Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 471
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Мина моя последен преглед при следящата Аг ...даде ми документите за постъпване и още в понеделник ще ме прегледа док от Благоевград да се уговорим за секциото,според моята Аг трябва възможно най-бързо, защото малката наддава доста бързо на кг и на видеозон излезе 2.900гр а кръвното ми е 150/80 започнах да пия допегид... много се притеснявам, направо място не си намирам..багажа ми е готов, бебешката стая също, НО страха ми е водещ за момента 🥺

# 256
Мина моя последен преглед при следящата Аг ...даде ми документите за постъпване и още в понеделник ще ме прегледа док от Благоевград да се уговорим за секциото,според моята Аг трябва възможно най-бързо, защото малката наддава доста бързо на кг и на видеозон излезе 2.900гр а кръвното ми е 150/80 започнах да пия допегид... много се притеснявам, направо място не си намирам..багажа ми е готов, бебешката стая също, НО страха ми е водещ за момента 🥺

Страха в момента е най-лошия враг, колкото повече се страхуваш, толкова по зле както за теб, така и за бебчето.

Може би ако спреш да се страхуваш и притесняваш, кръвното ще ти се нормализира.

Мисли си само позитивни неща, малко остана🍀

# 257
мамаСофи, не се страхувай. Мисли позитивно, всичко в крайна сметка е за добро ☺️ Аз минах през спешно секцио, но мен дори не ме пуснаха да се преоблека или багаж да взема. Дори нямах време да се притесня, но док като обясни, че така е най-добре и безопасно, се поуспокоих. Мисълта ми е, вече дори не помня с подробности, тези неприятни емоции минават бързо. Остава едно хубаво детенце да му се радваш 😊 Всичко ще е наред 🙏

# 258
  • София/Севлиево
Мама Софи, всичко ще е наред ❤️
Май вече доста момичета има ,които всеки момент ще влязат в 9-ти.Бог с нас ❤️
Багажа мисля в малък куфар с колелца.Струва ми се удобен за дърпане,дори и след секцио.Но нищо не съм подготвила за него.
На последните изследвания и в моята урина имаше левкоцити,но не беше първата и я давах в лабораторията та не вярвам много на достоверността ѝ.

# 259
Аз смятам като ходя до аптека да си купя стерилни марли и спирт за пъпчето, да си взема и от тези травел кит-крем за лице, душ гел и тн, за да ги ползвам в болницата. Взела съм си мека и сгъваема пътна чанта, която после да мога да изпера. Все пак ще я нося от болница 🙄 Общо взето ако се налага да върна нещо да мога да го изпера или имия 😂 Монк си е Монк 😂
На всичко, които влизате вече в 9тия стискам палци. Пухкави и здрави бебета 🙏 Аз изпращам учениците на 15.09 и тогава официално влизам в девети ☺️

# 260
ima-mina, аз също съм в Селена. При Ставреви съм, но таткото спря да практикува преди месец, засега временно. И останах само при Даниел. Винаги, дори преди отпуската си, ми е казвал, каквото има, по което и време на денонощието и да е, да му звъня. Налагало се е само един път, бях в 7 г.с. и лежах за задържане. Тогава той ме преглеждаше всеки ден, а бях пациент само на баща му по онова време. Не вдигна, но след 10 мин ми върна обаждане, нищо, че не беше в болницата и изчерпателно отговори на всичките ми въпроси. Извика ме в събота да ме прегледа и отново ми каза, ако има нещо, да му се обадя. Тогава реших до се запиша при него по ЗК и не съжалявам. Обяснява, обръща внимание, преглежда обстойно. Сега ходя през две седмици при него, че така ми идваше графика, когато ходех и при двамата. За момента съм доволна.
Той е прекрасен специалист и човек !

# 261
  • Казанлък(Бургас)
water_nymph, нека Румен бързо да наддава и в най-кратък срок да си го вземеш у дома.
Мама Софи , мисли положително и изгони тревогата.

Резултата от стерилната ми урина излезе. Има изолирана бактерия - serratia marcescens. Отне ми цял ден, за да се свържа с навлюдаващия АГ. 😡 И си признавам - изнервих се. Изписа ми "Зинат" 500 mg. Дано всичко бъде наред с бебчо.
До края на седмицата сме в Бургас - Созопол. От понеделник съм решила сериозно да се захвана с къщата. Още половината ни багаж е по кашони. Трябва да извадя и намеря място на всичко, и на бебчо да сортирам дрехите по възраст, да ги изпера и изгладя (обичам да гладя) и да му направя негово местенце. 🤩 Дала съм си срок до 14 септември. На 15 септември да изпратя учениците, за които още нищо не съм купила. То и с тази пандемия дали изобщо ще влязат в сградата на училището?! След това смятам да го ударя на релакс.

# 262
Момичета някоя от вас с първо раждане - секцио? Аз се чудя как да кажа на следящия ме Аг, че си искам секцио, без да се налага🙂🙂🙂

# 263
Ние въобще не коментираме степента плацента .
Мама Софи аз също вдигах кръвно. Бях на кардиолог и се оказа, че е нещо инцидентно. Тогава се бях притеснила за раждането, че ще е секцио и той ми обясни, че вероятно точно от притеснение вдигам. И се опитвам да мисля само положително. Нямам проблеми в момента.АГ ми беше изписал допегит, но кардиолога каза да не пия.
С ученичката съм напълно готова, но с бебето не. Тепърва ще му освобождавам място.
Днес бях при личната и взех едно направление за алерголог.

# 264
Момичета някоя от вас с първо раждане - секцио? Аз се чудя как да кажа на следящия ме Аг, че си искам секцио, без да се налага🙂🙂🙂

Първото ми беше нормално с епидурална,второто секцио по медицински причини.Сега се очертава пак секцио,а колкото повече наближава,толкова повече ми се иска да е нормално

# 265
  • София
От чисто любопитство- защо искаш секцио без да се налага?
(Не искам да обръщам темата за/против, просто питам. Blush)

Иначе, просто му кажи в прав текст. Знам ли..

# 266
  • София
А защо искаш секцио?!

# 267
От чисто любопитство- защо искаш секцио без да се налага?
(Не искам да обръщам темата за/против, просто питам. Blush)

Иначе, просто му кажи в прав текст. Знам ли..

Все още е твърде рано, в началото на 8 месец съм. Просто така го усещам за в момента. Все пак няма да избързвам, каквото сабя покаже.

# 268
  • au bout du monde
За багажа е мн удобно куфар с колелца, особено за тези със секцио. Моят е с 2 разделения едното за мен другото за бебето и мн лесно се откриват нещата.

# 269
Съжалявам ако темата се е коментирала, но какво и по колко трябва да има в багажа за родилното. Все още нямам списък от болницата, но ми е любопитно майките с опит какво и по колко са взели. Например нощници всеки ден ли сменяте по време на престоя?

Общи условия

Активация на акаунт