нашата не яде обувки,но краде чехлите МИ и си ги гушка в леглото.
Иначе днес с мъж ми го писаха дъждовен и цял ден спаха заедно. Започвам вече  да ревнувам от нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 573
  • при Arctic Monkeys
Привет и от нас, принцеса Леа, на почти три години.🙂

# 574
Да се оплача. Винаги, когато се возим в асансьора, караме Вълчан да сяда в единия заден ъгъл. Какво се разлигавихме сега, той седна по-напред, ние хахо-хихи и изведнъж като се разквича това куче и подскочи като ужилено. Оказа се, че асансьорът му е защипал и дръпнал опашката (от вътрешната страна на асансьора към шахтата). Почти веднага успя да си я освободи, но вероятно от дърпането на опашката в комбинация с притискане надолу му се е изстискала аналната жлеза, защото по пода на асансьора остана течност с характерната миризма. Много сме зле и двамата с ММ, за бой сме. Вълчан върви нормално, маха с опашка нормално. Малкият дявол е бил. Споделям, ако има други дългоопашатковци, които се возят в асансьор, да внимавате много.

# 575
  • София
Попи, изтръпнах. Наистина малкият дявол. Аз с вратите на колата все се притеснявам, че бебето е с една дълга опашка и все я мята.

# 576
  • Бургас
Ужас, горкичкият.
Съседският питбул пък паднал в шахтата веднъж - отварят вратата да влизат в асансьора, а асансьора го няма. Като ми го разказа съседът, винаги гледам дали е дошъл, че само като отворя вратата и Елза се бута напред.

# 577
Тайра си има нова приятелка на село-Багира.
Бебе на 3 месеца,с което пада голяма игра 😁 Обаче не мога да ги хвана за хубава снимка 🤷

И тук пък да покажа,че не само Буба може да се плези 😋😅

# 578

Вижте я , хваната на местопрестъплението , свила ушаците - няма по -невинно същество!

# 579
Не стига, че е помогнала с прекопаването на цветятя, ами и виновна била. Joy

# 580
Нас ни посрещна един пораснал и много сърдит пом. Вчера сутринта си го прибрахме. Хвърли се в ръцете ми докато отворят вратата, но после се държа много странно. Притихнал, гледащ тъжно - абе сърдит ни беше. Отказвал да се храни, с 400 грама олекнал.
До снощи му минА и сутринта в 6 ме събуди за разходка.

# 581
МОЛЯ ОТ СЪРЦЕ ЗА ПОМОЩ ДА НАМЕРИМ БЕНДЖИ, МИЛИ ХОРА 🙏🏼

На 18.09 около 11.30 часа транспортната компания за животни, която трябваше да закара кученцето ми БЕНДЖИ от Варна до Лондон, го ИЗГУБИ на МИКРЕНСКОТО ХАНЧЕ село Микре, Ловешко (Републиканцият път ВАРНА-СОФИЯ).

Спрели са да ядат там и са пуснали кучето без каишка на 5 метра от главният път след като изрично бяха предупредени, че той не трябва да бъде пускан!

Те ме информираха за случилото се 2 часа по-късно. Ние пътувахме по същият път към София да гоним полет и веднага отидохме до село Микре. Въпросната компания отказаха да поемат каквато и да е отговорност и си тръгнаха, защото “гонели час”….. казаха, че ще ми дадат пари за “ново куче”, държаха се нагло и грубо….😭 говореха все едно е някаква стока…..

Вече 7-ми ден и нощ сме в района и издирваме нашето мило животинче, сърцата ни са разбити.

На няколко пъти хора го виждат да ходи по главният път в канавките, но не успяват да го хванат…. Ужасно е уплашен и стресиран.

Кученцето ми е ТОЙ ПУДЕЛЧЕ на 1 годинка, цвят априкот към светло русо, прикачвам снимки отдолу. С нашийник е и медальонче с името му на английски.

МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ДА СПОДЕЛИТЕ И РАЗГЛАСИТЕ….. НЕКА НАМЕРИМ БЕНДЖИ И ТОЙ СЕ ВЪРНЕ У ДОМА 😭 ЛИНК ЗА СПОДЕЛЯНЕ ОТДОЛУ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1846408128873995&set … 677981&type=3

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 21:03 от Ivana Ivanova 703802

# 582
  • Sofia
Здравейте, имам следното питане – има ли място в София (физически обект), от което по спешност бих могла да закупя метална клетка за куче, такъв тип?
Знам, че подобни продукти се предлагат в онлайн магазините за стоки за домашни любимци, но доставката в повечето случай е 5 работни дни, ако не и повече.
Също е добре цената да е приемлива, по възможност.
Благодаря!

Господи, сега прочетох горния пост и сърцето ми се скъса. Cry Дано намерите сладурчето възможно по-скоро! Дано Господ ви помогне!!!

# 583
Здравейте, имам следното питане – има ли място в София (физически обект), от което по спешност бих могла да закупя метална клетка за куче, такъв тип?
Знам, че подобни продукти се предлагат в онлайн магазините за стоки за домашни любимци, но доставката в повечето случай е 5 работни дни, ако не и повече.
Също е добре цената да е приемлива, по възможност.
Благодаря!

Господи, сега прочетох горния пост и сърцето ми се скъса. Cry Дано намерите сладурчето възможно по-скоро! Дано Господ ви помогне!!!

Ще пътувам Пловдив - София утре, в Пловдив има такива клетки в магазин ЗооМания. Ако ми дадете размери и ви устройва цената, мога да мина и да ви донеса.

# 584
  • sf
Стискам палци за пуделчето. Тия от транспортната са за убиване, как така не поемат отговорност?!

Общи условия

Активация на акаунт