Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 793
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а аз видях снимки и имаше едни жълти панталони...

# 511
  • София
Хм, Кали, това за котката не го знаех. Много интересно 🤔
Много е хубава картичката 👍И тортата също, нищо че не е домашно приготвена
Марини, сто пъти днес писах и все забравям да спомена, че децата са ви прекрасни🥰
Маги, бързо да се оправиш. Доста непрятно е. Изпитах го зимата и знам как се чувстваш.

# 512
  • София
Хм, Кали, това за котката не го знаех. Много интересно 🤔
Ето още Blush
Скрит текст:
Котките имат връзка с невидимия духовен свят и точно, както кучетата са нашите пазители във физическия свят, котките са нашите защитници в енергийния свят.
През времето, което прекарва в будно състояние, котката "почиства" дома на стопаните си от негативни и тежки енергии. Докато спи, котката филтрира и трансмутира тези негативни енергии. Често ще видите котката си потънала да гледа буквално в нищото. Това означава, че тя вижда неща отвъд и усеща намесата от други измерения. Често котката остава на място с ниска енергийна циркулация, за да изчисти този участък. Често пъти тя отива и на място, изолирано от дома и започва да мяука. Това не е просто мяукане или искане на внимание - това е вид тревога, с която ви показва, че енергийният баланс на това пространство е нарушен и трябва да бъде изчистен. Когато проблемите ни, ежедневния стрес и негативните енергии са абсорбирани, погълнати от котката, и когато продължително време тя е подложена на ниски вибрации, има вероятност котката да започне да повръща и да се разболее. Разбира се, тя не е единствената, която отговаря за енергийния баланс във вашия дом, но определено извършва много енергийна работа. Колкото по-хармоничен е домът, толкова по-малко енергия ще е необходимо да филтрира и толкова по-красива и здрава ще бъде бъде тя.
Когато спим, астралното ни тяло се отделя от физическито тяло и пътува /*сънища/, и тогава котката често ни придружава в тези астрални пътувания и в същото време пази астралното ни тяло. Освен това, пази стаята от злонамерени духове и същности, докато спим. Това е и причината, поради която обича да спи в леглото на стопанина си.
Котката следи за нашата духовна еволюция. По време на престоя си при нас, тя предава информация от по-високите измерения и служи като радар, а не само като енергиен пречиствател.
Котките са подобни на кристалите, защото също като тях трансформират и пречистват енергии.
Когато в семейството има много хора и само една котка, тя може да бъде претоварена, заради поглъщане на негативната енергия на всички. Добре е тогава да има повече от една котка, които да разпределят енергийния товар на всички помежду си.
Ако нямате котка и бездомно коте влезе в живота ви, това е така, защото имате нужда от енергийно филтриране в този момент. Котето е дошло и е готово да ви помогне. Котето идва при вас по някаква причина, която може да не разбирате на физическо ниво, но знайте, че няма нищо случайно и често котката, която е дошла при вас, сама си тръгва, след като си е свършила енергийната работа. Ако не си тръгне и не искате да я задържите, непременно ѝ намерете стопанин, на когото също да помогне на енергийно ниво.
Също така обърнете внимание как реагира котката на посещенията във вашия дом. Често тя иска да предпази вашето аурично поле от негативни енергии.

# 513
  • София
Момичета, чета ви, но не смогвам да пиша.

Да са здрави рождениците и дано имат успешна година. з

Тази вечер изгледах клипчетата от вчерашната среща, малко се отчаях обаче от изказването на доктора, който каза, че пандемия ще има в следващите 3-4 години. Ужаси ме тази перспектива.

Иначе чудесно представяне на познатите ни организатори, а и на една друга част от дамите и господата там. Жалко, че нямаше видео от самата дискусия след това, смятам, че министъра на образованието е разумен човек и разбира доводите, но водещ е друг министър и намирането на баланс между всички страни е много, много трудно и иска още повече смелост.

Преди малко говорих с набора, щом и той (виден неученолюбивец Simple Smile ) и каза сам, че е много гадно, че ще учат ДО, искал присъствено, да се запознае с новите съученици... 

Ех, говорите за котки, много обичам, имала съм сиамец, който много обичах. Децата много ме врънкат за куче или котка, ама аз не давам, въпреки че много искам и аз самата, ама идеята за косми и още повече чистене ме спира. Аз и сега едвам смогвам с домакинската работа. а и като пътуваме, какво ще го правя горкото животно. Та, само си гледам клипчета и снимки на котки и им се радвам отдалече.

# 514
  • София
Кали, много интересни неща научих за котките, благодаря Flowers Hibiscus
Аз бих взела кученце, но точно, като catty m,  няма да съм спокойна, когато пътуваме - много се привързвам и ще искам да го вземаме с нас. За коте не се бях замисляла, а и след прочетеното няма да се навия - ще ми е жал за животинчето, много ще се натовари когато у нас идва на гости Нейно Пресвещено Величество - лейди Свекървещица. Или пък котето изобщо няма да я допусне вътре - това ме устройва Joy

# 515
Малката ми е болна, от вчера с температура. Вероятно херп ангина, афти, херпес, подути лимфни възли.
Колко дни изчаквате преди да мислите за антибиотик?  Педиатърът ни почти винаги изписва веднага, а в нета четох, че е вирусно.
Сега се връщам да ви чета.
Бясна съм за нежеланието на обществото да защити правата на децата за нормално училище.
Всичко на мах е пълно, децата ще стоят у дома, я на министъра не му пука явно.
Уфф, криво ми е. Дано утре няма температура, моето момиче.

# 516
Валерия, херп ангината би трябвало да мине и без Аб. Аз винаги пускам кръвни и според тях преценявам колко да изчакам. Обикновено при моето дете за пет дена се разбира накъде върви работата.
Стискам силно палци да се пребори бързо и без усложнения.

# 517
  • София
Валерия, стискам палци днес детенце да е по - добре. Изчакай с АБ, ако няма Т. При моите деца изчакам до два три дни
Ако обаче поддържат висока температура след тях започваме с АБ.
Кати, много благодаря за споделената информация. Ние имаме котарак, но никога не съм знаела за тези заложби.
Когато пътуваме, го оставяме на хотел. Мъчно ни е, но пък и не знам как би се държал при пътуване от порядъка на няколко часа. А относно чистенето след него, вече свикнах. Но така е, когато децата искат домашен любимец, трябва и мама да се грижи за него 😂

# 518
  • В центъра на моретата
Кали, страхотна картичка!
Марини, децата ти са прекрасни! Относно празнуването на рожден ден - миналата година дъщеря ми беше под карантина на рождения си ден, защото имаха болно дете в класа. Помъчихме се, ние с баща й, да й направим празника една идея по-щастлив, но едва ли си го е усетила така. През 2019 г. последно празнува с приятели - запазих им маса в заведение, почерпили са се и след това са се разхождали, а после пак са сядали тук-там. Тази година предстои на Деня на будителите - ще видим.

# 519
  • София
Имахме котарак в Пловдив осем години, после точно преди да се премистим се разболя и си остана завинаги в Пв.
Трудно е с животни, но пътуваме с тях.
Валерия, аз обикновено изчаквам до три денонощия с минимална намеса, почти не давам Т понижаващи, над 38.9 и то ако трудно я понасят. Правя и ПКК. Давам много течности, негорещи, леки супички, нищо сладко и тестяно.
Дано днес е по-добре малката.
Моята Свекървещица ще се прибира от чужбина (за трети път окончателно) на 17.09. около 1 октомри очакваме включване с дъъългоооо гости. Не си представям тя в къщи и ние на ДО... Ще се изтрепем. Не се познават с кучето, но се надявам то да се държи добре, че ако направи нещо на мама, спукана му е работата. Когато я няма по две и повече години ММ изгражда някакъв образ за майката, която никога не е имал и като си дойде много му се иска тя да го покрие... Опитва се да се разберат (преди все ги сдобрявах и нека да е мир, дацата растат, за не им даваме лош пример), но преди последното си заминаване ни лъга толкова безочливо и плоско, държа се като разглезен пубер и направо си и го казах, че на мен повече не може да разчита, нито да обяснявам на децата, че трябва да я уважават и обичат, защото е баба им, нито пред ММ ще провя постъпки да си говорят. Не се обажда повече от година и половина, на мен почти хич. От два месеца се държи все едно нищо не е било - корона имало, колко живота сме щели да живеем... Но аз съм желязна... И ... Не ми се мисли... Ще изравям литературния талант от шкафа и ще се оплаквам в смях и тук, че да ми олеква. Пък и като наръчник - как да не се държим (за мъжките мами).

# 520
  • Варна
Валерия, как е малката кукла? Съвети за лечение не мога да дам, но ви пращам позитивна енергия да се справи по-бързо и леко!
Маги, нали се разбрахме без повече каръщини?! От де се взе сега и свекърва-душепийка? Кураж! И не знам що се обръщаш към библиотеката в тоя случай. На твое място бих посегнала към барчето...
Кали, благодаря за интересната информация за котките! Имаме една 6годишна хубавица, която чисти енергията в къщи. А ние чистим след нея Simple Smile Вярно е, че всичко става в косми, но пък е такова мило и гальовно създание. Не е нахална, не е шумна и натрапчива. Спи, гушка се, мърка и тапицира Simple Smile
Гита, още стискаме палци и чакаме да споделиш добри новини днес!

# 521
  • София
valeriq.k, дано днес е по-дабре детето. Преди месец -два дъщеря ми и племенницата ми изкараха нещо подобно - при моята щерка имаше малко афти, не стигнахме до АБ. Но племенницата беше много зле, 6 дена поддържа висока температура, за афтите и даваха Дактарин гел, че не можеше и вода да пие. Аз пускам изследвания и ако CRP е много завишен, педиатърката включва и АБ. Направо не знам какво да те посъветвам. Стискам палци всичко да отшуми бързо.

Маги, аз ви чувствам всички тук много близки, "разголвам си душата" тук, дет' се вика. Споделяй си на воля, стига да ти олекне. Аз с моята кокона Свекървещица не се чувам отдавна, звъни на децата. Не сме се карали, но зачеркна ли веднъж някой - връщане назад няма.

Допълвам се - Гита Ог,  кажи кога да пуснем палците, да мога да свърша някоя работа Joy Шегата настрана, надявам се всичко да се развие по най-добрия начин Kissing Heart

# 522
  • София
Kally May, много интересно ми беше това за котките. И мен ме притесняваше как ще се чисти повече, как ще пътуваме, ама на всичко се намира решение. А животът с коте винаги е по-хубав. Нашата писанка днес става на 4 месеца и ви праща много добра енергия, особено на болните и пострадалите Simple Smile
Скрит текст:

# 523
valeriq_k, дано детето днес се чувства по-добре и не се налага да прибягвате до АБ!

Ей сега, т.нар. министър на здравето рече, че учебната година ще започне присъствено със сигурност, но не чух за маските дали ще се задължителни в клас. Има нова заповед с нови ограничения, в сила от 07.09., която ще се публикува по-късно днес.

# 524
На всички чиито празници пропуснах, да сте здрави и много щастливи! Heart
Благодаря ви за куража, ще я изчакам. За сега температура е през 7 часа. Има много апетит.

Маги, не ти завиждам. Head BandКофти положение, дано да минава добре всичко доколкото е възможно.
Гита, стискам и аз, дано каквото трябва да се случи!
Dive свекърва-душепийка.JoyJoyJoy
Имахме котета, но след проблемите на набора с алиргии и кашлици, дори на двора не допускам. Имаме коли обаче, сигурно съм споменавала. Голяма лигла е.
Иначе бяха страхотни котетата ни. Този се казваше Мечо. С дъщеря ми бяха родени на една дата. Беше душичка.
Ето я последната ни и тя беше много добричка.

Общи условия

Активация на акаунт