Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 863
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз редовно питам кои чорапи на коя са. Малката е с по-голям крак от сестра й, но при чорапите ходи, че разбери. Мъж ми само с черни ходи, снощи кучето глътна един от неговите, та го тъпках с кисл. вода и чаках да повърне. Като събрах изходящото от устата, мъж ми ме пита "ама сега ще го изхвърлиш ли". Като фана едно дръво...леле.

# 436
  • София
Момичета, пристигнах С ярко жълт панталон съм. Ако има някоя от вас вече тук да свирка 😉

# 437
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз не съм жана Д'Арк - само по една буква съм избродирала. на три чифта чорапи и на 5 гащи. Wink на съвпадашите цветове и модели. Wink

# 438
Аз мисля снежинка,  че по-лесно🤣🤣. Ама другата седмица, че сега стягам багажа и утре след работа тръгваме към морето. С два дни отпуска ще станат 5 почивни и после ще му мисля.

# 439
С четирима мъже вкъщи съм пробвала да бродирам, да купувам различен модел чорапи, цвят и тн - и все още не мога да ги науча поне да си ги обръщат, да не ги хвърлят на топка в коша 😡 неделно ми е така:

Напоследък възложих сортирането на малкия. Много се старае, но пък сега половината чорапи са без двойник и не знам....

# 440
Оо, направо припадам от смях Joy А на Dive ръкописното бродиране ме довърши! Моите 3ма мъже са с почти еднакъв номер. Сортирам ги по цветове, разделям ги по братски и не се ядосвам. То и сортирането по двойки ми е изнервящо, камо ли и по човеци. Иначе и в нас има около 100 чифта чорапи. 3 пълни шкафа, като в един джъмбо плик са тези без другарче. Отвреме на време го изсипвам и събирам намерените двойки.
Момичета, морално ви подкрепям на протеста, жалко че съм далече, иначе щях да съм в първите редици. Така ми харесва разказите на Добри. Защо и при нас не може така да стане в училищата?

# 441
  • София
Аз май няма да успея, още сме на пустите прегледи, поне всичко засега е ток и жица.

Когато свекърва ми дойде у нас, много обича да глади и сгъва прането. Последният път размятахме с щерката бикини и къси панталонки между стаите, решила, че са мои. Много заслабнала съм била. Та затова и успях да кача 2 кг - няма да мъча свекървата я Joy

# 442
  • София
Тази вечер министър Стойчо Кацаров не дойде, ние го чакахме един час и скандирахме,
 ТОЙ ИЗБЯГА ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД.
половината  от протестиращите бяха деца...

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 20:03 от ЗаСлон

# 443
Тази вечер министър Стойчо Кацаров не дойде, ние го чакахме един час и скандирахме,
                  А ние чакаме грижа и разумни решения!

# 444
  • София
А ние чакаме грижа и разумни решения!
И после се очаква от нас да имаме и доверие! Как? Rage

# 445
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сериозна е темата, но да си кажа.
прочетох поста на Марти, после реших да направя една обиколка около басейна и... точно срещу мен, на мостчето върви ухилена жена с ярко жълти панталонки.
познайте дали не размахах ръце.
не викнах "Марти" само защото бях забравила кой точно беше с жълтите панталони.

# 446
  • София
Аз стоях до 19:10, наложи ми се да си тръгна и завивайки покрай Народното събрание чух двама мъже да си говорят, че Кацаров току що бил излязал през другия вход 😡
Ха, ха, Добри, успяха да ме разпознаят 😁 Сутринта реших може би като за последно това лято да си обуя жълт панталон и с него лесно се разпознавах сред тълпата.

# 447
Включвам се телеграфно само да пожелая на децата на marini на добър час и успешна присъствена учебна година!

п.п. Много сте изписали, утре ще ви чета с кафето Simple Smile

# 448
  • София
marini, успешен старт на учебната година! Нека бъде наситена с много положителни емоции, смях и веселие! На дОбър час Kissing Heart

# 449
  • София
marini, честит ви първи учебен ден! Успешна и присъствена година ви пожелавам 🌺

Общи условия

Активация на акаунт