Покажете си детските стаи - тема 28

• 62 288
  • 819
  •   1
Отговори
# 810
Здравейте, препоръчайте ми моля матраци (стабилни, издържливи, удобни с добра вентилация) за двуетажно легло cilek. Матрака трябва да е двулицев с височина до 19см. среден към твърд или евентуално балансиран, но да не е много мек. Ще лягат върху цяла плоскост от ПДЧ. На тях ще спят момче на 10г. и момиче на 20г. И двамата са със сколизи. Какво мислите за Нани Тирена?

Размери 90×200 и 120×200

# 811
  • София
С това легло сме, матраците са латексови от Екон.
Имайте предвид обаче, че заради липсата на подматрачни рамки, матракът се усеща една идея по-твърд, отколкото би бил с тях.
При нас всички матраци са един и същ модел, спалнята е с подматрачни рамки и като усещане е доста по-меко, отколкото на двуетажното легло, нищо че реално е същия матрак и като модел, и като дебелина.
Иначе леглото е една от най-сполучливите ни покупки, две години се ползва вече.

# 812
  • Пловдив
И от мен глас за латексови на Еконт.
Вкъщи навсякъде сме с техни матраци, различни модели, заради личните предпочитания на ползвателите Joy
В стаята на баткото също сме с двуетажно легло, но по препоръка на мебелисти, го проектирахме с подматрачни рамки, а не с цяла плоскост, именно заради по-добра вентилация на матраците.

# 813
Аз за това търся препоръка за двулицеви матраци с височина до 19см. , защото двуетажните легла на cilek са с цяла плоскост с по 4 вентилационни отвора и матрака трябва също да е с достатъчна вентилация. Някой има ли отзиви от техните матраци Bamboo+ поставени на техните двуетажни легла?

# 814
  • Перник
Здравейте,  търся предложения относно допълнително ниско диванче, кресло, барбарон за в детска стая на тийн. Има легло 90/200 см. , стол за бюро.  Искам да има нещо удобно и за гостенчета, и за да си чете и т.н

# 815
Здравейте,  търся предложения относно допълнително ниско диванче, кресло, барбарон за в детска стая на тийн. Има легло 90/200 см. , стол за бюро.  Искам да има нещо удобно и за гостенчета, и за да си чете и т.н

Синът ми има в стаята диванче, което се разтяга и става двойно легло - за когато идват приятелите му с преспиване. От Икеа - много елементарно.

# 816
  • Варна
Здравейте,  търся предложения относно допълнително ниско диванче, кресло, барбарон за в детска стая на тийн. Има легло 90/200 см. , стол за бюро.  Искам да има нещо удобно и за гостенчета, и за да си чете и т.н
https://jysk.bg/domashni-potrebi/detski-mebeli/raztegatelno-kres … egger-siv-tekstil
Аз това съм си набелязала от доста време, сядах няколко пъти в магазина и ми беше много удобно. В разпънато състояние не знам как е. Бяха го намалили на 200лв. преди няколко месеца.

# 817
  • Пловдив
еееей, "прерових" Интернет-а, докато го открия Stuck Out Tongue Winking Eye
Преди десетина година поръчахме ей тези разтегателни фотьойли . Случвало се и ние да спим на тях и са удобни и достатъчно широки/дълги, за да спи спокойно възрастен на тях.
Сега чакат втори живот, като заминат в селската къща Simple Smile

# 818
Моля, пуснете нова тема.

# 819
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Общи условия

Активация на акаунт