Почивка на Малдивите /Тема 5/

• 67 084
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Привет, на летището в Мале има ли къде да си оставим багажа?Струва ли си разходка до Мале ?Утре се прибираме и имаме 4 часа преди полета.
Благодаря Ви предварително!
Разни местни предлагат. Стоварваш куфарите пред едни гишета и те ти ги гледат. Не сме имали проблеми. Ще ви предложат и гид. На нас ни взе 1500 техни пари, което не знаехме колко е.
Можете да скипнете разходката, не е нещо, за което съжаляваш.

# 511
  • USA
Имате 4 часа преди полета, освен трите часа, които така или иначе трябва да сте там преди международен полет?
Не знам дали има къде да се остави багажа. На мен летището ми се видя доста мизерно, за Мале съм чувала същото и нямах желание да го разглеждам. В ризорта се съгласиха да останем до последния им трансфер в 8 вечерта, което беше супер за нас.

# 512
На летището последния път си платихме престой от 4 часа в лаунджа на другия терминал - за вътрешни полети. Както всичко останало на летището и лаунджа не е ОК, но поне бяхме на климатик, имахме интернет, безалкохолни напитки и меки столове, на които да си опънем краката Simple Smile. Удоволствието ни струваше 100-ина долара за 4 човека.

# 513
  • Sofia
SkyBlue, от кой резорт ползвахте теансфер в 8ч.? Ние по- късен от 16:30 не сме улучвали?

# 514
# 515
SkyBlue, от кой резорт ползвахте теансфер в 8ч.? Ние по- късен от 16:30 не сме улучвали?

Ние също ползвахме последен трансфер, беше към 18 - 18:30. Платихме си за late checkout и си ползвахме целия ден.

# 516
  • Sofia
Последно бяхме във Вару, $330 платих за late check out и в 16:30 беше последната лодка. Ще питам следващият път, когато резервирам.

# 517
  • USA
Нищо не сме плащали допълнително. Те самите знаеха кога ни е полета, защото искат тази информация още при пристигането. Денят преди тръгване ни сложиха плик в стаята в колко часа ще ни е трансфера. Освободихме стаята в 12, но коктейли, храна, басейн всичко си ползвахме до последно. Багажът също казаха, че е тяхна грижа и да го оставим в стаята.

# 518
Стаите навсякъде по света се освобождават до обяд 11-12. Късният чекаут е за освобождаване на стаята, не на хотела. Ние я освободихме в 5:30, което беше удобно, за да си вземеш душ след плажа, облечеш и приготвиш последните багажи.

# 519
  • USA
Съгласна съм, че да си вземеш душ за последно в стаята е една идея по-удобно, особено с малки деца например.
Иначе си има удобни съблекални с душ кабини и всичко необходимо до басеините и плажа.
Ние за последния следобед си взехме 3 часов СПА пакет и се изкъпахме там.
Всеки си преценява кое му е важно и хубаво, поне избор има колкото искаш.

# 520
Привет, на летището в Мале има ли къде да си оставим багажа?Струва ли си разходка до Мале ?Утре се прибираме и имаме 4 часа преди полета.
Благодаря Ви предварително!

Да, има. Даже повече от една опция. Има "официален" склад за багаж има и "частни". Аз съм ползвал и двата - всичко е ок. По спомен, цената на "официалния" е $5 на куфар за ден, а на частните е горе долу на договорка - $2-$3 - зависи от броя чанти и от преговарящия Simple Smile

# 521
По правило първо беше до 16. 30, после стана 18.30, сега вече е 20 часа?!
Това с лодка ли? То си е вече тъмно... Ние хем през деня, хем на светло и на средно бурно море...голям страх брахме, тия толкова бързо карат, имах чувство че ще се разпадне 😀 Представям си на лунна светлина какво ще е

# 522
  • USA
Чак ме замислихте да не съм се объркала нещо и си погледнах снимките от тръгването. Имам снимка от 19:45 на моста, където чакаме да тръгнем. Освен да е било някакво изключение, знам ли? Вярно, много бързо карат, тъмно беше, но не сме се страхували, де. Веднъж през деня на една от екскурзиите така притъмня изведнъж и излезе буря. Тогава малко ме достраша, честно, защото нищо не се виждаше насреща.

# 523
По спомен - само хидропланите не летят след определен час. Лодките май не са толкова “капризни“. Те и без това се ползват за по-къси дистанции.

# 524
Абсолютно по тъмно си беше и нашия трансфер с лодка, но беше 30-40 мин. Прикачам и снимка по залез.

Общи условия

Активация на акаунт