Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, от както се върнахме от морето са ми супер отекли краката и така цяла седмица, няма сутрин, няма вечер, днес не съм на работа и щъкам вкъщи, движа се и положението е даже по-зле. Надявах се сутрин като стана да са спаднали, но са си същите като вечер. Преди 2-3 седмици правих изследвания кръв и урина, но не мисля че са актуални, тъй като проблема е на лице от началото на седмицата.

# 346
Момичета, от както се върнахме от морето са ми супер отекли краката и така цяла седмица, няма сутрин, няма вечер, днес не съм на работа и щъкам вкъщи, движа се и положението е даже по-зле. Надявах се сутрин като стана да са спаднали, но са си същите като вечер. Преди 2-3 седмици правих изследвания кръв и урина, но не мисля че са актуални, тъй като проблема е на лице от началото на седмицата.

Проверете си кръвното, понякога и от него се подуват краката.

Може и да се е получило от високата температура на морето.

Отделно че вече посредния триместър е почти нормално, все пак сме по няколко килца отгоре.

Пийвай повече течности и се движи повечко, може и да си вдигаш краката за по 4-5мин на стената.

Хариом, ако ти сама не успееш да си помогнеш, няма да се получи нито с бонбони, нито с нещо друго.
Опитай се да не мислиш за прегледа, а за нещо което би ти подействало успокояващо.

Знам че всеки един преглед е вълнуващ, но пък в крайна сметка щом усещаш че от мисълта за прегледа вдигаш кръвно, насочи мислите си към нещо друго.

Хапчетата, също ще имат ефект, ама временен.Така че, всичко е в главата ти(мислите ти) и в твойте ръце.

# 347
Искам да ви споделя как моите откли крака се върнаха в предишния си вид за 5дни... следя фитнес семейство в фейса и те очакват 3то детенце в момента и жената сподели точно за този проблем през бременността, че това е задържана лимфа и с четка с твърд косъм трябва всяка вечер да се изчеткват ръцете и краката..та реших да пробвам и аз още на другия ден си взех четка( от едната страна е пемза а от другата четка- моята) ами помогна ми, даже не можах да повярвам на очите си след 2-3ден резултата е видим! Дано помогна на  някой..

# 348
  • София

Проверете си кръвното, понякога и от него се подуват краката.

Може и да се е получило от високата температура на морето.

Отделно че вече посредния триместър е почти нормално, все пак сме по няколко килца отгоре.

Пийвай повече течности и се движи повечко, може и да си вдигаш краката за по 4-5мин на стената.

Хариом, ако ти сама не успееш да си помогнеш, няма да се получи нито с бонбони, нито с нещо друго.
Опитай се да не мислиш за прегледа, а за нещо което би ти подействало успокояващо.

Знам че всеки един преглед е вълнуващ, но пък в крайна сметка щом усещаш че от мисълта за прегледа вдигаш кръвно, насочи мислите си към нещо друго.

Хапчетата, също ще имат ефект, ама временен.Така че, всичко е в главата ти(мислите ти) и в твойте ръце.
Аз пък вдигам пулса от строенето пред кабинета преди прегледа.... Става ми 160

# 349
  • au bout du monde
Има ли причина да се притеснявате от прегледа? Винаги ли е било така или само сега през бременността?

# 350
Абсолютно винаги от както съм бременна на преглед вдигам кръвно,може и преди да съм вдигала защото ми бие много сърцето,но никой не се е интересувал тогава

# 351
  • au bout du monde
Абсолютно винаги от както съм бременна на преглед вдигам кръвно,може и преди да съм вдигала защото ми бие много сърцето,но никой не се е интересувал тогава
На паник атака ми прилича. Бих се посъветвала с някого или опитай да мислиш за хубави неща, дишай дълбоко. Повтаряй си че няма страшно и всичко е наред, че нищо лошо няма да ти направят.

# 352
Някои хора са просто такива. Аз също съм така просто се притеснявам дали всичко е наред и това оказва влияние върху кръвното. Заради това ми го мерят и след прегледа, когато вече съм се успокоила и съм видяла, че няма място за притеснение.

# 353
Мами, благодаря ви за съветите! Ожадих се на ЛЛ, даде направление за ПСР и за съжаление е положителен, та и аз съм с Ковид. Изписаха ми горе-долу същото, което казахте 💚 Моника, ти кой ден си от Ковид и как го караш? Останалите мами, които го изкараха през бременността - колко време продължи всичко и как следяха бебенцата през това време?

# 354
Мами, благодаря ви за съветите! Ожадих се на ЛЛ, даде направление за ПСР и за съжаление е положителен, та и аз съм с Ковид. Изписаха ми горе-долу същото, което казахте 💚 Моника, ти кой ден си от Ковид и как го караш? Останалите мами, които го изкараха през бременността - колко време продължи всичко и как следяха бебенцата през това време?
Много кофти.. На мен ми е 4ти ден, от втория съм на антибиотик. Все още вечер вдигам температура 37,5, кашлям, нямам апетит, нямам сили, нямам обоняние, чувствам се много изморена постоянно. Иначе ако нещо се наложи свързано с бебето АГ каза да му звъня, ако е вечер направо да отивам в болницата, където ще раждам, предупреждавам, че съм болна, никой няма да ме върне. Консултирай се и ти с АГ все пак, повечето имат вече опит с бременни с ковид.

# 355
Благодаря ви момичета и кардиолога каза,че е паник атака вероятно 🙈 ,ще пробвам някакви неща дано станат..

# 356
Аз изкарах ковид в 4ти месец, но до антибиотик не се стигна, не вдигнах повече от 37.5 и не съм кашляла. Беше ми леко отпаднало първата седмица, хрема и загуба на вкус и обоняние. Пих само авирон и витамини, кръворазреждащи не ми изписаха, т.к. си бия Клексан. Бебчето го видяхме след като изтече карантината.

# 357
  • София
Благодаря ви момичета и кардиолога каза,че е паник атака вероятно 🙈 ,ще пробвам някакви неща дано станат..
Кой кардиолог си посетила?

# 358
Бързо възстановяване ти желая и всичко да е наред ☘🙏❤

# 359
  • София/Севлиево
Бързо оздравяване HeartHug

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 21:29 от Елислава

Общи условия

Активация на акаунт