Първолаче смело крачи, напред към трудните задачи!

• 20 570
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета!Първо,да пожелая успешно секцио на ДОКТОР ДЖЕНДпо точно на неговата съпруга.Страшно много се вълнувам нали се сещате,че и на мен ми престои същото май месец.  bouquetВЕЛИне се притеснявай за родителската среща,ще има деца които ще са най добрите други ще са не добри и така.Много сте напред с материала ние сме на цифрата "7",ръкописно голямо "Е".На кои дати имат дечицата Рожден ден до колкото разбрах са другата седмица пишете ги да сме сигурни. HugПриятна и успешна седмица на всички!

# 121
Момичета здравейте! Искам да ви попитам нещо, което (сигурна съм сте обсъдили вече) но ви моля, не ме изяждайте.
Вашите първокласници получиха ли си вече дрешките, които трябваше да им се дадат като помощ?

# 122
Неи лично ги получихме но срока май изтече,провери си в службите на Социални грижи за по сигорно.

# 123
Аз питам просто ей така нямам първолак (за сега). Исках да знам дали всичко е получено доволни ли сте или нещата са просто за да си измият ръцете.

# 124
  • София
Здравейте! Grinning
какво стана? Защо така темичката отиде чак на втора страница? Няма ли с какво да се похвалите Wink
Е, аз почвам тогава... Вече и ние пишем с химикалка и сме много горди от този факт bowuu Като ви чета симисля, че ние много изоставаме с материала по математика. Още сме на цифрата 6. То са преговори, чудесии. Учителката казва, че някои от децата изостават в смятането и затова по-дълго преговарят всяка цифра...ама чак пък толкова. А по български днес ще учат главно М.
Моят син сега събира парички за поредния Бионикъл и спестява от тези, които му давам за училище. Старае се да е добър и послушен вкъщи и вчера реши сам да си прави сандвич. Отряза си филия, намаза я с маргарин, поръси я с чубрица и отгоре....с мармалад Shocked И най-чудното е, че си я изяде и му беше вкусно Sick От кого е взел тоя откачен вкус newsm78 Виждала съм го върху конфитюра да маже кисело мляко, но това пък ме изуми Crazy
Хайде, разкажете и вие нещо за вашите дечурлига!
А Доктор Джен няма ли да се похвали Rolling Eyes

# 125
Мдааа, темичката ни умря от студ.  Grinning
Някои от прежде активните или карат камион или редят пъзели...
Ками и Рени, порицавам ви публично!  Crossing Arms

maatete , някъде в предишните теми, които можеш да видиш на първа страница на настоящата, момичетата получили дрехите споделиха впечатления.

lea, какво е Бионикъл?

# 126
Мами на четящи първокласници, четат ли децата ви колкото преди да тръгнат на училище?
 newsm78
Георги четеше часове наред- особено през ваканцията- енциклопедийки, списания. Сега- откакто е тръгнал на училище почти не се заседява над книгите. Задължително си прочита Бърбориното, Том и Джери и вестниците, които си купува /в училище носят някакви/, но книга- не  Thinking
Да не би да му идва в повечко висенето над учебниците? Вчера и баба му ме пита същото... При вас как е?

# 127
Вили, ще се поправя, обещавам  Outta Joint
Само трябва да отделя 1 ден да ви изчета внимателно, че малко по диагонал действах.  Embarassed

# 128
 Embarassed Embarassed Embarassed Aaaaaa,аз пъзели и такива работи не редя   SickАма,обещавам,че ще съм по-редовна вече  Embarassed Peace

# 129
  • София

lea, какво е Бионикъл?
Ами, Бионикълите са разпространени сред момчетата и затова женските майки не ги знаят. Това са роботи за сглобяване от Лего. Пускат непрекъснато нови серии и модели и непрекъснато зарибяват децата. В училище непрекъснато коментират кой какъв вид има, а секциите са ни пълни с тия грозни роботи Crazy На мен са ми грозни, де...едни такива страшни, озъбени, с оръжия...Но пък развиват пространственото виждане, защото се сглобяват по схема.
Вердад, я кажи вие докъде сте с материала?
И какво ще правите на 9 и 10 - през първолаческата ваканция?
А относно четенето - любими са му енциклопедиите. Има всякакви видове. Виж, приказките не го влекат.

# 130
Георги четеше часове наред- особено през ваканцията- енциклопедийки, списания. Сега- откакто е тръгнал на училище почти не се заседява над книгите. Задължително си прочита Бърбориното, Том и Джери и вестниците, които си купува

Браво бе!Направо в трети клас. Grinning Вероятно забавянето на темпото в училище поради еднаквата методика и начин на взимане на материала спрямо всички деца,му действа демотивиращо.

При Лора забелязвам обратното.Тя сричаше преди да тръгне на училище.Сега заглади четенето и леко засилва интереса към самостоятелното четене.Но при всички положения предпочита вечер аз да и чета.Удоволствие и за двете ни.

# 131
Браво на Рени и Ками!
Как бързо се отзоваха само, ама сега са ме взели за мезе и пъзелонареждайки се гъбаркат на мой гръб  Mr. Green

Ралица срича, плахо все още.
Прави ми впечатление, че учителката не бърза с четенето. Изчаква да вземат всички букви и почти не работят в читанката.
Довечера сме на родителска среща.

9-12 в Троянския балкан. Ако има желаещи, давам коодинатите и правим среща в горите телилейски.
Имам и друго предложение - предКоледно в IMAX ще има весела прожекция.
Да си направим среща, какво ще кажете?
lea, желая ти лентичка!  bouquet

# 132
  • София
Яяя, Вердад, колко си наблюдателна само! Шпионка такава Wink И аз искам лентичка Grinning Ако може да е розова Wink Ама ми писна да мисля за това, да следя овута, да тичам по доктори, да се шашкам...Оставям се в Божиите ръце, както се казва.
Ти замисляш нещо много хубаво за Троянския балкан, но аз съм на работа Sad Иначе с удоволствие бих дошла! А и вчера правихме Манту и в четвъртък ни е отчитането. А кога ще е прожекцията в IMAX? Коледа е далечко...аз искам по-скоро да си направим срещичка Flutter

# 133
И аз съм за среща  Grinning
Ама дали ще може да не е в работно време ?

# 134
Здравейте приятели!

Момичета, благодаря ви от сърце за подкрепата!    bouquet

Май аз съм подвел аудиторията нещо.  Wink Ние по принцип въобще не сме фенове на секциото. Вчера ни беше термина, изчислен по първия ден от последната менструация. Е, още не сме родили!  Grinning Александра се ослушва и дебелее яко в корема на мама. Днес бяхме пак на преглед и резултата е:

1. Разкритие - 3 см (без да сме се устелили)
2. Плацента - 3-та степен на зрялост.
3. BPD (диаметър на главичката) - 9.94 см.
4. АС (обиколка на коремчето) - 41.4 см.
5. FL (дължина на бедрената кост) - 8.66 см.
6. Съобразявайки всички замервания, предполагаемо тегло на бебка (не припадайте5.120 кг  #Crazy

Иначе беба си шава, има още околоплодна течност, плацентата все още може да осигурява всичко нужно. Решихме да ходим в четвъртък при Доки (хареса ни датата според Нумерологията) и да предизвикаме раждане с пукане на мехура и система с хормони. Ние сме за възможно най-естествено раждане - без системи, упойки и т.н. Но всичко се решава в движение. Ако се наложи и има проблеми (особенно с такава ячка мома) може и да преминем към секцио по спешност с пълна упойка. Да се надяваме да не стигаме до там!  Praynig

Живот и здраве ще докладвам след събитието!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт