Любители на кучета - 121

• 32 701
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мачкай го яко, че толкова бързо растат.

# 61
Магика кучето копае дупки и лежи/спи в тях, защото горния пласт почва е топъл, а по-надолу е по-хладно. Като захлади времето ще спре да го прави.
Хортензия стискаме палци и лапи да подейства лечението на Бък и болестта да остане в миналото. 🤗

# 62
  • София
Прецени коя дупка те устройва и го насърчавай там да си лежи. Можеш и да я мокриш. От жегата се спасява милото.

# 63
  • София
Цоп и от нас в новата тема, благодарим, СивиAnimal Paw Prints Flowers Sunflower
Покорихме един връх ние, интересно беше, кацнал най - вече върху някой, за по-добър изглед Satisfied
Скрит текст:

Тоя Майки, ще му изям ушаците, бре Simple Smile Както и на разни Сигански, малки и големи принцове и прАнцеси Purple Heart - силна ни е темата с тези данъци ей, все така да се множат!
Мъчно ми е за болничките ни съфорумни кучАМца! Стискаме лапи и палци да преминат по-леко през тези изпитания и за тях и за родителите ... Animal Paw Prints Flowers Four Leaf Clover
п.п., Чак сега видях заглавната, благодарим, че присъстваме на корицата  Purple Heart
 п.п.2 Туиг Поправих сА! Simple Smile 

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 14:38 от pilito

# 64
  • о`майна лунна нощ е
Пилито, изписваш грешно кучАнца. Правописът е кучАМца Wink

# 65
Изпуснали сме новата тема.
От вчера Бъстър е при нас. Не мисля, че ще се справя. Той има нужда от 100% внимание, обучение, игра. Чувствам се психически зле, сякаш съм безотговорна и неспособна. Опитвах се да постъпя правилно, да подкрепя човека до мен, да бъда добър родител за сина си, да се погрижа за Бъстър и да бъда добър човек за Джина. Но накрая синът ми е пренебрегнат и почва да се дразни на Бъстър, защото цялото ми време днес е с кучето. Сутринта хранех детето и виках Бъстър за да се учи да идва при мен като му давах гранули -едновременно. Детето си Трясна устата в таблата на столчето и дори имаше малко кръв, аз не разбрах нито кога, нито как. После излязохме на разходка, носех гранули и учех Бъстър да идва, по едно време на два пъти се измъкна от повода, добре че с гранулите го примамих. Още едва излязохме на улицата някаква леля се развика, че я е страх и ще я ухапе. Викам жена кротко, стресирате ми бебето с тия викове. Те били много зли малките кучета, викам ако ще убиец да е, нали виждате, че е на повод и го държа, той е бебе!
Набара кактуса, гребена на детето и какво ли още не. Аз бях нон стоп с бебето в ръце, че не мога да го оставя никъде без Бъстър да атакува. И двамата се имат един друг за играчки. Иначе играх с Бъстър, с въжето, с кокал, занимавах се с него. Обаче е 1 часа, аз съм спала 3-4 часа тая нощ, мъжът ми стана в 4 да го разходи, сега съм на една пейка в парка и гледам в точка. Като се върнем пак ще го изведа - Божо в раницата, Бъстър на повод. Кучето не е виновен за нищо, мн е умен, много е сладък, но заслужава някой, който да му е напълно отдаден. А и синът ми заслужава майка, която е до него като си разкървавява устата. Иначе сутринта бяха много сладки, единият в кошарата, другият на пода, успях дори да се изкупя като ги гледах през отворената врата на банята.

# 66
  • София
Абе Духче, остави детето и кучето да се разберат. Разбирам, че си стресирана, но в интерес на истината и двете са на един акъл и ще се справят.
Кучето е все пак куче, ще свикне на ритъма. Ще има откраднати бисквити от детска ръчички, ще има и изядена кучешка храна от детето.
Просто приеми, че за няколко месеца у вас ще е забавно. После ще искаш пак да са малки.

# 67
  • тук-там
Духче, на мен всичко ми звучи много идилично. И бебето, и кучето изцяло зависят от теб в момента - от твоите действия и подход. Когато човек има контрол над ситуацита, проблем няма. Много ще помогне, ако погледнеш на кученцето като на твое и като на неразривна част от семейството ви. Другото, което бих направила аз, е да си разпределя задачите с ММ. Но да гледаш на кучето само като на възможност да подкрепиш мъжа си, е грешно. Така не се анагжираш изцяло в главата си и не припознаваш кученцето като ваше. Извинявай, че ти влизам така остро, но забелязах, че разглеждаш този малкия като потенциален проблем. А това е възможно само, ако все още не си приела идеята, че това е ваше куче и ще е част от семейството ви.

# 68
  • София
Ох, за трети път го пиша този текст и все се затрива 🤣
Духче, съгласна съм с МТЗ, но и тези връзки завършват с любов обикновено по мои наблюдения.
Вземете клетка. Моят я обожаваше и едвам я разкарахме.

Едвам се събираше в нея, но си я търсеше.

# 69
Абе Духче, остави детето и кучето да се разберат. Разбирам, че си стресирана, но в интерес на истината и двете са на един акъл и ще се справят.
Кучето е все пак куче, ще свикне на ритъма. Ще има откраднати бисквити от детска ръчички, ще има и изядена кучешка храна от детето.
Просто приеми, че за няколко месеца у вас ще е забавно. После ще искаш пак да са малки.
Извинявай, но ти била ли си в една стая с 9 месечно бебе и 3 месечен Джак Ръсел?!? Как ще ги оставя да се разберат сами?! Той се хвърля върху детето с остри нокти и млечни зъби и вече му пусна кръв. В нито едно отношение купе и бебе да се разбират сами не е правилно.
Духче, на мен всичко ми звучи много идилично. И бебето, и кучето изцяло зависят от теб в момента - от твоите действия и подход. Когато човек има контрол над ситуацита, проблем няма. Много ще помогне, ако погледнеш на кученцето като на твое и като на неразривна част от семейството ви. Другото, което бих направила аз, е да си разпределя задачите с ММ. Но да гледаш на кучето само като на възможност да подкрепиш мъжа си, е грешно. Така не се анагжираш изцяло в главата си и не припознаваш кученцето като ваше. Извинявай, че ти влизам така остро, но забелязах, че разглеждаш този малкия като потенциален проблем. А това е възможно само, ако все още не си приела идеята, че това е ваше куче и ще е част от семейството ви.
Разгледам го преди всичко като отговорност и според мен е повече от нормално да бъде така. Това е бебе и то териер. Ние сме отговорни за неговата безопасност, здраве, психическо и физическо добруване. Едно купе заслужава дълги разходки, игри, безопасна среда и отдаденост. Едно бебе се нужда от същото. И двете имат нужда от любов, спокойствие и не кисели хора
Мъжът ми прави всичко повече от перфектно, но физически не присъства в дома ни по 9-10 часа на ден.

# 70
  • София
Не, била съм в една стая с новородено и 3 годишно куче. И после с три годишно и бебе куче., но ако те натоварва не е нужно да си го причиняваш. Сигурна съм, че ще се намери дом за него.

# 71
Хорти, дръжте се!

# 72
Три годишна куче е много различно от 4 месечно куче.
И моето нороворедено спеш до леглото си с Джина и тях ги оставям да се "оправят" сами, меся се само ако детето е прекалено грубо.

# 73
  • Sofia
Ох,Духче разбирам те напълно. Нашата Бела я взехме когато щерката бе на около 1.9г. И пак докато Бела стана на 6-7 месеца бе пълен екшън в нас. Колкото и да обяснявах,че кучето не е играчка,тя не ме разбра. От първия ден са като скачени съдове тримата (батко,тя и кучето)-гризане,драскотини,облизване, обмяна на лиги и храна и т.н и т.н.
Днес,Бела на 1,3г и щерката на почти 3г си е все същото,оправия ня-ма!
Стискай зъби още малко,после ще е по лесно,а те ще се напаснат.
Ден първи в нас на Белята:

Опитах се и други да кача,дава ми грешка.

На болните стискаме палци за бързо оправяне!

# 74
Ами аз се лутам през час между решенията си. Сега се върнахме с детето, кучето не беше направило никаква беля, смених памперса на детето, слязохме на двора, кучето пишка два пъти, правихме упражнение осморка, ела, мятахме топка сега си лежи уморен аз си играя с детето. Евентуално, ако намалят малко работното време на мъжа ми покрай пандемията може и да се получи. Той още не е в етап да се обучава, много е малък. Уча го ама просто не е съзрял

Общи условия

Активация на акаунт