Осмокласници 2021/2022 - Все още ваканционна!

• 34 735
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
О, Дъждец, далеч съм от мисълта да е с нещо официално, първо защото тя освен маратонки друг вид обувки не признава и дори да се навие на нещо по официално после ще стои в гардероба и ще се чудя какво да го правя.
Иска ми се да да е някаква риза (дори днес гледах една която много ми хареса), но като й казах да е с риза и направи физиономия: ти у ред ли си 😂
Хем иска нещо по така, хем да не е официално.
Ще чакам и други мами да се включат, да почерпим идеи.

# 676
  • София
Кали, от средата на септември, доволна е.

Карта за ГТ в София 1-2 месеца в началото на уч.година зареждат и със старата уч.карта.
Баткото в края на мината учебна година установих, че още го водят в старото училище (многократно съм носила уч.карти като съм заверявала)

И да знаете че ЦГМ кръв повръщат пари не връщат.
Миналата година бях заредила 3 едномесечни пакета точно преди пандемията, тъй като първият бе започнал, поисках да ми сторнират другите два - отказаха, не помогна и жалбата до КЗП.... та са ми на сърце. Да не говоря, че щях яко да се набутам и с "екстрата" с плащане на Н-билета с Виза карта, добре, че ме спря мисълта " как ще докажа на контролата?!". Няколко дни по-късно гръмна новината, че рекламата е лъжлива и че не са стартирали системата.
Аз съм с талони на децата ще купя за цялата градска. (не рядко ММ ме транспортира от т.А до т.Б)

Преди 1-2 седмици ми смениха старите пластики с нови без пари, т е. без 2лв./карта

# 677
  • София
За момичета гимназисти - фоторепортаж 1ви учебен ден (8,9, 10 клас, в 11 нямаха)

Скрит текст:

Добавям - през 2019 косата отзад беше обръсната на триъгълник и беше виолетова.

# 678
  • София
Моята е още малка, но след като премина манията й по рокли и поли, започна да ходи така :

Гащеризон с болеро или късо спортно-елегантно сако.

ПП : махам снимката

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 16:39 от beb4o_fb

# 679
  • София
Маги, колко пораснала изглежда през поредните години...

Марини, значи ще е с модата, ако се запази, че не я давам скоро Joy

И моята девойка си има особеност на обличане - клинове. Дори да е с рокля, отдолу има клин.....
Сещам се за Беки на Том Сойер, почти същото Joy

# 680
  • Варна
Маги, разкошна ти е девойката Heart
Валерия, как сте? РД наближава, живна ли девойката?
Не знам дали ще помогне, но по мои наблюдения, щерката се заглежда по гащеризони, леко екстравагантни (според мен), дълъг панталон и риза със завързване или интересен десен, нещо в този дух сякаш би й харесало. Иначе на първия учебен ден ще носи пола (за пръв път от години) и... маратонки. Примирила съм се, кот-такоа. Пак ще е най-хубавото гардже, нали Wink

# 681
  • София
ЦГМ са обирджии и измамници, без извинение Rage !
Скрит текст:
Бяха ми вдигнали колата преди години от зелена зона, с надлежно пуснат СМС. Като отидох да си я взимам, показах СМС-а /дори още не беше изтекло времето/. Казаха ми, че колата е била паркирана неправилно, затова е вдигната. Поисках да ми покажат снимките и да ми обяснят кое точно е неправилното при паркиране вътре в очертанието на паркомясто в зелена зона, отказаха да ми ги покажат, защото "нямат такава практика". Ако съм искала да си взема колата от наказателния паркинг, трябвало да си платя първо. Ни жалбата после имаше ефикт, ни нищо. Да не говоря, че по правилник/наредба/закон (не знам точно, но е факт), процент от печалбите им трябва да се харчат за инфраструктура - тротоари, спирки, паркинги. Някой да е видял нещо свършено от тях?!

Маги, Бебчо Heart EyesHeart EyesHeart Eyes ! Чудни, чуднииии деца! Heart

Облеклото да е представително, но casual.
Явно това е същността на неоформените идеи на моя син.
В крайна сметка си стиснахме ръцете за нещо такова, с разликата в обувките, които са тъмносини, а панталона е по-тъмен:
Скрит текст:

# 682
  • София
Ама вие да не мислите, че моето голямо момиче е имало роклен период - съвсем не... Само на първи учебен ден и то не всеки първи учебен ден. 😂😂😂
Рождените и дни като малка започваха с тортата, духането на свещи и снимки, следваше "облечи ме с официалния анцуг и ме остави да играя"... Вижте с малката ще е чудо - само рокли и гримове са и в главата.

А за ЦГМ не ми се говори, затова съм и на талони, повече предваритлно нищо не им плащам (7 месеца от годишна карта нямам нито едно пътуване през 2020 - това не бил техен проблем, компенсации нямало, удължаване дори с месец не пуснаха), скоро май няма да взема пак годишна карта.

# 683
  • София
Маги, страхотна е дъщеря ти! Kissing Heart А малката явно е като моята- дори и в детската градина ходеше с рокли, добре, че във втори клас спря - нали имаха униформи Joy
Наборът и той до втори клас ходеше шикозно облечен, по моите разбирания. Дори по едно време го раздаваше леко модел, пропусна кастинг за филм, защото бяхме в Гърция на почивка, бяха го харесали за главната роля, та оттогава миряса. Но после настъпи рязък обрат в облеклото - с джорданки щял да ходи на първия учебен ден - няма да стане, ще трябва да преосмисли концепцията си, защото аз моята - няма Joy

# 684
  • В центъра на моретата
Прекрасни са девойките, Маги, Бебчо!
Аз да питам, че май нещо не съм наясно, май: на 15.09. не трябва ли да са с унформа? Май ще тря бва да питам на РС.

# 685
  • София
zaek, във 2 АЕГ ще получим униформите на по-късен етап, затова и няма да можем да ги използваме. Не знам как е в другите училища.

# 686
Прекрасни са ви девойките.Heart Eyes
Моята устата и е в ужасно състояние. Афти, рани, чудо.Frowning1
С панталони и ризи ще са живот и здраве на 15. Униформи задължително имат.

# 687
  • София
Прекрасни са ви девойките.Heart Eyes
Моята устата и е в ужасно състояние. Афти, рани, чудо.Frowning1
Някъде познат зъболекар да я намаже с гранофорин??? Докато пие АБ трудно ще минат афтите, а е толкова жестоко.

# 688
Аз имам у нас гранофорин. Мажа с друго мазило и се чудя да не стане беля ако смеся.

# 689
  • София
Аз имам у нас гранофорин. Мажа с друго мазило и се чудя да не стане беля ако смеся.
Ох, не зная. Няма ли кого да попиташ. Преди доста време наборът беше така, но беше и.малък, вода отказваше да пие. Една стоматоложка го спаси.

Общи условия

Активация на акаунт