Хитринки за всякакъв случай - 28

• 43 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
И аз обичам всичко да ми е в буркани, обаче така не запомням точно коя марка от продукта съм взела, защото веднага изхвърлям пакета. И сега попадаме на леща, която не увира дори и след като два дни сме я варили. Хвърлих я веднага и купих нова, но нали не помня марката и пак попаднах на неувиращата. И най- лошото е, че сега отново не знам коя е и за трети път ще купувам на късмет 😂 Този път ще я държа в пакета

# 91
Изрежи надписа с марката от пликчето и залепи с тиксо върху буркана, за да знаеш коя е.

# 92
  • София
Аз си купувам боб, леща и ориз на една марка и така никога не се чудя. След всички проби на разни марки, харесала съм си тази и изобщо не го мисля вече.

# 93
Аз си купувам боб, леща и ориз на една марка и така никога не се чудя. След всички проби на разни марки, харесала съм си тази и изобщо не го мисля вече.
Може ли да споделиш марката?

# 94
  • София
Да не ме наскачат всички, които не я харесват - ясно е, че всеки си обича неговото любимо Simple Smile Аз си купувам на Крина нещата, защото и с боб, и с леща на други марки ми се е случвало да не увират дори за 3-4 часа. Но по-важното уж е идеята да купуваш възможно повече продукти на една марка и да си спестиш времето за чудене; пък и да си ползваш спокойно бурканите Simple Smile С буркани с вакумни дървени капачки съм и аз - никога нищо не е завъдило буби и според мен се дължи на приличното затварянез, както и на това, че шкафът е сух и тъмен (на долен ред).

# 95
  • волно калдъръмче
С буркани с вакумни дървени капачки съм и аз - никога нищо не е завъдило буби и според мен се дължи на приличното затварянез, както и на това, че шкафът е сух и тъмен (на долен ред).
Според мен е защото бързо се свършват и се подновяват. Само бобовите държа във фризера.

Френската леща става масло за норматив и е много по-вкусна.

# 96
  • София
Ами не, всъщност не свършват бързо у нас. ММ е любител на скарата, без месо почти никога не яде и по този повод варива готвим рядко. Само оризът свършва сравнително бързо, но боб и леща карат по 5-6 месеца в бурканите.

# 97
  • София
Да не се сметне за реклама, но аз варива купувам само на Оберон.
Вече поне 5 години нямам издънка.
Понякога взимам ориз на Изи, по-често дългозърнестия на Лидл.

# 98
Не, не ми липсва банел от сутиен. 🙂 Това което е в барабана е нещо много по-мъничко, звукът е много лек, а и е само в едната посока. Така е застанало обаче, че явно си седи там...Разглобяването на пералнята и техник засега не са опция (по различни причини)...🤨
За да увират по-бързо варивата, слагат се в тенджера със студена вода и се готвят на бавен огън и без сол, посолява се накрая.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 14:43 от dolce miele

# 99
Понятие нямам защо с лъскавото надолу, казаха го в някакво кулинарно предаване, което вървеше по телевизията.

Бурканчетата са трепач, имат си уплътнение. Ще добавя по-късно линк към рака, от Амазон, както и размерите на нашия шкаф, защото си има значение. Адски много време търсихме решение и това за сега ни е най-комфортно. Рака си стои спокойно като се издърпа без да има нужда да се държи, но аз съм параноична и гледам да не го оставям дълго да виси Simple Smile бурканите са си тежички, със сигурност с по-малки щеше да е по-добре, ноооо ММ е готвачът и щом иска такива, значи такива Simple Smile
Скрит текст:

От къде са закупени бурканите? Simple Smile

# 100
Ето тук има всякакви буркани https://www.burkani.bg/burkani/podpravki

# 101
Нашите конкретно са от Euroland, но вече ги няма. Новите поръчахме от линка, който Азалия пусна, когато пристигнат ще покажа, по-големи са, евентуално за брашната, които купуваме на пакети по 1кг. (Ще видим ММ какво е мерил и поръчал Grinning)

# 102
Не, не ми липсва банел от сутиен. 🙂 Това което е в барабана е нещо много по-мъничко, звукът е много лек, а и е само в едната посока. Така е застанало обаче, че явно си седи там...Разглобяването на пералнята и техник засега не са опция (по различни причини)...🤨
За да увират по-бързо варивата, слагат се в тенджера със студена вода и се готвят на бавен огън и без сол, посолява се накрая.
А евентуално някоя фиба на детето?В моята открих,но беше успяла да излезе до филтъра.Късмет си беше .

# 103
  • София
Извинявайте ако се повтарям, но е малко спешно, че тръгваме за морето, а детето си разля секундно течно лепило на любимите дънки....идеи?

# 104
Извинявайте ако се повтарям, но е малко спешно, че тръгваме за морето, а детето си разля секундно течно лепило на любимите дънки....идеи?

Ако е сравнителни ниско - ножицата и стават къси панталонки. Ако не става - в коша. Нищо не маха каноконлит.

Общи условия

Активация на акаунт