Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 244
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Честито бебче в групата!
water nymph, честито малък мъж! Да расте здрав и все така борбен!

Без да съм човек, който се интересува от хороскопи и нумерология, бих искала да попитам тези, които ще са секцио и планират датата, дали сте се интересували и съобразили датата на раждане с планети, асценденти и т.н.

# 151
rochi, аз не. Никога не съм се интересувала от хороскопи и нумерология, макар че често се намира някой да ме пита каква зодия съм и да ми обяснява каква съм, защото съм била тази зодия... Абсолютно нелепо ми е.
Датата избрахме лесно между петте, които ни предложи АГ, т. к. между тях има дата на близък починал има и дата на роден, та лесно отхвърлихме възможностите.

# 152
Честито бебче в групата!
water nymph, честито малък мъж! Да расте здрав и все така борбен!

Без да съм човек, който се интересува от хороскопи и нумерология, бих искала да попитам тези, които ще са секцио и планират датата, дали сте се интересували и съобразили датата на раждане с планети, асценденти и т.н.
Не съм, просто сънувах тази дата, но дали ще стигна до там не се знае.
Моника08 бързо оздравяване

# 153
  • au bout du monde
Да, аз съм с болките.

Monika08, бързо оздравяване. Повече плодове и витамини, но сигурно това го знаеш.
Изписаха ми един куп витамини.. Иначе апетит нямам никакъв, хапнах 5 хапки на закуска и въобще не ми се яде. Ти ли беше с болките в таза, забравих да питам АГ за нещо, което да ги облекчава..

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 16:41 от La Libellule

# 154
  • омъжена
Аз за сватбата бях се съветвала с нумеролог,но сега и за ражданията не,когато бебето си е готово,а в случая ще съм секцио и ми се иска на дата на малката ми дъщеря само месеца ще е различен,АГ което ме следи ми каза преди няколко дни точно тази дата и съм много щастлива,ще видим и Вецев как мисли. Днес бях на битката на фантастиКо с гладиатори все едно. Мятат чанти ,хвърлят се за тоалетна хартия 😄😄😄екшън голям . Децата ги пуснах играха боулинг и др игри. Вчера битката на Троя пред Кауфланд я пропуснах ,но Фантастико си ми е любимия магазин още от София 22год си бях свикнала с него и сега като има и тук вече нищо не ми липсва,скоро и кино...какво да кажа Софиянци вече се изнасят тук

# 155
  • София/Севлиево
Моника,бързо оздравяване.
Аз питах една позната астроложка ,тя ми каза 1 или 10 октомври и да не е 6-ти, защото ще излезе женкар (тя смята по р.д.на мен и ММ).Ама докторът иска 8 или 9 октомври (аз 9-ти отказах, защото е събота,а пък събота е ден за покойниците ,нашият поп не жени и не кръщава в този ден и от него го знам това).Ще настоявам за 1.10 ако бебо продължава да върви голям.
Днес бях на първи тонове,акушерката ми каза,че е раничко,но аз ѝ каза ,че ме праща лекарят от късната ФМ и тъй.Засега всичко е наред,само дето за пръв път ми измериха кръвно 120/80, досега повече от 100/60 не ми е ставало.От вчера меря и КЗ с глюкомер по 6 пъти на ден-преди и след основните хранения.Обаче май ще ми включат и инсулин,защото тази сутрин бе 6 на гладно.Надявам се диетата да помогне и до понеделник да падне под 5,но силно ме съмнява.Иначе вчера преди обяд и вечеря бе даже много ниска-все около 3...
Мен ММ не ми дава да припаря до нито един хранителен магазин, особено до кварталното Фантастико,което е много малко и винаги има хора.Само през ебаг пазаря,обаче не е същото като не може да си избера зеленчуците...Хубавото на цялата Ковид ситуация е,че от днес до края на извънредната ситуация ще сме си пак всички заедно в къщи(най-накрая му позволиха да остане хоум офис за целия период).Днес стават 14 години от сватбата ни и 17 от съвместното ни съжителство.А всякаш бе вчера...
Бъдете здрави и се пазете.И с по-малко неразположения от бременността.

# 156
  • София
Ели, Честита годишнина! Heart
Пожелавам ви още много дълги години на любов, разбирателство и семейно щастие! Heart

# 157
La Libellule, казаха ли ти нещо на теб за тези болки. Въпреки, че при мен днес са може би една идея по-поносими.

Колкото до астрология и нумерология, донякъде си имам мои предубеждения и вярвам на някои неща, мм пък тотално ги отхвърля😀 Баткото ни избра да се роди на много хубава дата.. 08.08.16. Надявам се сега пак да родя нормално и бебето да си избере също хубава дата. Не си представям някак си аз да избирам. Иначе пък майка ми е на 01.10, надявам се да не е точно на нейния рожден ден😀

# 158
Monika08, бързо оздравяване! Имаш ли идея къде може да си се заразила?
Елислава, честита годишнина, бъдете много щастливи!

Относно астрология и нумерология, никога не съм се интересувала от това и изобщо не вярвам в такива неща. Аз съм по-скоро science geek в това отношение. Но все пак оставих АГ да предложи дата за секциото, когато го обсъждахме и се съгласих на първото ѝ предложение. Не исках аз да избирам датата, поне малко исках да бъде оставено на съдбата един вид Simple Smile

Момичета, вие имате ли сутиени за кърмене? Аз се чудя сега ли да се купя или по-натам? Нямам идея и какъв размер трябва, нещо не се ориентирам на H & M с размерите, защото си харесах тип бюстиета.

И още един въпрос - някой ходил ли е на консултация с алерголог преди секцио? Какво представлява този преглед, колко време отнема горе долу?

# 159
Чери, аз купих един сутиен от Лидъл, ама понеже съм много умна, взех си номера дето си нося, ми той скоро ще ми е малък, та аз малко по-натам Simple Smile и ако имате съвети колко по-голям да е от което нося обичайно Simple Smile

На алерголог ходих наскоро по друг повод, но понеже се видя че съм бременна ми каза да ида и преди секциото с направление. При мен поне протече така, говорих с доктора, после ми сложиха ми панела за изследване - капят капка и те одраскват, като има и две контролни проби - положителна и отрицателна. Чаках колкото ми казаха - май 20 минути, отчитат ми каква е реакцията и пак говорих с доктора.

Ели Flowers Hibiscus

# 160
Моника, бързо възстановяване! И аз минах през Ковид по Великден. За щастие не се влоших и минах само с Авирон Рапид и витамини. За сметка на това сега пия 3ти антибиотик, заради инфекции. Но не се притеснявай, сега бебчетата са по-големи, развити и защитени. Аз от самото начало на бременността съм си вкъщи, мн ме беше страх от ковид, не се виждах с никой, но приятелят ми ходи на работа и така първо се разболя той, докато се усетим и аз. За съжаление, колкото и да се пазим, нищо не се знае. Бързо възстановяване! Дано всички сме здрави, малко остана.
Колкото до нумерология, изобщо не вярвам, и аз ще съм с планирано секцио, но няма да съобразявам датата с нищо.

# 161
Получих поръчаното спално чувалче от Angel Baby и много ми хареса, но ми се струва тъничко.
Поръчах чувалче "Есен-пролет", което е 1 тог и е за стайна температура 22-25°С. Според ММ точно това е температурата вкъщи, но сега започнах да се притеснявам дали не е тъничко.
В никакъв случай не искам да навличам или прегрявам бебето.
Вие колко тога спално чувалче ще използвате?

# 162
  • София/Севлиево
На едното ми чувалче пише 2,5 тог или около 20-22 градуса.То на 22 се спи най-добре.Другото не съм го разопаковала засега.

Ето го заедно със зимния комплект за количка.
Това е другото, заедно с най-пухкавото одеало на света (чак се влюбих в него)

# 163
Аз от нумерология и астрология въобще не се интересувам. Вярвам в Бог и си гледам църковния календар.
При голямото дете като стана ясно, че ще е секцио още име нямахме. Избрах най-късно предложената ми дата, колкото по-дълго в корема на мама, толкова по-добре. Тя се падна и на празник и така си кръстих дъщеричката. Сега ми се ще пак нещо такова, пак нямаме име, само идеи, ще видим.
Божа работа е как ще дойдеш на тоя свят, дали ще дойдеш и как ще си отидеш...

# 164
Моника, бързо и безпроблемно възстановяване!
За нумерология не се бях сещала, но ако имам право на избор бих си избрала да е нечетна дата, повече ми харесват Simple Smile
Сутиен си купих от H&M точно - моя си номер с един размер по-голяма чашка, но малко ми стяга вече, а като стегне там и ме заболява отдолу, главата на беба е там някъде и се натискат със стомах ли, с черен дроб ли... . Взех едни като удължители за обиколката и си ги нагласих за сега, а после няма да има какво да натиска и предполагам ще е ок.
Чувалче купих на пипане - една идея е по-тъничко от нашата завивка с идеята, че е от двете страни и аз спя почти гола, а беба ще е облечена все пак.

Общи условия

Активация на акаунт