Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 42 062
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте от нас! Видях бебчо днес, много е малък. Има пневмония и са го включили на апаратно дишане, за да не му взимат всички сили. Резултатите от изследванкята са добри, но ми казаха, че са му сложили сърфактант, който тялото му не приемал, вероятно заради инфекцията. Докторката каза, че на цвят е добре. На мен ми стана лошо като чух всичко и не издържах повече от 3-4 Мин там. Всичко ми се случва като на някакъв филм. Само се моля да го стабилизират. Колкото време е необходимо, толкова. Четох, че пневмонията е често срещано усложнение при недоносени деца. Не, че ми е някакво успокоение това, но гледам да се хвана за всичко, което да ми носи някаква надежда.

# 106
Water-nymph, всички стискаме палци малкият герой да се стабилизира по-бързичко, да си отдъхнеш най-накрая и да се приберете вкъщи да се гледкате. Още малко време си давай кураж, мисли само положително и всичко ще се нареди.

# 107
  • до най-прекрасния мъж
Water, не се притеснявай, в добри ръце сте. Ще мине и това, Румен ще се пребори. Често срещано е да преболедуват, да, но малките се справят чудесно.
Прегръдки и виртуални целувки и на двамата. Не губи вяра, всичко ще се нареди. HugKissing HeartFlowers Hibiscus

# 108
Не съм запозната с пневмонията . Но  в датската  октомврийска група  много рано започнаха да раждат , и почти всяка седмица има бебе . Имаше едно 1.200кг  , те датчанките им качват снимки , сега е 2500 кг и си е направо човеченце . И мноого други са така ,  онзи ден едно се беше родило 1.300 в 31 седмица също. 
Ще се стабилизира и твоето момченце, ще започне да трупа килца . Ето давам ти и един пример на Гери Малкоданска нейното момченце се беше родило в 27 гс -виж го сега какво голямо момче е.
Всичко ще се нареди Heart  бъди много силна Heart

# 109
Не знам защо толкова често се случва. На едната жена, която роди деня преди мен и то 33г.с , днес и оперираха бебето. Дано се оправят всички. Иначе исках да си го снимам, но не са позволени телефони вътре в стаята.

# 110
Здравейте,цял следобяд повръщам ,явно ме е хванал вируса с повръщане и разстройство.

АГ не отговаря

Според вас прием на деган удачен ли е в момента? Просто  трябва да спра да пъвръщам,защото вече се обезводних и много ме боли корема от напъните.

Благодаря!

# 111
  • София
Здравейте,цял следобяд повръщам ,явно ме е хванал вируса с повръщане и разстройство.

АГ не отговаря

Според вас прием на деган удачен ли е в момента? Просто  трябва да спра да пъвръщам,защото вече се обезводних и много ме боли корема от напъните.

Благодаря!
По скоро виж спешен кабинет някъде или поне с личния лекар по телефона да се чуеш. Или Healee. Thinking

# 112
cherri, не се притеснявай. Малката ми е родена секцио заради пъпната връв и влошени тонове. Всичко си и беше наред, извадиха я навреме и не е имала следеодилно лечение. Стискам палци ☺️
За деган, знам че не е много ок. По-скоро друг медикамент, ако аг не отговаря, потърси личен лекар или прати някой в аптеката да направи консултация с фармацевт. Аз и друг път съм го писала, детето го вдигам с един гаден на вкус коктейл, но много помага.
1 система рингер 500мл
20/30 мл. Натриев цитрат
2 ампули витамин Ц от 5мл
Това се пие на глътки и за 2 часа трябва да се изпие цялото количество. На тях им слагам и ампула деган вътре, но за него трябва да си питаш. Бързо оздравяване 🙏

# 113
water,а казаха л ти инфекциятя къде е била в микробиологиятя или в урината и каква е ,защото мен Аг ми казва,че продължителна нелекувана инфекция е опасна,тоест може да не е от морето❤
Важното е Румен да е здрав всичко друго се оправя!🥰

# 114
water,а казаха л ти инфекциятя къде е била в микробиологиятя или в урината и каква е ,защото мен Аг ми казва,че продължителна нелекувана инфекция е опасна,тоест може да не е от морето❤
Важното е Румен да е здрав всичко друго се оправя!🥰

На мен ми откриха кандида, а до колкото разбрах от на бебчо изследванията всичко е наред. Ей сега казаха, че се е успокоил от сърфактанта и със сигурност не е влошен. 🙏🏻🥰
Явно наистина е рака с тези инфекции. Само едно леко засърбяване до страшни неща може да доведе.
Още малко остана на всички. Пазете се и всичко ще бъде наред!

# 115
water, стискаме палци на малкия герой да пребори по-бързо всичко и да се прибере с мама вкъщи 🙏
И аз вчера ви мислих и четох, че всяка нелекувана инфекция може да стане страшна 🙄 Важно е, че бебето не е засегнато 🍀

# 116
Мале една кандида какво прави.....
По този повод на вас всеки месец ли ви пускат МБ,мен ми взеха преди 2 седмици де ама сега май пак с влизане в 9тия месец

# 117
Мале една кандида какво прави.....
По този повод на вас всеки месец ли ви пускат МБ,мен ми взеха преди 2 седмици де ама сега май пак с влизане в 9тия месец

При прием в болницата за раждане задължително се прави, или поне след 36гс. и ако има инфекция се пуска венозен Аб преди самото раждане, така че не се безспокойте.
Вече превантивно ако някоя желая може да си пуска, никой лекар сам не предлага

# 118
Аз да питам, до сега в урината не съм имала слуз,  но в резултата ми пише слуз, като наличие колко не знам. Четох , че било нормално в началото и в края на бременността,  че организма се подготвял за предстоящото раждане и аз взех, че се филмирах сега, с тези чести контракции,  нещо ми е неудобно да му пиша на АГ -то

# 119
Момичета, тези които пият антибиотик, пробиотик приемате ли?

Аз пия всеки път иначе после съм с гъбички 👌
Връщам се от АГ - поредна микробиология, поредната бактерия и третия поред антибиотик. 🤦‍♀️ питах я за пробиотих, каза ми задължително с антибиотика пробиотик с б комплекс, например Линекс, но аз си имам Пробиен Б комплекс на Фортекс от преди и ще пия него.
Water, самата аз съм родена в началото на 8ми месец 2 кг и силно вярвам, че Румен ще е добре и ще стане голям мъж. Стискам палци скоро да сте си вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт