Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 301
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Как да не се повторя?! 🤩💗😍

# 151
Благодаря!
Половин милион за по-малко от 30 минути.
Diamand_007

Ханде на стори

# 152
  • София
Ах тази Ханде, как ни преметна всички. И журналисти и фенове. Обеща ни, че ще ходи на почивка със сестра си и Мави, а тя се е усамотила с Керемчик на такова прекрасно, райско място.
Керем също качи в сторито си тези прекрасни преплетени ръце. Това момче, покрай Ханде, претърпя невероятна промяна. От леко провокативният Керем, когато беше във връзка със Серенай, се превърна в един толкова романтичен мъж. Забрави и любимата си думичка дори. От желанието да демонстрира връзката си с дадена жена, сега предпочита да си я изживява лично. Да бъде някъде в Рая, само с неговата Бамби.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:22 от БлагаВест

# 153
Анил със сина на Сарп

и Керем влезе в тренда Wink
#KeremBürsin
113К
#bebekbolat
373К

# 154

Микеланджело много обича да изобразява гола човешка природа. В същото време той дава явно предпочитание на красотата на мъжкото тяло. Американски писател Ървинг Стоун, който написа прекрасен биографичен роман за Микеланджело, поставя следните думи в устата си: „Вярвам, че цялата красота, цялата телесна сила се съдържа в един мъж. Погледнете го, когато е в движение, когато скача, бори се, хвърля копие, оре, натоварва: всички мускули, всички стави, които поемат напрежение и тежест, са разпределени с него с изключителна пропорционалност. Що се отнася до жената, според мен тя може да бъде красива и вълнуваща само в състояние на абсолютен мир. "
Май, се издигнахме в облаците ...

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:25 от Yassy_N

# 155
Анил със сина на Сарп

и Керем влезе в тренда Wink
#KeremBürsin
113К
#bebekbolat
373К
Аййй, разтапящо е! 💗😍

# 156
  • София
Замислех се сега, какво ще прави Керем след като изпие виното, което е сервирала Ханде. Дали ще се разхвърля без бельо, както прави обикновено. И дали няма да реши да нощува край басейна. Представям си, голяма романтика предстои.   

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 09:40 от БлагаВест

# 157
Wink

Микеланджело много обича да изобразява гола човешка природа. В същото време той дада явно предпочитание на красотата на мъжкото тяло. Американски писател Ървинг Стоун, който написа прекрасен биографичен роман за Микеланджело, поставя следните думи в устата си: „Вярвам, че цялата красота, цялата телесна сила се съдържа в един мъж. Погледнете го, когато е в движение, когато скача, бори се, хвърля копие, оре, натоварва: всички мускули, всички стави, които поемат напрежение и тежест, са разпределени с него с изключителна пропорционалност. Що се отнася до жената, според мен тя може да бъде красива и вълнуваща само в състояние на абсолютен мир. "
Май, се издигнахме в облаците ...

Почти до Рая... Flowers Deciduous Tree Animal Snake Flowers Green Apple

П.П. Много символика вкарахме... Айше пасти да яде... Smirk

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:39 от mury9

# 158
  • София
Представям си го Керем как избира коя снимка да качи в Инстаграм:
1. Първо се съветва с Ханде. Оглеждат всички снимки заедно. “Не, тази е прекалено провокативна, не искам да съм като Джан Яман.” Продължават. “Не, не… На тази си чок йакъшъклъ. Прекалено е. Не искам. Тази ти я трия от телефона, ще я имам само аз на моя. Само аз ще си я гледам.” Най-после постигат консенсус.
2. Пращат кадъра на Гюнфер. “Мой меринджей, с Хандемий харесахме тази снимка. Мога ли да си я кача в Инстаграм?”
3. Чакат отговора на Гюнфер. “Керем, canım, много е хубава, но гоним 9.2 млн последователи, моля те да се вижда по-хубаво баклавата и вземи тагни ризорта, че съм им обещала реклама.”
4. “Хандемий, Гюнфер писа…”
5. “Виждам какво е писала, нали пише в общия чат. Сега ще се разбера с нея. Окей съм да си по бански. Съгласих се на това. Но ще затъмним баклавата. Бенките ти само аз ще знам къде са. Тамам?”

Grinning Grinning Grinning

nrgmama, за много години и от мен! Hug Ще се пробудите от зимен сън всички малко по малко. Trollface

Ново от продуцентите:

Любов ли бе да я опишеш?! И тази на Едсер, и тази на Ханкер… Heart

Да питам тези, които се бяхте притеснили за формата на Керем, че бил отслабнал - така като гледате снимката по бански, която сподели преди час, слаб ли ви се вижда?? Богът на морето. Богът на мокрите ми сънища. Богът на Ханде. Хич не е слаб. Nature Fire Отивам да се охлаждам преди епизода. Joy

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:35 от Бърборанка с розови очила

# 159
Линде, какво ще кажеш за някоя провокативна фотосесия .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Замислех сега, какво ще прави Керем след като изпие виното, което е сервирала Ханде. Дали ще се разхвърля без бельо, както прави обикновено. И дали няма да реши да нощува край басейна. Представям си, голяма романтика предстои.   

# 160
  • София
Ах, как ми се почива и на мен на това място. Вярно, няма да съм току що влюбена. Няма да е същото, както сега се чувстват тези двама прекрасни и много силно влюбени гълъбчета. Но пък ще съм с моят любим човек, с когото вече си знаем и кътните зъби. Няма за какво вече да се ревнуваме, можем единствено да си почиваме тихо и мирно. И да си припомняме нашите младежки и буйни години.  

Mi_si, идеята ти никак не е лоша. Но този път нека да бъде от страна на Керем.    
Цитат
Линде, какво ще кажеш за някоя провокативна фотосесия ....

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 21:03 от БлагаВест

# 161
Сарп в instagram - „В това видео отново виждаме колко много Серкан Болат обича Ердем. Готови ли сме?
https://twitter.com/i/status/1430585298359095297

Как се движим в момента: 461К

#HanKer
8,283 Tweets
#KeremBürsin
115K Tweets
#bebekbolat
461K Tweets
#SenÇalKapımı
137K Tweets

# 162
  • София

nrgmama, за много години и от мен! Hug Ще се пробудите от зимен сън всички малко по малко. Trollface

Бро, сърдечни благодарности за благопажеланията! Ох, много ми се искаше да може да се оприличи моето настоящо положение/състояние на "зимен сън", ама е далеч от сън, а още по-малко зимен! Над 6000 km път за последния един месец до достигането на крайната дестинация и тон нови ангажименти, които дори да не ангажират цялото ми време, изсмукват всичките ми сили! Понякога нямам сили даже да прочета написаното в темата! Но ето, намерих време и енергия за юбилейната тема! Добре, че ви има всички вас, които творите неуморно! Приятно гледане и хубава вечер! SunglassesBlushHeart

# 163
Да споделя с вас какво ми се случи тази вечер. Мисля, че само вие няма да ме сметните за луда и ще ме разберете. Никога досега не ми се е случвало такова нещо.

Не съм много добра по литература (математиката и физиката са ми стихиите) затова се извинявам предварително, ако не успявате да ми хванете мисълта.

На кратко: На почивка сме в Царево с мъжа ми и бързам да се приберем в хотела, за да хвана началото на епизода и да мога да го гледам с вас (което според моя е супер тъпо, но това в случая не е важното).  Разхождаме се и изведнъж чувам от някакво заведение песента „Бяла роза“ на Славка Калчева (Вие толкова често я споменавате, че аз вече я асоциирам със сериала, освен „Голд“ и „Бяла роза“ са ми на едно ниво).
Леле няма да повярвате как замръзнах  и загледах как хората играят хоро. (Моят вика- „Какво ти стана“). А аз направо все едно изведнъж всичко изчезна и се появи сериала – Ханде и Керем се женят, вие играете хорото (не ви познавам, но танцуваха аватарите ви, не знам дали ме разбирате).

Опитах се да обясня на съпруга ми, но той каза, че слънцето днес ми е дошло в повече и бирата ме е довършила (100 мл.)

Много странно чувство, а всичко това само от една песен, която доскоро изобщо дори  не харесвах, и която по принцип няма нищо общо със сериала.

# 164
Хм, от клипчето, което Емисия "Хакер" сподели, виждам че Серкан дави Ердем и това се снима... И си мисля - Ердем гласно и ясно е заввил, че Еда е бременна и заради това се озовава във водата и Серкан го дави. Ама Сейфи какъв го дири там? Шамандура ли го играе?

Общи условия

Активация на акаунт