Какво направих днес за себе си? - 12

• 51 803
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Аз за първи път от 2 години насам започнах да оглеждам сайтовете за екскурзии и почивки през лятото. До сега все отлагах за периода, когато свърши Ковида. Надявам се наистина вече лятото спокойно да можем да отидем на по-дълга и далечна почивка. И без това все още не са ми върнали капарото за почивка от преди 2 години от една туристическа агенция.

# 631
От години гледам абсолютно всеки ден да правя неща за себе си и да имам време само за мен си, колкото и да е трудно.

Последната седмица:
- маникюр и педикюр
- спа с минерални води и поръчан обяд и вечеря
- аромотерапия с вана и нови есенциални масла
- нова козметика, боядисване и маска за лице и коса
-нови книги
-разходка с щерката и гледане на филм заедно
- всяка вечер по един филм сама когато мм е на лекции и щерката спи-
 курс по танци онлайн и сладки изкушения от любима пекарна.

# 632
  • Great Britain
Днес останах в леглото цял ден.Пълен релакс.Кафе,борвинков мъ фин, портокалов сок поднесени от специален човек ми правиха компания до обяд.За вечеря още не знам какво ще е.Няма да ставам ще вечерям в леглото купих си страхотна бамбукова табла,а специалния човек ми подари дървена масичка с крачета за легло.От понеделник до петък алармата пищи в 6 часа .Тъмно и ледено е вън.Та за това днес глезня.

# 633
Имах план да пътувам, но заради урагана останах вкъщи. Филми, пуканки и биричка.

# 634
Бях на кино. За първи път от две години насам.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 08:15 от Medika

# 635
  • София
Среща със семейни приятели.

# 636
  • Street of Dreams
Благодаря на всички за куража за новата работа. Дано всичко бъде наред.
Междувременно, поздрави от слънчев Арезо!

# 637
Поръчах си две книги. Купих си и малко козметика - душ гел, крем за ръце, балсам за устни. Сега се наслаждавам на топъл ментов чай.

# 638
 И аз вчера бях на кино!

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:09 от Г-жа Малдини

# 639
  • Варна
Вчера и днес правих масажите за устни, но този път по 15 пъти всяко. Не съм тренирала, но следващите дни ще наваксам, че вчера имах работа, днес също.

# 640
  • София
Какво представляват тези масажи?
Вчера и днес правих масажите за устни, но този път по 15 пъти всяко. Не съм тренирала, но следващите дни ще наваксам, че вчера имах работа, днес също.

# 641
  • Варна
Какво представляват тези масажи?

https://youtube.com/channel/UCPNGDS91u0lTeJD2tD_dkHQ

# 642
Мацки, аз, срам не срам, си признавам че спах чааак докато се наспах. Няма да ви кажа до колко часа беше, щото ме е срам 🏡

# 643
  • Street of Dreams
И аз снощи си легнах в 8 и спах до днес в 9 😁

# 644
Как го правите това спане, толкова завиждам!
Аз днес пазарувах част от продуктите за съботните гости. С голямо нетърпение очаквам вечерта, с голямо удоволствие ще готвим много любими и много на брой неща. Гостите са разкошни хора за маса, все още сме слабо познати и разговорът тече динамично, леко и много приятно. Тук, където живея, хората са кофти и признавам, че трудно намираме хора за компания. Чакам си усещането за нормалност, писна ми от социална изолация и нямам търпение да дойде събота Heart

Общи условия

Активация на акаунт