Какво направих днес за себе си? - 12

• 51 796
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Great Britain
Мацки, аз, срам не срам, си признавам че спах чааак докато се наспах. Няма да ви кажа до колко часа беше, щото ме е срам 🏡
Нищо срамно няма в това да спиш толкова колкото ти се спи.Днес за себе си шопингувах с размах.Какво да се прави човещинка.

# 646
Прочетох цяла книга на един дъх. Затвърдих важно решение.

# 647
  • Street of Dreams
Ами как го правим, Ева - 2500 км за три дни, три града - чекин, чекаут, луди навигации, тежки преговори и тн.

Гордея се, че пети ден тук, не съм и влязла в магазин да купувам нещо. Но пък днес ядох най-хубавите пица и тирамису в живота си. Минах и няколко км пеша.

# 648
Четох интервю, полезно за душата. Няколко пъти повторих отделни абзаци.
Сигурна съм, че е хубаво, полезно, направено е за себе си... но е някак болезнено.

# 649
  • Варна
Четох интервю, полезно за душата. Няколко пъти повторих отделни абзаци.
Сигурна съм, че е хубаво, полезно, направено е за себе си... но е някак болезнено.

Може ли на лични да го пратиш, че ми стана интересно.

Вчера си направих масажа за устни. Днес, утре и в неделя тренировките.

# 650
  • Fairbanks, Alaska
Основно чистене на камион. Как може да има такива мизерници... Пържено в кабината, по стъклата наслоена мазнина. Варил яйца, черупки по пода. Подът целия в кал. Натрошени бисквити в едно от шкафчетата с наслоена мазнина.....

# 651
Пих кафе на слънце край морето!

# 652
Изхвърлих цял чувал с дрехи.Изобщо не предполагах колко ненужни неща са стояли.И аз пих кафе с мм на слънце.Не на морето,но беше много приятно.

# 653
  • София
Опитвам да забавя темпото!

# 654
Купих си свещ с аромат на лято- лимон и мащерка. Запарих си и чай мащерка. Ароматът ми носи невъобразимо спокойствие.

# 655
Подарих си лалета и ми е слънчево на сърцето Nature Sunny Heart

# 656
  • Варна
Вчера козметик, ходене до него и обратно пеша общо около 40 мин. Купих си турския балсам с чесън. Тренирах над 1 час с видеата за седмицата на Памела Райф и днес продължавам с тях.

# 657
  • Great Britain
Уникално отпускащ масаж на стапалата ми.

# 658
Ходих на педикюр и ноктите ми са с цвят на лято, ментово и свежо.

# 659
СПА, а ме очаква и една приятна вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт