Почивка на Малдивите /Тема 5/

• 67 098
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
А с fly dubai летели ли сте. Как е положението там? Мисля, че няма храна, но поне се надявам във всички самолети да има екрани

С FlyDubai е до Дубай, после Дубай-Малдиви е с Емирейтс.

# 466
А с fly dubai летели ли сте. Как е положението там? Мисля, че няма храна, но поне се надявам във всички самолети да има екрани

С FlyDubai е до Дубай, после Дубай-Малдиви е с Емирейтс.
Не! С Флай Дубай е и от Дубай до Малдивите!
Има храна, екраните не работят.

# 467
Хммм, аз като търсех полети си бях избрала на Емирейтс, но видях, че до Дубай ги изпълняват FlyDubai, явно може и двата начина.

# 468
  • Sofia
И с България еър имайте едно наум. Напоследък са по- зле от лоу кост компаниите- канселират полети за след три дни, продават повече места от капацитета на машината-  вчера за малко да не качат дъщеря ми (която е на 14 и летеше сама), защото не знаели “дали ще има достатъчно място в самолета”.

# 469
Ние избрахме Флай Дубай и Емирейтс преди 3 години. Първите са ок, не работят много от мониторите, имаше хапване някакво, не си спомням много добре. Но виж, Емирейтс са си класа. Направо ми беше жал, че проспахме полета Simple Smile

# 470
Хммм, аз като търсех полети си бях избрала на Емирейтс, но видях, че до Дубай ги изпълняват FlyDubai, явно може и двата начина.
Flydubai e дъщерна на Емирейтс . От/до София полетите са с Флай Дубай, защото Емирейтс не летят до София.

# 471
Ние ще сме с Катар. Какви са ви впечатленията от тях до сега не съм летяла с тях.

# 472
  • София
Ние ще сме с Катар. Какви са ви впечатленията от тях до сега не съм летяла с тях.
Всичко си е ОК с тях.

# 473
Страхотна авиокомпания. Но ние сме пропускали връзка с тях, от Истанбул бяха предвидили 1:10 и не стигна. Наложи се в 2 посред нощ да ни настаняват в хотел за кратък 3-4 часов сън и сутринта да летим със следващия полет.

# 474
Какво сте правили в Истанбул с Катар, прекачването не е ли в Доха?

# 475
Какво сте правили в Истанбул с Катар, прекачването не е ли в Доха?
Летяхме Истанбул -  Доха - Малдиви.

# 476
Тази година с билетите ще е голяма касапница. Обикновено започвам да следя цените за февруари-март точно по това време - в началото на септември и докъм декември най-късно вземам билетите. Купувал съм билетите и в началото на октомври, купувал съм и в началото на декември. Обаче, такива цени каквито сега виждам, досега не е било - най-най ниската цена е 727 евро (с катарците) и то въобще не обхваща желаните от мен дати. Ако трябва да съм стриктен за датите, то най-ниската цена е 1080 евро (с турците). Обикновено по това време цените са около 600-700 и с малко късмет съм намирал в диапазона 500-550.

Явно, ще трябва пак да се запрятат ръкави, да се използват проксита и тем-подобни тарикатлъци за търсене на по-ниски цени Simple Smile

# 477
  • Sofia
Ужас са цените.
И катарците, и турците (и останалите) са избухнали ценово за всички дестинации, които ме вълнуват. А ние както и пътуваме все по празници и ученически ваканции, съвсем …

п.с. Получих код за отстъпка за рождения си ден от катарците. При някой да е сработил?

# 478
Ужас са цените.
И катарците, и турците (и останалите) са избухнали ценово за всички дестинации, които ме вълнуват. А ние както и пътуваме все по празници и ученически ваканции, съвсем …

п.с. Получих код за отстъпка за рождения си ден от катарците. При някой да е сработил?
И аз получих. Сработи.

# 479
Колко време преди РД получихте код?

Общи условия

Активация на акаунт