"Среща" с бившия

• 6 866
  • 165
  •   1
Отговори
# 30
Близките му излезнаха с довод, че това е "условен" подарък и по техни думи цената му е над 5хил., но всъщност е около 1500.
Чувствам се предадена и наранена, да, но последния път, в който го видях той беше мил и правехме планове за нас. Това е последния ни "жив" контакт, това е и надеждата, че когато се видим, може би ще осъзнае какво е направил.

# 31
По принцип не харесвам крайните, категорични мнения. Животът не е само черно-бял. Sunglasses
Кралице, и аз не бях по крайните мнения с години, докато се светна, че докато аз се мъча да съм обективна, хората извличат ползи на мой гръб.
Пък за живота - всеки си го прави сам. В разказаната ситуация не знам къде е бялото, но бившият определено е черен. Пък авторката надали е художничка, че да слага бяла боя и да го прави в сиви нюанси.

# 32
Мухльото защо сам не си оправя сметките, а някакви негови близки се захващат с това?

# 33
Най-вероятно е под влиянието на родителите, още по-лошо! Ако така по телефона те е зарязъл е искал да избегне по-бързо разговора и обясненията, един нормален мъж би се срещнал с теб и би прекратил като цивилизованите хора отношения. Много ми прилича на мъж, който е видял нещо много странно в теб и му е прищракало, това не оправдава отношението разбира се.

# 34
Че той е бил в чужбина. Че май и от чужбина инструктира наказателната бригада, т.е.родителите. Кога и какво странно да види лично той?

# 35
  • СИ
Мухльото защо сам не си оправя сметките, а някакви негови близки се захващат с това?

Елементарно... Защото е мухльо.

# 36

Чувствам се предадена и наранена, да, но последния път, в който го видях той беше мил и правехме планове за нас. Това е последния ни "жив" контакт, това е и надеждата, че когато се видим, може би ще осъзнае какво е направил.

Глупости на търкалета!
Ако ще ти е по-приятно да мечтаеш, вземи стани писателка Поне ще имаш евентуална полза от цялата тая работа.
Ама да се надяваш, че ще имаш светло бъдеще с човек, който даже не е застанал пред тебе, за да сложи край на връзката ви???
Най-много да получиш втори край, ама тоя път обявен по местната кабелна телевизия....

# 37
Авторке,
Този мъж българин ли е ? Имам предвид етнически ?
Трудно ми е да повярвам, извинявам се....

# 38
  • Варна
.....Според мен, всеки заслужава втори шанс (особено ако го е поискал). ........

Никакъв втори шанс не е поискал бившия, а само пръстена. Супер кокошарско! Как не ти е поискал да му възстановиш парите за цветя и почерпки, не знам. Цяло чудо.

Бих върнала пръстена само и единствено ако е някаква семейна ценност, принадлежала на пра баба му.
Иначе подаръци не се връщат. Ако толкова държиш все пак, нека първо той да ти върне парите за халките. Те все пак са фиксирана сума. Пък после му дай извънземния пръстен, ако искат и мезонет да си купуват с него.

# 39
Скрит текст:
Авторке,
Да, българин. Не е ром.

# 40
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако това е реална ситуация, и съм на мястото на авторката, ще го разнеса из цялата околия какъв е мухльо!

# 41
И него не е поискал. Авторката е получила покана за кафе и само предполага какво ще се случи при срещата.
Ама чудно що не са си направили устата да ù върнат парите за халките - изпили ли са ги?

Да, българин. Не е ром.
А ти българка ли си?

# 42
Скрит текст:
Авторке,
Да, българин. Не е ром.
Аз недоумявам защо вие не сте му върнала пръстена все още ? Някакси е доста унизително да го задържите, след като всичко се е счупило безвъзвратно ?

# 43
  • СИ
Близките му излезнаха с довод, че това е "условен" подарък и по техни думи цената му е над 5хил., но всъщност е около 1500.

Ти... Какво общо имаш с неговите близки? Те какви ти се явяват на тебе към момента?
Както казах: Продаваш пръстена и с парите на почивка. Като се върнеш от почивката се обади да почерпиш кафе. А ако си изхарчила всичките пари, аз ще почерпя. Става ли?

# 44
  • Варна

И да осъзнае, и да се разкая, теб какво те топли ?!?  Всичко ще е до следващия момент, в който родителите му пак му подшушнат нещо. Пък и друга да му е завъртяла главата в чужбина. И краката да ти целува - след дъжд качулка. Почерпи се с нещо хубаво, че си е показал истинското лице преди сватбата и си се отървала без ангажименти!

Общи условия

Активация на акаунт