"Пилешка фантазия" в гювеч!

• 112 143
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
Снощи го направих.

Лео, имаш специални поздрави от мъжа ми   bouquet , много е вкусно! Със сигурност ще пробваме и втората фантазия.

# 91
  • в полите на Балкана
Да се включа и аз в пилешките фантазии.
Ето и моята рецепта:
Пилешки гърди
гъби на филиики , ако са дребни може и цели
Настърган кашкавал или топено сирене
една маьонеза
В гювеч се слага месото в/у него гъбките,кашкавала или топеното сиренце и най-отгоре се намазва с маьонезата.Пече се в силна фурна около 1/2час.

# 92
Рецептата на Лео я прочетох в "Гответе с мен", още тогава търсих нещо подходящо за приготвяне на домашен заек. Аз никога не съм я приготвяла с пиле, но за тези които се двоумят дали да направят заека по този начин казвам твърдо "ДА". 100% съм сигурна, че и със свинско ще бъде отлична гозба.
  Лео, благодарение на теб мъжът ми се облажва Wink, защото аз всъщност готвя много рядко.Така,че благодаря ти от негово име newsm74

# 93
  • Варна
Направих я миналата събота, стана  newsm74 Облизахме си пръстите с милото  1dating. И други страхотни рецепти си харесах от твоите, изкарала съм си иконка на десктопа даже, ще ги пробвам в най-скоро време cook

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 19:15 от Месечинка виторога

# 94
Направих я вчера.Стана супер!Leo*мерси smile3525

# 95
Това стъргане на морковите ме разби, но си заслужаваше усилията  Laughing
Leo,Фантазията №2 е страшна  bouquet

# 96
Да се похваля с моята Фантазия  Grinning Тя е смесица между 1 и 2 и стана прекраснооо  Grinning Имахме свинско месо и го направих с него следващият път ще пробвам с пилешко . Лео, благодаря за чудесната рецепта  Hug Ето и снимки:
и

# 97
Брависимоооо
изглежда вкусно Simple Smile

# 98
И аз я направих, но с каквото имах подръка! Беше "пуешка фантазия"и не беше в гювеч. Mr. GreenБеше като №2 но без топеното сирене.За сметка на това сложих повече сметана.Стана разкошно! Peace Hug

# 99
до сега съм правила такова нещо, но без картоф и краставичките, ще пробвам с тях, звучи страхотно Laughing

# 100
  • Някъде на път....
Leo, малко я поразчупих тази фантазия - нямах картофи и сложих лук, ама стана суперрррррррр! Готвих я за Св. Валентин, ама чак сега намерих време да я постна тук!
  bouquet

# 101
Днес пак реших да приготвя Пилешка фантазия" в гювеч
Направо е превъзходно ястие Hug

Лео  bouquet

# 102
  • София
Днес и аз ще правя Пилешка Фантазия в гювеч   chef Страхотна рецепта  Peace

# 103
  • София
Аз я направих снощи, имахме гости......Облизахме си пръстите - много, много вкусно!!!
Лео, огромно благодаря   bouquet

# 104
Снощи и аз я направих.С малки изменения,но стана супер!

Нямах сметана и сложих майонеза,разбита с прясно мляко.Много ни хареса:)

Лео, благодаря за ресептичката!

Общи условия

Активация на акаунт