Любители на кучета - 121

• 32 699
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дух, щом не обичаш кучето по-добре му потърси нов дом. А партньорът ти ако иска да го задържи, да намери начин да го гледа. Иначе е егоистично.

# 91
  • София
Дух Това е основният проблем, че не обичаш малкото куче. В това няма ни-що лошо.
Налага се да поговорите наистина сериозно с твоят партньор, и да се изясните по отношение на Бъстър а и някои други неща ...
Защото в противен случай ще гръмнеш в един момент. Не може да се вменяват такива отговорности, ако човек не е готов със сърце / най-вече / и разум. Пожелавам от сърце, да постигнете разбирателство в семейството ви.
п.п. Бих добавила и още неща, но не искам в никакъв случай да внасям негативи; просто го карай не чак толкова перфектно, и с високи очаквания към себе си - повярвай ми, ще ти е много по-леко!
Дописвам за Духчето - аз имам две момчета и бях като теб в началото с първото - ами не ми се получи да съм перфектната майка, ама хич, хич, като се сетя и мани, мани; но реших да компенсирам колкото мога с любов, и те да го знаят, нищо повече не е нужно.
п.п. 2 Бубаа, сладурка такава, имаш много здраве от Капончо - милия, на диета е, щото майка му пак се изложи с кашкавалчетата.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:14 от pilito

# 92
М да Simple Smile така си е. Наистина трябва по полека да я карам.
Не, че съвсем не го харесвам, той си е сладък. Просто не е на сърцето ми по начин, по който си е моето куче. Или друго, ако си бях избирала сама.
Започна да слуша малко повече. Днес не се е изпускал у дома. Явно е стискал, от 11 до 15.30 когато пак го изведох и се изпишка и изака.
Пак тя, да така се опитвам да правя + да му бъркам с устата и да докосвам венеца
Благодаря за подкрепата!

# 93
  • под тепетата
В началото и аз не чувствах Ози като мое/наше куче. Дълго време Макс беше заел цялото място в сърцето ми, но с времето този нахалник Ози се намести.
Духче, дай си/му време .Представи си, че имаш близнаци Wink

# 94
  • sofia
Дух, ако не обичаш Бъстър, моля, потърсете му нов дом. Сега е мъничък, скоро ще се привърже към вас, а вие ще сте вторите хора, които не го искат...Колкото по-голям става, по-трудно ще му е да свикне на ново място, а и по-малко склонни да го осиновят хора ще има...
Знам, че ти е трудно в момента...Помня колко объркана и уплашена се чувствах, когато моето дете беше бебе...И то с 2 годишен мой дакел, който обичах. Не знам дали бих се справила и с един малък джак тогава...

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:29 от Кришка

# 95
  • София
Аз Арес го обикнах от пръв поглед. Всъщност той си ни избра, не ние него. Като отидохме да го вземем, имахме избор от три момчета. Той дори в началото не беше в стаята. Когато го донесоха, малкият хитрец се настани в голямата кака и тя въобще не погледна другите. Наистина има значение ти да си пожелал и избрал кучето, дори и ако е от приют. Много е малко бебето, затова ти е трудно. На мен бебетата са ми любими до 6 месеца и после след 3 години. Междинният период ми е най-труден.

# 96
  • София
pilito, ма дай една снимка на тоз' кашкавален куч Stuck Out Tongue те дребосъците и 100-200 грама да качат, веднага прави печатление...

# 97
  • София
Especially for Буба Flushed
Скрит текст:
Вадих Погледът и си ми беше суперрр ...
и си се печах на слънчице, въобще, кучешки живот ли бе да го опишеш. Обаче ме сецнаха, мразА го тоА доктор, оказах се прав за него, не струвА! само рестриктивни мерки вади. И мойта слуша и се подчинява, представете си!

# 98
Тя любовта се поражда понякога полека лека. Не винаги е любов от пръв поглед, го аз детето си не обикнах веднага какво остава за кучето. Но днес нещата определено са доста по добре на всички равнища. Не очаквам чудеса от храброст, все пак е бебе, обаче е доста по спокоен и кротък от предните два дни.

# 99
[img]//cdn.bg-mamma.com/RBeo/xsitc.jpg[/
Чакам си закуската!
  Много хубави всички кучовци!
Благодаря за темата!

# 100
  • под тепетата
[img]//cdn.bg-mamma.com/RBeo/xsitc.jpg[//img

# 101
Трети опит 😁

# 102
Здравейте,

Не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, но съм длъжна да опитам - кучето ни страда от епилепсия и приема медикаменти (фенобарбитал) от ноември 2020г., когато пристъпите започнаха да зачестяват. Успявахме да контролираме припадъците допреди няколко дни, когато в рамките на 24ч. получи близо десет. За съжаление лекуващият й лекар съветва промяна на дозата + диазепам (в случай на криза), но се опасяваме, че повишаването на дозата вече не е вариант. Затова бих се радвала ако някой от вас има опит и би ни препоръчал добър ветеринар/клиника (за предпочитане в София).

Благодаря! ❤

# 103
  • Бургас
Да ви разкажа, за съжаление не мога да покажа, че телефонът не беше в мен при тази чудна случка. Понякога срещаме двама приятели - доберманка и хъски мъжко. Стопанките им ги разхождат заедно. Харесват  Елза и двамата, заиграват се. Но прояви ли мъжкият по-сериозен интерес, доберманката го захапва за опашката и започва да го дърпа и да му се кара. Вече няколко пъти се случва:) Хапе и дърпа опашката:) Много са забавни, също като някоя буля, ако благоверният се зазяпа по някоя кръшна мацка. Не бях виждала такова нещо:)

# 104
Пътува така, сякаш в кола е правен:grinning:

Общи условия

Активация на акаунт