Любители на кучета - 121

• 31 861
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!
Отдавна не съм писала в темата.
Имам женски голдън ретривър на 7 години.
Не е кастрирана и Слава Богу на този етап няма проблеми. Но започнах да обмислям кастрация.
Най-вече ме притеснява, че кучето е едро и такава голяма операция е все едно да се оперира човек...

Търся някъде във Варна да извършват лапароскопски кастрации.
Някой знае ли?

# 676
  • София
Имайте и едно наум, че колкото повече напредва възрастта, по-трудно понасят упойките. Та, ако изобщо ще я кастрирате, май по-добре сега, отколкото по-късно. Внимавайте и да е в добро здраве като дойде денят Х.

# 677
Здравейте! Не сме се показвали май скоро, но вече сме големи Grinning Колкото и да не обичаме да сме завити и увити...обмислям взимането на дрешка за студените дни, но май ние сме мааалко необичайна дължина и се чудя за място/страничка за поръчка на някаква дрешка и ще се радвам да получа препоръки.
А на следващите снимки е г-н Чарли, който е на 7 месеца.

Скрит текст:

Скрит текст:

А с тази снимка..просто не знам какво да кажа Grinning предал се е след разходка
Скрит текст:

# 678
  • София
Цитат
място/страничка за поръчка на някаква дрешка и ще се радвам да получа препоръки.
Alesanas Аз лично съм поръчвала яке, от този сайт -
Скрит текст:
- мисля, че биха могли и по индивидуални размери да ви ушият дрешле Simple Smile

# 679
Чарли на лов ли е бил, че се е добрал със сетни сили в асансьора? Joy

Ladybird, ще ми е интересно да споделиш след време дали куч наистина ще приеме лисиците, без да му се прояви иснтинктът да ги гони. Защото възпитанието е едно на ръка, но то не винаги възпира проявлението на инстинктите, особено пък предварително. Наблюдавам и моето куче. Овчарското в него просто излиза във всеки възможен момент. Например като не може да догони в игра някое ловно куче или хрътка и започва да я загражда. А като се отдалечи някой от семейството, проявява силна тревожност. ММ е имал НОК като младеж и ми е разказвал как старото му куче при среща със стадо овце просто ги е събрал в кръг. Joy Не е виждало преди това ни стадо, ни овце от близо.

# 680
wild poppy опеделено ще споделя - на мен също ми е много интересно.
Точно, защото инстинктите /и да са "приспани" от дресировка/ не се знае кога и как ще се проявят, никога не сме си позволявали да пускаме свободно ротвайлерите извън градината.
Та плана и за това куче е такъв - съоражения за игри и тренировка свободно пуснат само в градината. Извън градината - строг повод.
Това сме го отиграли близо 18г. и в това отношение имаме тренинг.
Проблема в момента ми е укрепването на оградата Laughing  Тя е подсилена да издържа джаскането на големите кучета, но в момента наблюдавам, че този малък мишок открива "пробойни" през които се мъчи да се промуши....
Наврял се и в къпинака, че чак открил футболна топка от предния Лъчезар....

Всичко за любимеца купувам от този сайтhttps://www.zooplus.co.uk - за мен е доста по-евтин от английските вериги, а предлагат същите продукти, на същото качество.
Не съм пазарувала от българския портал
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/obleklo_za_kucheta

# 681
  • Bарна, морето, сините вълни
Г-н Чарли е прекрасно кренвиршче. 😁 ♥️ Обожавам дакелчета, но много рядко виждам.

На Ерос също му е време за баня, че малко се е вмирисал вече и като го чеша усещам мръсотия. Няма да му се размине.

# 682
  • София
И нашето момче е за къпане. Баш понамирисва 😂. Той поне е лесен, обожава да го къпем. Аз по-не обичам, защото обикновено съм мръсна и мокра след процедурата.

# 683
  • София
Аз вчера я свърших работата с къпането. По принуда. Игра с една прекрасна лабрадорка, но после целият беше олигавен и намокрен. Той е лесен за къпане, но труден за бърсане.

# 684
  • София
Най-добрият приятел на боксерчето беше френски булдог. Играта им завършваше с две олигавени, но щастливи кучета.

# 685
  • София/Севлиево
Рексчо вчера ММ го бе къпал и дивчо бе много щастлив.А като ме видя направо примря от кеф.И на мен ми е мъчно за него,ама мъничко остана Simple Smile

# 686
  • тук-там
Ние се къпем ето така:

# 687
Имам си бебе,ама голямо 😂😍❤️

# 688
  • о`майна лунна нощ е
Толкова са смешни! Тяло на слон, душа на дете. И хич не им идва на акъла, че тежат сто кила. Важното е да са гушнати в човеците си!

На Ели и Деспи - леко и бързо да минава и ще ви чакаме да ни пускате снимки на бебоци и кучета! Всичко ще  е наред, момичета!

# 689
  • София
Някой да знае как са Стела и Маги?

Общи условия

Активация на акаунт