Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 790
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
https://fakti.bg/bulgaria/609631-stoicho-kacarov-uchilishtata-sh … risastveno-zasega

Ето я новината за началото на учебната година. Дано и така да продължи годината, та и да приключи присъствено.

marmotche, да ви е жива и здрава писанката и много да ви радва Animal Cat

# 526
  • София
Валерия, дано детето е по-добре днес! Hands Pray
Размазващи снимки Heart !

Ооо, marmotche, колко е сладко и вашето коте Heart Eyes ! Все едно някой с четка му е нарисувал нослето.

Вярно е, че се чисти повече с домашен любимец, но съм си решила проблема с робот-прахосмукачка.
А когато пътуваме, оставяме котарака на хотел.
Но какъвто и дискомфорт да носи, като се гушне, замърка и тапицира (по Dive), всичко отива на заден план.

Моята свекърва, да е жива и здрава, е разкошен човек Sparkling Heart .
И нямам никакви проблеми с нея.

Отивам да прочета новината. Благодаря, Марти!

# 527
  • В центъра на моретата
Маги, по-добре ли си? За свекървището, ти предлагам да букнеш една гарсониерка в по-отдалечен от вас квартал,  която тя да си плаща, докато е там.  

При нас, нито моите родители, нито на мъжа ми, имат намеса в живота ни. Рядко се събираме - май само по поводи, а сега с пандемията и това се прекрати. Спорадично минавам да видя нашите през един - два пъти в месеца за половин - един час и то с маска седя. Свекърва ми не съм я виждала доста отдавна, въпреки че живее в апартамента под нас. Всеки ден се чуваме - аз с нашите, ММ с майка си. Никой не идва у нас без предварителна уговорка.

Преди доста години, ММ беше категоричен, че не иска да живее в апартамента на баба ми, който е един етаж под този на нашите и в един момент се опразни. Смяташе, че родителите ми ще се намесват в живота ни. А и не беше фен да се води "заврян зет" Joy Затова решихме за целостта на семейството, да си купим апартамент.

Валерия, дано детето бързо се оправи!

# 528
  • София
Преди години свекърът и свекървата бяха решили да дойдат в България за лятото. Направих точно както zaek съветва - наех апартамент близо до нас и парка, защото децата бяха малки и те обичаха да ги водят в парка. Но беше и достатъчно отдалечен от нас, за да имам душевно спокойствие Joy Тази година искаха пак така, но им казах, че те ще си го плащат, достатъчно помагаме финансово. Е, не дойдоха Joy

Ама какви прекрасни животинки показахте, разтопих се от кеф

# 529
  • София
valeriq.k - дано да се оправя бързо! Kissing Heart
magi - и при теб нещата да минават бързо!

За суеверията - има си, според мен, хора с "лоши" очи. Сестрата на баба ми, която живееше под нас, много ни обичаше, но ако те срещне сутрин и ти пожелае "добър ден" - по-добре си остани вкъщи.
Няма да забравя на кандидатстването ми в гимназия - бързаме с майка ми да стигнем до немската, бабата ни изпраща с хиляди пожелания и две спирки преди училището отварям торбичката да видя дали всичко съм взела и се оказва, че това не е торбичката, която ми трябва, а едни обувки на майка ми оставени за поправка....Няма такава паника Simple Smile

А за лошата енергия - аз съм се запасила с два броя котки Simple Smile

Скрит текст:

# 530
Моята Свекървещица ще се прибира от чужбина (за трети път окончателно) на 17.09. около 1 октомри очакваме включване с дъъългоооо гости.
Искрено ти съчувствам.
Тя и моята свекърва е слънце и много се разбираме, но всеки да си гледа къщата, живота и да си живее според разбиранията.

# 531
  • София
gia_fire, котките ти са HeartbeatHeartbeat

# 532
  • София
Благодаря! Heart

# 533
  • София
Офффф, аз подФанах темата със свекървата, няма да мирясам, докато не споделя, може би издребнявам Joy
Та, девер ми/братът на ММ/ има близнаци, 1 година по-големи от нашите. Рождените дни са на 14-ти август/нашите/ и 31-ви август - на другите дечица. Много мразя да има, макар и формално, деление особено между деца и внуци. Моята душепийка /Dive, много ми хареса Hug / постнала във фейса следното /ще се опитам да преведа безпристрастно и достоверно/:
" Честит рожден ден, деца, здраве и успех ви пожелаваме" - за моите
" Душичкииииии мои, честит рожден ден! Нека усмивката не слиза от лицата ви, бъдете здрави и щастливи! Обичаме ви" - това е за децата на девер ми.
Постовете са един след друг, на мен ми стана криво, но нищо. Лошото е, че малката ги е видяла, коментирала с брат си, че й е мъчно, той също се натъжил, а аз яхнах метлата.
Ейййй, олекна ми, спирам да ви занимавам. Бях решила в името на общото благо да поддържам що-годе прилични отношения, но тя си изхвърли шанса в контейнера.

# 534
" Честит рожден ден, деца, здраве и успех ви пожелаваме" - за моите
" Душичкииииии мои, честит рожден ден! Нека усмивката не слиза от лицата ви, бъдете здрави и щастливи! Обичаме ви" - това е за децата на девер ми.
Много тъпо!

Дори и да има предпочитания, би следвало да ги прикрива.

# 535
Моята свекърва също беше много добра и разбрана, но на принципа да не ми е в къщата. За съжаление, въпреки приказките, че не си дели децата, винаги е имала слабост към по-малкия, брата на мъжа ми и неговите деца.
Въпреки това много ни е мъчно, че вече я няма и детето много си я обичаше. Така, че добро-лошо, да им се радват докато са с нас.
Да споделя, че нашето училище е качило списък на учебниците и сега ще почне едно издирване. Всяка паралелка по различни учебници, явно заради различните учители. Очертава се екип от мъже -преподаватели, поне по математика и БЕЛ. Дано й е на късмет!
Много сладки котаци видях!
Болните и пострадалите бързо да се оправят, че предстоят последните почивни дни преди новата учебна година.

# 536
  • София
MianaNia, така е, да са ни живи и здрави, децата си ги обичат, особено дядо си - то и затова са се натъжили. Аз всяка седмица карам децата да им звънят на видео чат  - моето отношение си е за мен, те са им баба и дядо. Но и те, като възрастни, трябва да умеят да си слагат спирачки, както Фран е написала, поне да не го показват това деление. Това не е първият случай, при нас също е следствие от делене на синовете им. Нищо, аз ще продължавам да напомням на децата да им се обаждат, ще ми мине. Успех в търсенето на учебниците Kissing Heart

# 537
  • Варна
И аз в отбора случили на свекърва Simple Smile Много е мила, много ни обича и ни глези всички Simple Smile Но е далеч и не си представям да живеем дълго на едно място, колкото и да ми е симпатична.
А за делението на децата, собствената ми майка беше успяла да изпусне репликата: "Едната височка, другата слабичка, хубавки са и двете" Rolling Eyes (за щерката и племеницата). Иначе не ги дели де, и двете са хубавки, ама ни едната не е като за свят Joy
И да си покажа доброто животинче, да не остана назад от тренда Simple Smile
Скрит текст:

# 538
  • София
Разсмяхте ме искрено!!!
И за да не досаждам - новата ми рубрика:
"Не правите като тях, за да няма ох и ах!"
Скрит текст:
 Моята дели сина си и племенницата си. Тя една такава мила, слаба, с едно дете, а не като снаха и като циганите с три (то поне близнаци да бяха, а те с изтърсак). Тя милата трепери над детето, а нашите все боси ходят, все недооблечени и здрави, пу, циганска работа ви казвам! На детето на племенницата все ще има подарък за РД на всяка отпуска, за моите звъни да пита на колко години стават. И нашите деца дели. Голямата е на нейната буква... От 15 години и е купила пръстен за бала. На последната отпуска и го показва (да знаела защо да чете здраво), ама то ми е хитро като лисик - "Бало, а на малките пръстените какви са? Дай и тях да видя" Викам ще се измъкне от ситуация, малки са още... А тя - "Ааа, те си шмат баби ш дядовци, където им е името, там..."  
Хайде за днес толкова свекървени истории!

# 539
  • София
Ох, Маги, ох, смея се с глас Joy И нещо специално за рубриката ти :
"Истината за свекървите и снахите е една -
никоя от тях не е достатъчно добра!
Щом отидат те една от друга надалече,
друг курс поемат настроенията вече -
всяка е по-, по-, най-,
разделени живеят те като в земен рай!"

Общи условия

Активация на акаунт