"Пилешка фантазия" в гювеч!

• 112 141
  • 157
  •   1
Отговори
# 105

Аз нямах заквасена сметана и не сложих, но и без нея стана много вкусно, ммммммммммм.
Добавих 6-7 сикилидки чесън.

# 106
Ох тази "Пилешка фантазия"-утре ще я направя и ще се отчета.Изглежда виликолепно както всички  манжи на Лео.Лео ти си страхотна.

# 107
Стана страхотно, за Цветница го правих, че мъжа ми имаше празник и дойдоха свекито и свекъра, всички си облизаха пръстите Peace
Не сложих краставички, че нямах и заквасената сметана и топеното сирене го разтворих отделно и после залях и запекох. Бях чела някъде че ако се сложи директно сметаната се пресичала и за всеки случай не рискувах.

# 108
Аз също я приготвих тази фантазия преди два - три дни. Получих адмирации не само от скъпия, но и от свекъра си, който по принцип на всичко приготвено от мен реагира с :" Добре, добре", ако го питам за мнение, а сега сам се сети да го признае.
L е о, благодаря и за тази рецепта! Страхотна е!

# 109
Продукти - не са завъртяни, отзиви - отлични, утре сме на зелено, до края на седмицата ще се пробва! После ще пиша!

# 110
  • в ябълковата градина
Leo, според теб пресни картофи или стари картофи е по-добре да се сложат в гювеча?
Ще ми идват скъпи гости и искам да се представя добре.  Grinning

# 111
Не съм я правила с пресни картофи newsm78, но понеже дълго се готви и старите стават мозък Crazy  Ама ако имаш пресни сложи тях  Laughing

# 112
  • в ябълковата градина
Мерси, ще пробвам с пресни и ще кажа как е.  Grinning

# 113
И аз я направих,но с изменения.Сложих и лук,месцето е заешко,а вместо сметана-кисело мляко,прибавих и соев сос.Много вкусно стана,според мен е от млякото.

# 114
  • в ябълковата градина
Сега се пече моята фантазия. Ще кажа как е станала. Но като слагах сметаната, миришеше страхотно.  smile3508

# 115
Моята фантазия...

# 116

Страхотно изглежда! smile3501 А вкусът го знам! Grinning

# 117
  • в ябълковата градина
Стана много вкусна. Гостите я харесаха, както и аз. Много ароматна.
Но според мен ще е по-добре със стари картофи, а не с пресни. Моите пресни не станаха мозък, мекички, както друг път. Ами си стояха стегнати.

Рецептата е много добра и поздравявам авторката и!  Grinning

# 118
Ето я днешната ми фантазия 
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2599658

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2599674

Leo благодаря ти за хубавата рецепта   bouquet, правя я може би за десети път вече и всички много я харесват, дори и децата  Simple Smile

# 119
Мен вече ме е срам да казвам колко пъти съм я приготвяла тази пилешка фантазия Embarassed (почти...редовно)
Свършва за отрицателно време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт