Какво направих днес за себе си? - 12

• 51 793
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Вчера имахме гости. Не каним често, предпочитам да се срещаме с приятели навън, за да не се ангажира никой с готвене и чистене, но покрай пандемията вече трудно се осъществяват срещите ни в заведение. Изкарахме много приятно вкъщи с нашите приятели.
Днес импровизирано играх почти 2 часа хорА навън на слънцето в центъра на града. Беше много зареждащо.

# 661
  • София Младост 3
Днес си записах час за репродуктивен специалист след 1 година безуспешни опити. Съжалявам само, че чак сега се престраших и съм загубила времето ни в празни надежди.

# 662
Купих самолетни билети за Бари за другия месец, при това евтини по 10 лв. в посока Simple Smile

# 663
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Купих си червени слънчеви очила.

# 664
Опитвам се да намирам и оценявам положителното около себе си. Дори и в негативни и напрягащи ситуации.

# 665
  • Варна
Купих си нова малка розова чантичка. Имам с какво да я комбинирам, та много й се радвам!

# 666
# 667
Облякох любима рокля. Седях на слънцето, наслаждавах се и разпусках.

# 668
Нахлувам в темата, защото рязко имам нужда от позитивизъм и положителни емоции. Надявам се да ме приемете. И по темата - вчера си позволих да мързелувам на дивана - не съм го правила сигурно почти година. Днес ми изтича карантината и смятам утре да се насладя на слънцето навън.

# 669
Къпах се 45 минути, като източих цееелия бойлер от 200 литра 😀

# 670
зарязах си безкрайната работа и излезнах да почета на слънце една книга...

# 671
Готвим с дъщеря ми и слушаме Найтуиш, старите песни с Таря.

# 672
Излежавам се на дивана, пуснах си ден в понеделник, предстоят ми три днииииииииииии!

# 673
Днес си поплаках, вчера също...
Животът е непридвидим
.. за секунди може да ни сюрпризира 🦉
Вярвам, че идват хубави събития 🙏🙏🙏🍀🌷Вярвам, че идват щастливи събития 🙏🍀🥰❤

# 674
  • Great Britain
Петък вечер след напрегната седмица-диван,питие,вечеря ,легло в този ред.За себе си.А защо не и още нещо...

Общи условия

Активация на акаунт