Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 42 174
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Мети97 УСПЕХ!
И моят корем е доста често на топка, Магнерота нещо не помага

# 466
Мети, честито бебче и вярвам че всичко ще е наред с бебчо и ще си наддаде нормално.

Sunshine202, коментарите ти не са особенно тактични, не е наша работа да поставяме диагнози и да се "натяква" в тази ситуация, че някой не е обърнал внимание, тромбофилии и т.н.
Моето бебче преди седмица и малко беше 1330, нямам високо кръвно даже ми е доста ниско, кръвотока е ок, просто е по- малка.

# 467
Мети,честито бебче! Живии и здрави.Момичета пак ще ви кажа мерете кръвното поне 1 път на ден,аз започнах да си вдигам от 2 седмици умерено.Вчера бях при доц.Карагьозова,за щастие кръвоток плацента вс е ок,но ми каза при кръвно над 140 на 90 да отида в болницата ,особено ако не е моментно,аз го меря всеки ден,защото както при Мети ,ако го задържа високо,ще го извадим.Желая късмет на всички момичета и пухкави бебчета❤❤❤❤😵
Мети,бебко ще е боец 1200 не е малко,така че ще навакса,диша ли самичък,биха ли ти стероидна терапия? В коя седмица си?

# 468
Честито, Мети!
Бързо да наддава бебчо и леко възстановяване на теб!
Важното е, че проблемът е все пак хванат на време.
Прегръдки и от мен!

# 469
Бързо възстановяване! Всичко ще бъде наред, ти ще се оправиш, а бебчето ще бъде здраво и пухкаво!

# 470
Честит да е още един смел борец. Всичко ще бъде наред, само бъди силна и спокойна. Скоро ще се гушкате у дома. 😊

# 471
  • София/Севлиево
Мети, честито бебе.Нека всички трудности са зад гърбът ви и бързо да се възстановите и двамата.
Аз днес пак бях на тонове, това човече не се спря,по едно време 180+ отчете апарата.При разчитането лекарката каза, че всичко е наред,но ме пита как ще раждам.Казах и секцио и изредих част от причините.Тя каза, че добре съм го решила, ендото после също.А най-хубавото,че се договорих и с доктор Вецев за раждане между 27.09 и 1.10,като той се съгласи само ако бебо е готов.Аз сигурна, че ще е.Целта е бебе 3 кг и овладяване на ГД на мама,заради който от днес съм на инсулин.И пак ми измериха кръвното 125 /79, а около час преди това у дома бе 100/60.

# 472
  • София
Тея хормони ми разказват играта
Снощи от най малкото ми се плачеше
ММ усети и вика,, де бре по спокойно и аз отидох от др страна на къщата и естествено се е до сетил и ме остави за 10 мин сама
И детето ми, което е на 4г вика,, мамо сега по добре ли си "
И колкото повече времето наближава, Толкова повече ме е страх от контракцийте

# 473
125 за високо кръвно ли се смята? Моето винаги е 120 или 125 на 60 и доктора казва, че всичко си е наред. Попринцип ако не пия кафе е по-ниско и започва главоболие.

# 474
Мети, честито бебче. Да е много здраво и борбено и да наддава бързо. На теб бързо възстановяване. Вярвам, че всичко  с вас ще е наред.
И аз, като Хариом, ви повтарям да си мерите кръвното веднъж на ден и да не се колебайте до звънете на АГ-то или да отидете в болница, ако има проблем.

# 475
Мети, честито бебче! Мисли само положително ! Всичко ще бъде наред! Пожелавам да е много здраво и бързо да наддаде , а на теб много сили и бързо възстановяване!

# 476
  • Bарна, морето, сините вълни
Мечти, честито бебче! ♥️ Важно е, че е имало навременна реакция, всичко ще бъде наред !

Моето бебе също върви едричко, днес бях на преглед 35+4г.с. 3,200кг. То, ако се задържи до термин ще вземе да стане 4 кила.😃

# 477
  • София/Севлиево
125 за високо кръвно ли се смята? Моето винаги е 120 или 125 на 60 и доктора казва, че всичко си е наред. Попринцип ако не пия кафе е по-ниско и започва главоболие.
За хора с нормално кръвно 90/60 май идва малко височко.Важното е да не се вдига повече, че миналия път и прееклампсия развих ,за мой късмет в деня на раждането...

# 478
Мети, честито бебче, ще се справите и скоро ще сте у дома да се гушкате!
Аз искам да попитам ако е удобно някакви симптоми имаше ли за високото кръвно?
Аз напоследък го меря височко, за отеклите крака докторката ме прати на изследвания и чакам да излязат, до тук от нещата, които са излезли, хемоглобина ми е паднал на 113.. Чакам останалите резултати и ще й пращам да каже какво ще правим.
Какво представлява прееклампсията и мога ли да разбера дали съм я развила?
Нещо започнах да се шашкам, до сега нямах никакви проблеми и накрая почвам да се вкарвам във филма...

# 479
Meti ,честито юначе!
Да бъде здрав, силен и борбен!
Всичко ще бъде наред, вярвам! 🍀💙

Общи условия

Активация на акаунт