Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Получих поръчаното спално чувалче от Angel Baby и много ми хареса, но ми се струва тъничко.
Поръчах чувалче "Есен-пролет", което е 1 тог и е за стайна температура 22-25°С. Според ММ точно това е температурата вкъщи, но сега започнах да се притеснявам дали не е тъничко.
В никакъв случай не искам да навличам или прегрявам бебето.
Вие колко тога спално чувалче ще използвате?
Каката тази зима спа само с 1tog, но в стаята й под 23-24 градуса не пада. Отдолу само с боди дълъг ръкав (и чорапи).
Имаме и едно зимно, но май съм го ползвала само на почивка или чуждо място.
Ако ти се струва тънко, може с един ромпър вместо боди. Би трябвало да е достатъчно. Blush

# 166
Аз също купих от Angel Baby, много се чудех колко дебело трябва да е, защото ние обичаме топличко, но всъщност не знам зимата на каква температура спим.
Затова избрах да взема едно есенно и едно зимно 2.5 тог чувалче. Реално мисля че двете са взаимозаменяеми в зависимост от дрешките, които слагам отдолу. Поне от таблиците така се ориентирам.

# 167
  • омъжена
Защо ми изчезват публикациите. Какво става? Кой ми ги маха....Яренце знаеш ли нещо? Бях писала на Моника бързо оздравяване и да се храни защото това е най важното да не спира на сила ако трябва. И витамините ,който помагат с тях се оправи майка ми и с антибьотик де са Вит Д, Вит А,Вит Е, цинк,селен

# 168
  • София
sunshine1992, не знам на какъв принцип се трие- дали само и единствено по преценка на модератор или задължително трябва да има докладване.

Съветвам те да питаш модератор.

# 169
Майка ми много разбира от нумерология и не само за термина ами сега и за имената се допитвам до нея , кое е вибрацията на името , какво значи. На големия ми син е не помня какво беше ама значи , бързина ,движение и верно си е такъв не се спиирааа . Сега ще търся спокойсвие Joy

# 170
Аз също поръчах от Angel и си взех едно пролетно-есенно демек 1 тог и едно зимно 2.5 тог, размери 0-6, като мисля в началото да е с 1 тог, защото не е толкова студено. Аз се чудех дали в тези чувалчета можеш да пъхнеш ръчичките на бебенцето, нещо като повиване да се получи?

# 171
Момичета, знам че го коментирахте скоро, ама на мен сега ми е на дневен ред, препоръчайте комплект за изписване, да не е от 24 части и да не е прекалено шарен и кичозен. Една мама беше дала линк за нещо подобно, но е назад по темите.

# 172
За повиване Angel baby имат специални чувалчета от 0-3 месеца се водят.Но се повива само първите седмици не до 3 месеца.Те имат опция да се ползват като обикновени чувалчета(разкопчават се едни копченца) или с функцията повиване.
А в нормалните си чувалчета, не бива да се пъхат ръчичките.В момента на сайта им тези за повиването са само в пролетен вариант.Аз не мога да реша с каква дебелина да взема, понеже в нас и през нощта не пада под 22 градуса.Но им писах да ги питам за зимни и казаха, че до Октомври ще пуснат и такива.
Моя комплект за изписване е от Angel baby пак.
Има гащеризон , дълго боди, шапчица, ръкавички, лигавник и дебела пелена.Според мен нищо излишно.

# 173
И аз чакам да пуснат в angel baby есенни, мисля да взема едно 0-3 месеца точно от тези за повиването, за след това имам от баткото едно, което е 3-6мес и е по-плътно. Компелктите им за изписване и аз им хвърлиха око, но още не съм решила на 100%дали ще взема от тях.

# 174
  • София
Азалия, и аз с две ръце препоръчвам комплектите за изписване на Angel baby. Аз не мога да реша между 3 техни. Даже не се двоумя, триумя се. Grinning

Goldfinch, ти какъв взе? Есенен или зимен?
Не че онлайн мога да разбера, но колко е дебела пелената?
Каката беше с летен комплект и не мисля, че беше прекалено тънка... Та, много се чудя каква е разликата с есенна и зимна.

# 175
Яренце, зимен е моят.Бодито и гащеризона са си с нормална дебелина.Пелената е дебела като одеяло.Освен външния слой, вътре има нещо меко като в олекотена завивка.И аз не знам как да ти го обясня 😂Но със сигурност тази е по-плътна от вариантите за другите сезони.Ако нещо се колебаеш им звънни на телефона и ще ти обяснят.Аз им писах имейл, че не ми се звънеше един петък следобед и ми отговориха на следващия ден в събота.

# 176
  • София
Да, да, много са точни. И във фейсбук отговарят бързо.
Но то без да пипнеш, наистина е необяснимо. Grinning

Все пак май ще поръчам зимен. Ако е толкова много топло, ще си сложа мое боди с къс ръкав и едно чисто бяло одеялце.
Да не говорим, че цялото нещо ще е за половин час. Grinning

# 177
  • au bout du monde
На Angel baby имам зимния чувал. Ползвахме го от ноември някъде. Спеше с цял ромпър, градусите в спалнята бяха около 20-21.

Viala, и аз гледам тези вибрации на името. Първото име го избрах така и беше доста трудно да има от 3те вибрации и да е в хармония с рождената дата😁 Сега ми е още по-трудно.

Monika08, парацетамол да пия, ама не помага. Може да пробваш леки упражнения.

# 178
Ох, за чувалчетата имам голяма чуденка. Дали има някоя мама с опит? Вкъщи винаги е 25+ градуса, дори към 27-28. Пробвам да го направя по-хладно, но и аз и ММ веднага се разболяваме и започваме да кихаме. Четох, че бебка не трябва да спи на повече от 22 градуса и супер много се притесних. Може ли да държим малко по-топло, а тя да е в лятно чувалче или само с боди? Има ли начин ние да свикнем по-лесно на по-хладно?

# 179
cherry_blossom
happy378

Може ли да споделите зимното чувалче дали е значително по дебело/плътно от есенното, за което благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт