Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 876
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Перник
За тези, които се страхуват - възможността да си стоят вкъщи съществува.
Така ли? А като се напълнят болниците, съществува ли възможността да ги лекуват?
Значи ваксини не искаме, маски не искаме, дистанция не искаме, да се тестваме не искаме. Не искаме даже да се изолираме при симптоми.
Аз пък казвам за тези, които не искат да се тестват или ваксинират, съществува възможността да си стоят вкъщи.

Благодаря, Пиза!
Ще го пробвам тези дни.

Нямам намерение да влизам в безсмислени спорове. За тези почти 2 години безумни ограничения видяхме, че те не влияят особено на броя заразени.
И все още смятам, че населението на света се състои предимно от хора, които са достатъчно интелигентни и отговорни, за да се грижат сами за здравето си. Човечеството все някак е оцеляло хиляди години, нали?

# 421
  • София
С Soñadora, .:Диди: и magi_sveta сме в един клас Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ех, момичета, ще ми е много яко да се запознаем на живо Simple Smile

# 422
Светла, не ти пожелавам да се наложи да се спасяваш сама или свои близки, за да оцелеете. Не е лошо да се смирим малко.

# 423
  • София
Уф...не мога да прокарам тук нито да ми се посмеете на чистенето, нито училищни вълнения...Отивам да си цъцкам аз...Защото едва ли мога да помогна за решаването на глобалните проблеми Sad

# 424
  • Перник
Уф...не мога да прокарам тук нито да ми се посмеете на чистенето, нито училищни вълнения...Отивам да си цъцкам аз...Защото едва ли мога да помогна за решаването на глобалните проблеми Sad

То и чистенето е глобален проблем Simple Smile моят син все няма химикалки. Като взема аз да му подреждам нещата, химикалки в пълна изправност изпадат от всевъзможни места Grinning
Учебниците 1-4 клас изхвърлихме сега, при местенето.

# 425
  • България, София
gia_fire, аз вече не се нагърбвам сама с такава задача.
Като бяха по - малки девойките, разчиствах шкафове и чекмеджета.
Сега не смея, а и не искам.
Да се оправят, големи са.
Мин.седмица бяха подхванали частично почистване и пренареждане на някои чекмеджета и шкафове. ММ си беше в къщи и разказва.
Насред лудницата, пръсната по пода, наборката си намерила една кукла Барби, на която прическата не била съвсем в ред. Оставила всичко на пауза, за да измие косата на куклата, да я среше и подстриже. Добре, че не бях по това време в къщи. Щях да полудея.
В неделя пак нещо пренареждаше.
Гледам да не се въртя около нея JoyJoyJoy

# 426
  • София

https://www.peticiq.com/202122 Марти, това е петицията, или по-скоро отвореното писмо. Смятам, че колкото повече хора го прочетат и подпишат, толкова по-добре. За тези, които се страхуват - възможността да си стоят вкъщи съществува.

Да, в тази съм се подписала. Като, че ли за първи път има толкова много събрани подписи. На миналогодишните петиции се събираха по около три хиляди. Дано сега да има и кой да вземе предвид желанието на всички тези хора.
За подреждане си говорите. Това го свършихме още след НВО. Сега през трите почивни дни ще мерим дрехи и ще ходим за тетрадки.

# 427
С Soñadora, .:Диди: и magi_sveta сме в един клас Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ех, момичета, ще ми е много яко да се запознаем на живо Simple Smile
Да и на мен...
Поне няколкото наборчета, които засякохме в темата на училището ще се запознаят, ако не в ПО, поне покрай нас.
Аз поразчиствам така по стаите понякога, действа ми разтоварващо. Иначе се опитвам да ги карам сами да го правят, няма все някой да им ходи по г---.
Днес разгледах тетрадките, опулих им се на цените, но...това е положението.
Добри, с удоволствие те чета...да му е хубаво там на младежа и да бори предизвикателствата с хъс. Пък и на вас да ви е леко и хубаво.
Дрехи набавих поне на първо време, след като от миналата година почти нищо не му става на моя младеж. А и в училище си ходеше по анцуг- всеки ден имаха ФВС или Хореография (можеше и по пантофи да иде до училище- супер близо ни е).

# 428
  • София
... моят син все няма химикалки...
Същата работа Persevere ! Тонове се купуват, а той все няма. Сравнението с пералнята е изключително удачно.
Любимо ми е "Нямам чорапи.".... А има толкова чифта, колкото ние с баща му взети заедно нямаме. Все едно стоножка отглеждам. Тая година му казах, че химикалките /около 100бр./ ще ги получава при поискване и ги прибрах в един мой шкаф. Същото ще стане и с моливите му за рисуване. Досега поне 10 пергела сме купили - нито един няма наличен, да не говоря, че във всичките му тетрадки по МАТ я има 2-3 чертежа на окръжности, я - не.

# 429
  • София
Все едно стоножка отглеждам.
Ох, не мога JoyJoyJoy

# 430
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стоножката е за заглавие Wink
съвсем други дертове има аз - крака на Горинич стигна този на бащицата - 47-48, г@зата да не остане назад и тя... та сега никога не знам кой чорапи са на големия и кои на малкия. съшата работа и с гащите.
опитвах да купувам различни - пак недоволстваха. все нещата на другия са по-хубави.
та сега съм избродирала по едно М на всички чорапи и гащи на Горинич.
имам подозрения, че няма да ги видят, както са внимателни и двамата, ама бащицата да го мисли.
Wink а е кръшнал, а са го попитали какво е това М на гащите му. има да се оправдава... Simple Smile

# 431
  • България, София
стоножката е за заглавие Wink
съвсем други дертове има аз - крака на Горинич стигна този на бащицата - 47-48, г@зата да не остане назад и тя... та сега никога не знам кой чорапи са на големия и кои на малкия. съшата работа и с гащите.
опитвах да купувам различни - пак недоволстваха. все нещата на другия са по-хубави.
та сега съм избродирала по едно М на всички чорапи и гащи на Горинич.
имам подозрения, че няма да ги видят, както са внимателни и двамата, ама бащицата да го мисли.
Wink а е кръшнал, а са го попитали какво е това М на гащите му. има да се оправдава... Simple Smile

На последното изречение рева JoyJoyJoy

При нас проблемът е с чорапите. Двете девойки изравниха номера и за да има мир в къщата, едната носи само черни чорапи тип терлик, другата - сиви. Баща им си купува разни с надписи, за да може всичко да е лесно различимо.
Обаче, с голямата щерка сме си накупили еднакъв модел и цветове бикини. Нейните с с един номер по - големи, та само етикет трябва да се чете Grinning

Добри, много е интересно това, което разказваш. Чудесно е, че децата могат да избират допълнителни занимания според интересите, талантите, влеченията.
За ръгби и аз не бих била във възторг.

# 432
  • В светлината на слънцето
Това с чорапите е запазена марка на мм. Има сигурно 100 и все няма, все купува. Добре, че поне децата не наследиха този негов ентусиазъм. Влизаме в магазин и той се залепя като с магнит на чорапите. Без значение какъв е магазинът.

# 433
И у нас се изравни номера на обувки на мъжете. Вчера купих чорапи и разделям по цветове. В същото време си мисля " дали ще помня след месец кой на кого беше🤣🤣🤣, да взема да избродирам на ММ нещо от вътрешната страна на ластика".

# 434
  • Варна
Божке, как се събрах с вас! То сладка и лютеници, то ремонти, то подреждане на стаи, ама сега и бродиране на бельо и чорапи! Добре че ММ не чете тук, че ще ме изхвърли поради негодност!
Нищо не съм бродирала от детската градина, когато ни искаха да бродираме на чаршафите, да знаят кой на кого е. Три комплекта с целите имена на детето избродирах. Ръкописно! Нося ги и ги връчвам на лелката и тя: "Ам то и само първите буквички на горния чаршаф стигаше, те нали са комплекти..." Оттогава много внимавам да не се прецакам!
Иначе засега не си бъркаме нещата у дома. Но пък как ми краде от дрехите девойката... че и ги нарича "наши".

Добри, Горинич ще има много интересни избори да прави в новото училище. Направо се размечтах и тук някой да обърне внимание на детето ми персонално и да забележи качества, които да иска да развие. Разказвай, поне на вашия късмет да се радваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт