Първолаче смело крачи, напред към трудните задачи!

• 20 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Въпросната прожекция е от 17 ноември. Съвсем близичко ми се струва.
Разбира се, че в неработно време.
Ето информция.

Dr.Jend, изпращам всичките си положителни мисли!

# 136
  • София
Успех, Доктор Дженд! Стискам палци на жена ти за възможно най-безпроблемното и безболезнено раждане! А момата си я бива Crazy Дано не измъчи много мама! Чакаме те да се включиш пак с радостната новина!

# 137
Здравейте,мили и сладки мамчета!!!Искам да ви попитам дали вашите дечица ще учат на 04,05.11.06г.-защото нашата госпожа не можем да я видим да ни каже със сигурност,а децата казват,че няма да учат и защо няма да учат.Предварително ви благодаря и ми простете за може би тъпия въпрос,но относно информацията в нашето училище нещо им куца. Hug Hug Hug

# 138
koteto7975, тези дни са минали, защо питаш? newsm78

# 139
koteto7975, тези дни са минали, защо питаш? newsm78

Явно има предвид четвъртък и петък тази седмица.

koteto7975, ако е така имай предвид, че тази ваканция е само за първокласниците. По-горните класове са си на училище.
Това си е регламентирана ваканция за първокласниците от Министерството на образованието.

# 140
Да на 9 и 10 ноември няма да учи синът ми той е в първи клас.

# 141
Съжелявам,но наистина съм се объркала-става въпрос за09,10.11.06г. и много ви благодаря за отговорите,защото синът ми е в първи клас.

# 142
  • София
Я да ви питам и аз нещо. Както ви казах, вчера ни биха манту. Днес след обяд ми се обадиха от училище да си взема Боби. Беше му лошо, лицето му беше с цвят на платно, едва се влачеше. Вкъщи вдигна температура - 38 градуса. Дали е от манту-то? Звънях на джипи-то и на дежурен лекар - никой не вдига. Дадох за всеки случай половин Парацетомол. А ако пак вдигне температура? Като е от ваксинацията дали трябва изкуствено да я свалям newsm78

# 143
  • ново

9-12 в Троянския балкан. Ако има желаещи, давам коодинатите и правим среща в горите телилейски.

Ааа, Вили това не е честно Naughty
Точно през почивните дни се канехме със Стели да си отидем до Враца, а вие ще сте тук Sad и пак няма да можем да се видим.
Пиши къде ще бъдете /ако искаш и на лични/, може и да измисля нещо Simple Smile

По темата - ние сме най-изостанали значи newsm78 днес са свършили Тетрадка №1 по математика, т.е още не са взели цифра 6. По БЕЛ утре ще вземат М.
Стели чете, макар и бавничко, в момента си чете Пипи дългото чорапче сама.

Докторе, успех ви желая  bouquet

# 144
  • ново
Я да ви питам и аз нещо. Както ви казах, вчера ни биха манту. Днес след обяд ми се обадиха от училище да си взема Боби. Беше му лошо, лицето му беше с цвят на платно, едва се влачеше. Вкъщи вдигна температура - 38 градуса. Дали е от манту-то? Звънях на джипи-то и на дежурен лекар - никой не вдига. Дадох за всеки случай половин Парацетомол. А ако пак вдигне температура? Като е от ваксинацията дали трябва изкуствено да я свалям newsm78

Леа, незнам дали може да е от ваксината, но по-добре утре го заведи на лекар. Дано не те плаша, но при нас има вирусна пневмония, така че по-добре отидете на лекар, за да се успокоиш.
Стискам палци да е нещо безобидно Hug

# 145
..............

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 19:44 от mrenka

# 146
                          Добро утро на всички ! Hug

Днес е специален ден за мен-Пепи навършва 7 години ! Затова искам да ви поднеса по едно парче торта   cook и предвид ранния час ще е придружавана само от чаша кафе Coffee.
 Рожденника естествено тръгна в много добро настроение;още повече ,че в следващите дни ще гостува при баба и дядо,които имат две котки (нещо,което майка и син обожавамe).  Grinning                            

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 09:13 от In4e

# 147
Някой друг да има подобен загубан като моя?  Thinking Половината ми постинги тук са за изгубени вещи. Този път това е Тетрадка № 2 по математика  Thinking /преди това загубиме и по- късно намерихме и Тетрадка № 1/.
Какво да го правя това дете? Вчера се прибра и каза, че трябва да се подпиша на две места... доколкото разбрах под печатчетата "пчеличка" от учителката и нейните подписи,  т.е. че съм уведомена, че детето се е справило с материала. Той смята абсолютно безпроблемно- без сметала и пръчица /но това не пречи да  разжодаме въпросните в раницата/. Подписах се в учебника по математика, но явно са се упражнявали и във въпросната тетрадка, която мистериозно е изчезнала в занималнята  Crossing Arms  
Уф-ф-ф, и самото дете се разстройва от това постоянно губене /и до рев го докарваме  Cry/, но днес му казах, че ще му направя списък на всичко в раницата и ще го карам да проверява дали всичко е налично преди да тръгне от и за училище. Rolling Eyes Помагайте!!!!!

# 148
In4e, да ти е живо и здраво, умно и добро детето, и разбира се- много, много да ви радва! Благодаря за почерпката, услади ми се в този ранен час  Hug А ето и цветя за мама   bouquet

# 149
  • ново
In4e, честит ти рожденик  bouquet Да ти е здрав и много да ви радва Hug

Общи условия

Активация на акаунт