Покажете си детските стаи - тема 28

• 63 071
  • 819
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Оставете гардероба в спалнята (а.к.а. новата детска) и си вземете по-малък гардероб.

# 766
Антонио,  ти не беше ли в Пловдив? В "Къде в Пловдив" се търсят мебели за покупка, давай ги и да почерпиш 😋

# 767
  • Под Сините камъни
Да покажа и нашето преобразяване на малка детска стая около 10м2, от стая за момче и момиче в стая за 17 годишен младеж

# 768
Много хубаво е станало. Със здраве да се ползва от младежа.

# 769
  • гр.Пловдив
Страхотно изпълнение,няма нищо излишно,всичко е в услуга на младежа Simple Smile
Със здраве и много добро настроение да си я обитава ,,,,аз има едно питане относно матрака,понеже сме пред избор какъв да е -бихте ли споделили подробности за марка/модел/цена?

Благодаря Flowers Cherry Blossom

# 770
  • Варна
И аз ще помоля за мнения за матраци. Четох добри отзиви за Gold серията на Jusk, но беше обща темата, мненията бяха по-скоро за възрастни, а не за деца.

Малко офтопик.

Чудна стая се е получила, Пепински. А количките ми напомнят за моето детство. По безкрайната соц библиотека имаше какви ли не джунджурии, включително колички, войничета на брат ми. Бърсането на праха по нея беше наше задължение и беше мъъъъъъка, мъъъъъъка.

# 771
  • Под Сините камъни
Матрака е ето този

https://videnov.bg/matrak-futura-roll-dvulitsev-144190?_gl=1*774uts*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwiOy1BhDCARIsADGvQnC1kj9_jJfSmXckjqMQkpi-iP79E0rfqAnLKjzz4a9yO54XdHzD_dMaArr2EALw_wcB

ние го взехме за 379лв
Количките наистина  изискват бърсане на прах по често, но си харесва колекцията и си я иска.

# 772
  • Варна
Здравейте, някой дали има опит с двуетажно легло VESTERVIG на JYSK:
https://jysk.bg/spalnya/detski-legla/dvuetazhno-leglo-vestervig- … 0-vkl-stlba-byalo
Не е особено високо по схема: 131 см и разстоянието между двете легла е под 70 см, та се чудя дали е комфортно за детето, което ще спи на долния етаж. Би трябвало да е измислено добре, но все пак ще бъда благодарна за всеки споделен опит. Стаята ни е малка и имаме климатик точно на стената, на която трябва да е двуетажното легло, т.е  не е вариант и да е на много по-високо второто легло. Отделно децата обичат да заспиват заедно често и заради това ме привлича идеята с по-широко долно легло(на 2.5 и 6.5 години са).

# 773
  • София
За малка стая не бих сложила широко 1.20 м легло, че и замалко дете.

# 774
  • София
Ние сме с такова легло - долу 120, горе 90 см. Най-добрата ни покупка!!! Гости с преспиване, баба на гости, аз да легна с детето,  стълбите са много по-удобни така, мога и още да изреждам плюсове.
Обаче, точно това не бих взела, прекалено е ниско горното.
Гледайте да може да седне възрастен човек нормално на долното легло. Иначе и ползването, и оправянето ще е кошмар.
Нашето е на Чилек от Ралица, около 800-850 лв беше, но намалено.

# 775
А защо не вземете легло тип сандвич ?

# 776
  • Варна
За това легло ли става въпрос от Ралица:
https://www.cilek.bg/products/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D0%B5%D1%82%D0% … x200-%D1%81%D0%BC
Обмислях и тип сандвич, но предвид нрава на децата ми клоня повече за двуетажно. Но ако имате позитивен опит с такова, ще бъда благодарна да споделите.

# 777
Двуетажни легла макс до 4 клас (от 4-5 годишни), после стават неудобни за децата... И с двете ми деца горе-долу така се получи и след тази възраст сваляхме леглата ...

# 778
Защо им стават неудобни?

# 779
На децата не знам, ама колко е неудобно за сменяне на чаршафи горното легло, не е истина. Леглото на сина ми е вдигнато, не толкова колкото двуетажно легло, но достатъчно, че да ми трябва столче, за да го целуна например (а аз съм 175 см). Смяната на чаршафите ми е ежеседмичният фитнес.

Общи условия

Активация на акаунт