Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 862
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Много благодаря, момичета Heart Exl Искрено се надявам да преобладават решенията в полза на децата ни (наясно съм, че няма как всички да са такива) и да има минимум безразсъдни такива! Важното е да сме живи и здрави, все пак...Wink
Ето го потеглящият на заколение (снимката не е добра - само за идеята го снимах набързо, но по-късно се надявам да имам по-качествени):
Скрит текст:

Тук матурите и по-значимите промени за децата са в 9-ти клас  - сега им предстои един най-обикновен 8-ми клас!
Хубав ден на всички и успешен септември!  Flowers Hibiscus Ако има именици - да са здрави и само с добро да ги споменават!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 08:49 от marini

# 451
  • В светлината на слънцето
marini, успешна да му е годината на младежа! Heart

# 452
  • София
Марини, успешна учебна година.

# 453
  • София
Марини, честит първи учебен ден на набора! Нека новата му година в училище да бъде спокойна и много успешна! 🍀

# 454
  • София
Марини, късметлийска да ви е новата учебна година! Flowers Hibiscus
Честит имен ден на празнуващите днес! Gift Heart
Това с чорапите и на мен ми е болна тема, понеже и аз и децата сме с размер 35-38 засега. Като моя размер и на малкия е 36, а на наборката вече е 37. Smile Май наистина надписването като в детската градина е най-доброто решение, но все пак има по 1 чорап постоянно, който липсва. Къде точно е бездънната яма, където се губят не знам...

# 455
  • Варна
Marini, успех на децата през новата учебна година! Да са здрави и да научат неща, които ще са им полезни цял живот!

Добри, жълтите панталони ако правят телепортацията възможна, веднага си купувам и аз и идвам край вашия басейн Simple Smile

Тази сутрин тържествено започна четенето на последната книга от задължителния списък - Дон Кихот. Вече я мрази...

# 456
  • София
Добро утро!
Днес ви черпя - празнуваме 14-те Gift HeartFlowers Four Leaf CloverBalloonBirthdayGiftTada

Марини, на добър час на вас Flowers Hibiscus !

Честити да са и всички именици! Champagne

# 457
На добър час на децата на Добри и Марини!
Честит рожден ден на детето на Кали!
Да са здрави и много щастливи всички деца! Flowers Hibiscus

# 458
  • София
Kally - честит да ти е младежа! Много да те радва и да е много здрав и щастлив!!!:cake:Party Time
Марини - успех на първия учебен ден!!!

# 459
  • София
Честит да ти е младежът, Кали.
Да е здрав и щастлив в новото училище.

Честито и на Монитата.

# 460
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
марини, лека стъпка към училището днес и всеки ден на тази учебна година.
кали, честита нова година в календара. и на вас попътен вятър в платната.
на всички пожелавам разумни управленски решения, ако трябва с нови управляващи и 100% присъствена година. Simple Smile децата може да ме намразят, но точно това искам.

прясно от тази сутрин.
затворил си прозорците на стаята снощи. климатикът спрян, навън 26-28 градуса... сутринта стаята беше като щаб квартира на армия порове парясници.
- що, бе мамин златен? - питам го.
- ами нали каза, че влиза пясък и всеки ден забърсваш и миеш, реших да затворя за да не се налага толкова често.

мамин грижовен! да се чудиш да го биеш ли или да го целуваш. и в двата варианта бая трябваше да подскачам и се отказах. Simple Smile

# 461
Kally May, да ви е здрав и уверено крачещ към целите си! Дано се чувства на мястото си в новото училище и да срещне добри приятели! Champagne

Още веднъж, благодаря за пожеланията! Тук днес официално е и първият ден на есента, а навън е толкова свежо, слънчево и приятно - дано да им е такава годината! Wink

У нас, не знам как, все още не съм се срещала с чорапеното чудовище - мъжете са с един номер, ние с дребната - също, но видовете са някакси ясно разграничени и различни, та няма чуденки....засега.

Хаха, Добри, целуваш с потупване, разбира се...Simple Smile Какво решихте за ръгбито?

# 462
Честит да е рожденика, Кали мей, много здраве и късмет!
Успешна учебна година на стартиращите днес и да е присъствена.
Няма начин да сбъркаме бельо или чорапи с щерката, по простата причина, че аз съм 1,65см, а тя почти 1,80см, плюс разликата в номерата, аз - с 37, а тя - с 43.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 11:16 от MianaNia

# 463
  • София
Kally, да ви е жив и здрав младежа. Да има много успехи във всичко. Весел празник Tada

# 464
KallyMay, честит ти рожденик Balloon
Да е здрав и все така заобиколен с обич и внимание. Желая му много творческо вдъхновение!

Общи условия

Активация на акаунт