Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 825
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Кали, честит ти рожденик!!! Весел празник и прекрасна година!!!
marini, честит първи учебен ден!!! Дано да е успешна и много интересна учебната година!!!

Аз луднах три дни в къщи. До протест не стигнах (ще разказвам, някой път като имам муза - няма само Карабашлиев да обещава, че ще разкаже друг път), но опашката ще ме боли дълго - накратко два дни боядисване... Едно падане от стълбата на моя милост, 3 литра бял латекс на почти черния ламинат в хола... Идилия... Ходя, сядам, но... аз си знам как.
От днес малката е на градина отново - ураааа!!!
А аз ходих да си сменям шофьорската книжка. Ммм, красота... от 1.09.2019 моята кола не беше в движение, а от август 2020 е бракувана... не очаквах изненади... ноооо се оказа, че ММ ми е спретнал камера-фиш с +30 км/ч по Сливница - ихууу - 400 лева... При незабавно плащане - 280 лв... е, подадох си документите накрая. “
Иначе за чорапите и у нас е драма, но умерена. Голямата носи само терлици и ги носи винаги различни, там пера и събирам директно в плик, без дори да гледам. Наборът носи шарени - убийствено шарени, лошото е, че си ги иска по два, а рядко след второ пране има по два еднакви... Вече има сигурно 30 едининични. Последно от Уайкики купих на промоция 4 опаковки х 3 чифта на анимационни герои, т.е. от всеки вид чорапи има по 6-8. Дано по-дълго да има чифтове.
При ММ - само черни... уж все еднакви купувам, а нямат комплектуване - дълги, къси, широки, тесни, по-сиви, по-черни...
Странни са предпочитанията на чорапеното чудовище - много рядко отвлича мои и на малката...

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 15:11 от magi_sveta

# 481
  • Пловдив
....всеки иска свое пространство - 14г. кака и 11г. брат....
Как добре те разбирам!
При мен са 14 на 12 - брат и сестра, и двамата с идеи за нови и нови джаджи. Благодаря за споделеното за Орфей! Heart

marini
много чаровни деца!
Да ти растат здрави и щастливи с изборите, които правят!

magi_sveta
твоето е патиланско царство! Едно бедствие оправиш, друго сътвориш!
Оправяй се! Първо - себе си, после - пода, тавана.....

# 482
  • София
marini, голяма красота са децата ти, да са ви живи и здрави Kissing Heart

magi_sveta, ти си направо като в приключенски роман - пакост след пакост Joy Шегата настрана, щом ти си добре - значи всичко е наред. А и подът в хола може и да ти хареса да е бял, остави го Hug

# 483
  • В центъра на моретата
Ей, magi_sveta, какъв е този късмет? Оправяй се бързо - слагай листа от зеле, ако е натъртено. А бялото петно го остави - трябва да има все пак някаква следа от тази бележита година с изпити и ремонти. А и защо да не е по-арт така. А може да накараш набора да направи някаква еклектика около него Joy

Знам, че не ти е смешно. Бързо оправяне!

# 484
  • В светлината на слънцето
marini, прекрасни са! Чудесни слънчеви деца! Блестят!  Heart

# 485
  • България, София
marirni, прекрасни са ти децата. Да са живи и здрави Hug

Маги, гуш Hug Мога да си представя как те боли. Преди много години, тичайки да хвана автобус, се озовах с двата крака във въздуха заради тънък филм лед и се метнах на гърба си като чувал с картофи. Колко ме боля опашката, не искам да си спомням. Остави сядането, при качване по стълби болеше.
Пожелавам ти бързо да ти мине. Листата от зеле зная, че помагат, но се мажи и с крем с арника. Много помага при такива травми. Вътрешно също можеш да приемаш Арника на Боарон. По пет зрънца три пъти на ден в разредка 9 например.
И най - вече, да приключи тази серия при вас.
Напръскай къщата със светена вода.

# 486
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пепел ти на клавиатурата! ще взем да се хлъзне на мокрото... Wink

# 487
  • България, София
пепел ти на клавиатурата! ще взем да се хлъзне на мокрото... Wink
JoyJoyJoy
Е, ти пък.
Няма да лее с кофата. Само ще наръси Wink

# 488
  • Варна
Кали, да ти е здрав и много щастлив тийнейджъра! Да нямаш главоболия с него и все така да се проявя като умен, добър и възпитан младеж! Flowers Hibiscus

Марини, големи сладури са ти и двамката! Успешна година и усмивките да не слизат от лицата Simple Smile

Маги, душко, какво пак дръпна дявола за опашката? Пожелавам това да е последната каръшка ситуация за много години напред! Събрахте достатъчно напоследък!

И да взема и аз да се оплача... в обедната почивка ходих в три различни салона в близост с надежда да си запазя час за фризьор и маникюр, но нямах късмет - всичко заето до края на следващата седмица, пък аз се надявах да не подплаша хората на първата родителска среща Sad късно съм се сетила явно, че трябва да се разхубавявам....

# 489
  • София
Покрай случката с Маги се замислих за нещо - вие вярвате ли, че нещо, дадено ви от конкретен човек, ви носи лош късмет? Чаках да взема малката от урок, направих ретроспекция и навързах нещата Joy Така е, когато ми остава време за дълбоки размисли Joy

# 490
  • София
Много зле ми се отрази протеста. Гледам хубавите снимки на учениците в темата,  а пред очите ми са хлапетата от снощи - пъстри, весели, щастливи и бърбориви... Дали ще ги затворят на клавиатури и екрани... Много малко хора бяхме, само 210 човека.
Още по-зле ми стана като разбрах, че правителството е било във вип сектора на Соня Йончева и Пласидо Доминго. Баш пред тях, да им пеят на ушенце. Безплатничко. А до тях (по-лошите места) - по 250 лв.
Такава аванта как се изпуска?
Те майките нека си крещят,  аз през подземния изход и право на Доминго ше отида... сигурно си е мислел Кацаров...

Иначе темата ни е толкова мила! И непоносимо смешна, особено стоножките,  поровете парясници, стаята-пералня и ръкописното бродиране, което ме довърши Simple Smile)) Да сте живи и здрави!

# 491
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и най-дълбокото блато, и най-високия връх, и най-дългият път се изминават по-лесно в компания.
и е още по-добре ако се намерят сили за шега, за песен, за закачка...
Simple Smile а за управляващите - спомням си едни баби на пазара: цирей да ти излезе дано! само един зъб да ти остане и да те боли! Wink

# 492
  • В центъра на моретата
Dive, майките бързат за родителска среща да се разкрасят. Да се харесат на в новото училище на  класната, учителите, помежду си. Да изберат най-издокараната за касиер на класа Joy

Остави другото, колежката ми отиде на фризьор точно заради това.

# 493
  • София
Добри, ще ме довършиш някой ден от смях Joy

Dive, като писа за разкрасяването, веднага звъннах на маникюристката ми, че забрави да ми върне обаждане. Че иначе трябва с ръкавици да ходя на родителска, дантелени, черни. Може Добри да им избродира нещо Joy

ЗаСлон, благодаря на теб и другите момичета, които отидохте да защитите правата на децата ни Kissing Heart За съжаление, въпреки напористото ми желание, аз не успях - лекарите не бързаха за никъде, въртяха малкия  като хамстер на колело, само дето не го накараха химна да им изпее. Лошото е, че другия вторник пак ще го въртят като агне на бавен огън.

# 494
Dive, при моята маникюристка за седмицата преди 15 септември часовете се запазват още май- юни. На въпроса защо така, тя ми каза, че всички учителки държат да са с хубав маникюр за деня и много се вълнуват🙂.
Бебчо, вярвам. Преди години една послушница в един манастир много ни се радваше, че сме голямо и хубаво семейство, и ми подари една гривна против уроки. На следващия ден ме обраха  в метрото- карти, документи, не малко пари, които освен това и не бяха мои. Слид това паяк ми вдигна колата и се наложи 4 км.да вървя в дъжда, за да я взема, защото нямах достатъчно пари в мен.  Имаше и други неща, но съм ги забравила. Първоначално не се усетих, че е от гривната, но като я свалих веднага спря поредицата. Майка ми се беше притеснила и отишла при някаква съседка, която бае против уроки и тя й казала, че се урочасва не само с лоши мисли, а и когато се радваш на някого.

Общи условия

Активация на акаунт