Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 42 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро!
Има ли дами с отрицателен RH? Говорили ли сте с вашия АГ вече каква ще е процедурата при раждането за вас и за бебчето? Ние до сега само изследвания за антитела пускахме.

Тепърва на следващия преглед ще питам и при самото раждане каква е практиката в моята болница....
Аз. Ако е първа бременност просто слагат инжекция с АнтиД имуноглобулин до 72 часа след раждането. Ако не е първо и няма конфликт - също. Ако има - се изследва бебето за анемия и ако има нещо се прави трансфузия. Но щом до сега нищо не сте коментирали, значи няма.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 10:30 от mamaAnna

# 451
И аз съм с отрицателен резус фактор. Ще коментираме като наближи предполагам, но аз имам бита инжекция след мисед.

# 452
И аз съм с отрицателен резус фактор. Ще коментираме като наближи предполагам, но аз имам бита инжекция след мисед.

Аз също съм RH-, пускахме изследвания за антитела, и двата разултата бяха отрицателни, но аз също имам поставена Анти Д след мисед, но все пак ще питам, пък и те това лекарите си го следят, предполагам.

# 453
Здравейте момичета, пиша ви от родилно отделение. Налижи се спешно секцио. Бебчо е 1 кг и 200 гр и е в Кувьоз в Пазаарджик.

# 454
Здравейте момичета, пиша ви от родилно отделение. Налижи се спешно секцио. Бебчо е 1 кг и 200 гр и е в Кувьоз в Пазаарджик.

А всичко наред ли и, това е най-важното.Стискам паци всичко да се развива нормално.

А Каква е причината да спешно секцио? Ти нали си вече 8-9месец, как така е 1.200кг!?

# 455
Леле Мети🤗🙏 , дано ти и бебчо сте добре

# 456
  • до най-прекрасния мъж
Кураж, дано всичко с вас е добре.

# 457
Вдигнах високо кръвно и не можаха да го свалят. Толкова е за съжаление. За в момента вс е нормално, молете се бебчо да наддава и да бъде добре. Пазете се

# 458
  • омъжена
Честито бебе  meti! Бързо да се оправите.
Аз бях на преглед Бебко е 2600 кг Пухчото ми,тоновете са добри,но ми каза,че има един път увита пъпна връв моля се всичко да е наред и да ми е здравичко да издържи още 23-24дена.🙏🙏🙏💙💙 Насрочихме дата за секцио.💙💙💙😍

# 459
Вдигнах високо кръвно и не можаха да го свалят. Толкова е за съжаление. За в момента вс е нормално, молете се бебчо да наддава и да бъде добре. Пазете се

Изглежда проблема е бил налице доста отдавна, но не е бил открит.Няма как бебчето да е останало 1.2
Така мисля, защото при високо кръвно се нарушава захранването от плацентата, както кръвоснабдяването и кислорода.Тоест това си е чиста тромбофилия

Но това няма значение, важното е че сте успяли да реагирате веднага и сте овладяли положението.
Стискам палци за теб и бебчето🙏

# 460
Meti97 Честито, бебче! Дано всичко да е наред, бързо да се възстановите и скоро да се гушкате ❤

# 461
Meti97

Да ви е живо и здраво бебончето! Бързо да наддава и скоро да се гушкате удома!

А ти как си сега след секциото?
Бързо възстановяване, както физически, така и психически! Сигурна съм, че шокът е бил голям. Важното е, че всичко е вече под контрол!

Дадоха ли ти да го видиш вече?

# 462
Meti97 вярвам, че всичко ще е наред!! Само бъди силна ❤

# 463
Мети97,  всички момичета стискаме палци ти и бебчо да сте добре.
Вчера и аз бях на преглед,  бебчо е над 3кг, както каза АГ ох, машала 😁 35 г.с. Обаче си имам контракции и взех и аз да се паникьосвам вече, почнах да си оправям багажа, моля се да издържим до датата на секциото. Притеснявам се, че съм в Кърджали,  а ще раждам в Асеновград. Колкото повече наближава ми става едно притеснено. А сега като чета, че имаме мами родили , ми става ревливо😟

# 464
Сутринта го видях и вече не съм. Все едно сънувам още не мога да го асимилирам. Много се страхувам. Лежа, в общи линии се чуствам нормално

Общи условия

Активация на акаунт